Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Τι μου εκμυστηρεύτηκε μόλις ο Γιαννάκης? Αλλά μην του το πείτε, με απείλησε με κυρώσεις και θα το αρνηθεί!

Από την τρέλλα του να τον συνδέσει γρήγορα χθες, τοποθέτησε τον προβολέα στραβά σε σχέση με την οθόνη, και ήταν μη εστιασμένος στη μία πλευρά.

Και νόμιζε ότι δεν είχε οξύτητα όλο το βράδυ! :142:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Τι μου εκμυστηρεύτηκε μόλις ο Γιαννάκης? Αλλά μην του το πείτε, με απείλησε με κυρώσεις και θα το αρνηθεί!

Από την τρέλλα του να τον συνδέσει γρήγορα χθες, τοποθέτησε τον προβολέα στραβά σε σχέση με την οθόνη, και ήταν μη εστιασμένος στη μία πλευρά.

Φυσικά και το διαψεύδω αλλά επειδή ο Δημήτριος είναι φίλος μου, μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως οι έντονες χρωματικές διακυμάνσεις των υποθετικά σταθερών led, είναι πιθανό να δημιουργούν παραισθήσεις.

:D:D:D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Reaction score
15.548
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Φυσικά και το διαψεύδω αλλά επειδή ο Δημήτριος είναι φίλος μου, μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως οι έντονες χρωματικές διακυμάνσεις των υποθετικά σταθερών led, είναι πιθανό να δημιουργούν παραισθήσεις

Zizikαααααακι.....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.710
Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Να υποθέσω ότι είναι επειδή ο προηγούμενος είχε τον φακό στα πλάγια ενώ αυτός στο κέντρο ε;

Reaction score
188

ichaltou καλοριζικος!περιμενω και εγω σημερα την συναντηση να τον δουμε επιτελους!το καλωδιο το 10μετρο που εχεις απο το πλαισιο ειναι 1.3 η 1.4?

γιατι στο site της epson και στο ελληνικο και στο αγγλικο λεει οτι φοραει d8 panel?πρεπει να ειναι λαθος,γιατι ο 5900-6000 λεει οτι φοραει d 9.8

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

ichaltou καλοριζικος!περιμενω και εγω σημερα την συναντηση να τον δουμε επιτελους!το καλωδιο το 10μετρο που εχεις απο το πλαισιο ειναι 1.3 η 1.4?
το είχα πάρει με τον προηγούμενο προβολέα πρίν απο περίπου 2 χρόνια, είναι 1.3 clicktronic.

Reaction score
188

α ωραια!μακαρι να παιξει και μενα(αν τον παρω) γιατι εχω περασει 1.3 φθηνο απο eshop.και υπαρχει γυψοσανιδα.βεβαια υπαρχει δυνατοτητα να περασω 1.4 αλλα λεφτα και βαβουρα!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.710

Σε λίγο βγαίνει το 1.5 και του χρόνου βγαίνει 1.5.3.2

Κρατηθείτε λίγο. :137: :137:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Eρωτηση προς τους ειδικους μας που σημερα ειδαν τον επσον 9000 απο κοντα...
Επειδη την αλλη βδομαδα θα κοσμει το σαλονι μου εχω μια πολυ σημαντικη ερωτηση.
η αποσταση απτη θεση μου ως το πανι θα ειναι 3 μετρα.
Επειδη ακουω διαφορα σχολια ως προς την φωτεινοτητα του και οτι θελει ΠΑΡΑ πολλες ιντσες για να μη μου δημιουργησει προβλημα η πολυ φωτεινοτητα του....
για πειτε μου κυριοι... στα 3 μετρα αποσταση θεασης ποσες ιντσες πανι να παρω για ναχω τη μεγιστη εικονα σε μεγεθος (χωρις βεβαια να κουναω το κεφαλι δεξια-αριστερα για τους υποτιτλους) με την καλυτερη δυνατη ποιοτητα;
Ο προβολεας θαναι περιπου στα 3,2 μετρα απτο πανι.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.674

Η απόσταση είναι δεσμευτική. Κάπου στις 100". Όσο για το φως, χρειάζονται δύο λύσεις, εξίσου απαραίτητες: προσοχή στην αγορά οθόνης, και προσεκτικό καλιμπράρισμα από ειδικό, ώστε να τιθασσευτεί το φως του.

Ρώτα τον Μανώλη Καστρουνή. Θα σε καθοδηγήσει σωστά, και δεν χρεώνει τις απαντήσεις.....:136::114:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Ωραια οποτε κλεισαμε στις 100''.
Επειδη ομως θα ηθελα να παρω το πανι απτα παιδια της Audio Vision Art αποτι μουπαν παιζει ειτε 92'' ειτε 106.... τι διαλεγουμε τωρα εδω; βεβαια μεγαλο ρολο θα παιξει και η απαντηση σας στο τελευταιο μου ποστ στο thread "τι προβολεα να διαλεξω"...

Επισης λεγοντας "προσοχη στην αγορα οθονης" τι ακριβως εννοει ο ποιητης να προσεξω;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.837

Χμμμμ...μάλλον 106, γιατί οι 92 είναι λίγες.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Ωχ τι 80 ρε παιδια. Για δειτε το οι γκουρου και πειτε μου!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.837

Δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί έχει μεγάλο zoom ο 9000.

100 ίντσες βγάζει από 2,97 έως 6,35 μέτρα.

Reaction score
249

καποιος κατοχος που να ειδε ταινια 3d να μας πει εντυπωσεις;

Reaction score
188

τον εκλεισα επιτελους!!παραλαβη γυρω στις 10 με 15.βαγγελη τον ειδα με υλικο sbs και παιζει εξαιρετικα.δεν εχει καθολου crosstalk,στα γυαλια βλεπω ελαχιστο flickering,η φωτεινοτητα ειναι καλη,δεν ειναι πολυ σκοτεινη,απλα το θεωρω λιγο χαζομαριτσα γενικα το 3d.

το στοιχημα ειναι να δεις μια ολοκληρη ταινια χωρις να σε πιασει πονοκεφαλος.

εγω τον αγορα για το αριστο 2d πρωτα και μετα για το 3d του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa