- Reaction score
- 37.209
ενα καλο μωρο δε φερατε για βοηθεια
Όλα είναι συνάρτηση του ποιός προβολέας θα είναι διαθέσιμος από κάποιο κατάστημα, ώστε να μπορέσουμε να τον δούμε και συγκρίνουμε. Είναι πολύ δύσκολο αυτή την εποχή τα καταστήματα να στοκάρουν προβολείς για επίδειξη. Γι' αυτό και νιώθουμε τυχεροί για το mini συγκριτικό στο οποίο υποβάλαμε 6 προβολείς της μικρομεσαίας κατηγορίας, χάρη στην Audio Vision Art.Υπαρχει καμμια περιπτωση να δουμε και μια παρουσιαση-καποιο συγκριτικο του πιο μικρου μοντελου 5900,για καποιους απο εμας τους κοινους θνητους που δεν εχουμε τη δυνατοτητα να διαθεσουμε τετοια ποσα αλλα μπορουμε να διαθεσουμε για τη χαμηλη κατηγορια τιμης?Διαβασαμε ηδη στον "ηχο" για το 6000W..
Ευχαριστω πολυ
Ε, στείλε τίποτα!! Αφού έχεις περίσσευμα! :144:ενα καλο μωρο δε φερατε για βοηθεια
:432: :616:ΥΓ. Ελπίζω αύριο το βράδυ να καταφέρουμε να σας έχουμε ακόμα μια μικρή έκπληξη-αποκλειστικότητα. :126:
Αυτό είναι κάτι,που για να είναι ειλικρινής, το φοβάμαι.Ακομα δεν παραλαβες και τον εβαλες στην υπαγραφη σου εεεεεε.....:403:
.....προσεχε...
.....γιατι o κοκκινος,μπορει ναστειλε την μπακατελα του......τον runco..:410:
Τις καθυστερήσεις του ΚΤΕΛ που τις βάζεις;Στις οκτώ θα είναι το προβολάκι στη Θεσσαλονίκη.
έχε πίστη τέτοιες γιορτινές μέρες.:432: :616:
Θα είμαι εκεί να τον πάρω.Στις οκτώ θα είναι το προβολάκι στη Θεσσαλονίκη.
off topicΘα είμαι εκεί να τον πάρω.
Δίπλα μου είναι άλλωστε. :137: :137:
ΥΓ. Ελπίζω αύριο το βράδυ να καταφέρουμε να σας έχουμε ακόμα μια μικρή έκπληξη-αποκλειστικότητα. :126:
...χρώματος άσπρου;:431:έχε πίστη τέτοιες γιορτινές μέρες.
Ο μάγος "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ" θα φερει καποια "δώρα":105:
Σίγουρα;off topic
Εσυ αντι να πάρεις τον καινούργο δεν βαζεις τον παλιο σε μια κουτα να του ριξω μια ματια?
Ο μάγος με τα δώρα έφτασε!!έχε πίστη τέτοιες γιορτινές μέρες.
Ο μάγος "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ" θα φερει καποια "δώρα":105::105:
PM στις 12...ichaltou said:Ποσό φως έχει, ρε γ@μώτο...