Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Reaction score
188
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

το κυριοτερο προβλημα ειναι το κακο φοκους δεν εστιαζει καλα ολη η οθονη,πχ κατω δεξια θολος κεντρο πανω αριστερα σωστο φοκους..αν εστιασεις κατω δεξια χανεις το πανω αριστερα.ενα παιδι που δοκιμασε διπλα διπλα 9000 και 6000 epson o 6000 επαιζε τζαμι σε ολη την επιφανεια και θεωρειται οτι εχει χειροτερο φακο...

ανομοιομορφια σε μεγαλο βαθμο δεξια πρασινιζει αριστερα κοκκινιζει..

εμενα εμφανισε και κατω δεξια μια πρασινη μπαρα εντονη και οτι ειχε μεσα το πανελ ενα κοκο σκονης..δλδ τα περισσοτερα προβληματα τα ειχα εγω μαζεμενα.τρελος γκαντεμης...και οταν τον διαλεξα τελευταια στιγμη το προβολεα απο μια στιβαδα τον 10,ειδα ενα σημαδι στη κουτα μαλλον απο χτυπημα και λεω αστον μηπως εχει φαει κανα χτυπημα.και πηρα αλλον και τελικα διαλεξα τον χειροτερο!!!

στο εξωτερικο παραπονιουνται οτι χανει το φοκους μετα απο μιση ωρα και θελει μικρορυθμιση..αυτο ειναι μικρο το κακο.το θεμα ειναι μην κανει ανομοιομορφοια γιατι ειναι χοντρο προβλημα.

Reaction score
249

αυτο για το φοκους το λενε και για τον panasonic
αν τον εχεις σε τραπεζι δεν εγινε και τιποτε αλλα αν ειναι στο ταβανι ειναι ενα θεμα
αυτο με τις αντιπροσωπειες δεν εχω καταλαβει
αλλη αντιπροσωπεια δινεται στο τεστ του ηχου και απο αλλου εχουμε ψωνισει μεσω καταστηματων
τα προβληματα παρουσιαστηκαν σε ολες ΄η σε καποιες;

Reaction score
0

Χαρίτο σε ευχαριστω για την απαντηση.
Με τόσα προβλήματα που σου ετυχαν για μένα δεν είναι επιλογη για ψυχαγωγία.
Αν είναι να βλέπω μια ταινια και να ψάχνω για προβλήματα θα βγάλω ακμή απο την αγωνία.

Μη ξεχνάς οτι μπορεί να μην εχουν γυρίσει ΟΛΑ πισω γιατι λίγοι ειναι αυτοί που αναγνωρίζουν τα θεματα οσο τα ψαγμενα ενος φόρουμ. Οι περισσότεροι με αρκετό φως και ιντζες είναι ικανοποιημενοι.

Τωρα αν και τα 2000 ευρω δεν ειναι πολλά χρήματα απο την αλλη πανε στραφι με τοσα θεματα.

Reaction score
249

Τωρα αν και τα 2000 ευρω δεν ειναι πολλά χρήματα απο την αλλη πανε στραφι με τοσα θεματα.
σε ποια εποχη αναφερεσαι
ειναι δυο μισθοι και παραπανω για τους περισσοτερους
και 100€ να εκανε θα υπηρχε θεμα εκτος αν η εταιρεια το ανεγραφε στα χαρακτηριστικα
οτι οι lcd εχουν προβλημα συγκλισης και ομοιομορφιας ειναι αλλο και αλλο να παιρνεις ελαττωματικο κοματι
απλα ο προβολεας ειναι καλος αρκει να μην υπαρχει προβλημα στο συγκεκριμενο κοματι και οπως φαινεται δεν υπαρχει προβλημα σε ολους
το οτι εχει καλη εγγυηση ειναι κατι που παιρνεις σοβαρα υποψη
σκεψου να επαιρνε ο Λαμπρος και οποιοσδηποτε αλλος τον χ30 ενα χιλιαρικο παραπανω και να ηθελε λαμπα σε 400 ωρες και να το ειχαν ολοι αυτο το προβλημα
αναρωτιεμαι οπως εγραψα και παραπανω μηπως υπαρχει προβλημα μονο με συγκεκριμενη παρτιδα απο μια μονο αντιπροσωπεια

Reaction score
188

gstamoulis δεν κανει τιποτα!για αλλωστε υπαρχουν και τα φορουμ.

ο χ30 λενε οτι η λαμπα εχει μεγαλη απωλεια σε φως.
ο benq 7000 εχει προβληματα και τα λυνουν με νεα firmware.
o optoma hd83 ειναι απλα για τα μπαζα ειδικα σε αυτην την τιμη.

ο μονος προβολεας που δεν ειδα να εχει κουσουρια ειναι ο sony Sony VPL-HW30ES αλλα και 3.400
τον θεωρω ακριβο για αυτα που προσφερει.

το οτι η epson εχει καποια ελλατωματικα μοντελα δεν σημαινει οτι ειναι και ολα.στραφι δεν πανε γιατι εχεις καλη αντιμετωπιση απο την epson-oktabit.

στην oktabit φερανε καινουργια κομματια με περασμενο νεο firmware.προφανως τα προβληματα θα εχουν λυθει γιατι ειναι απο νεα παρτιδα.ελπιζω να παραλαβω και εγω αυριο-μεθαυριο και να μην με καθυστερησουν.

θα σας ενημερωσω.

Reaction score
121
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

gstamoulis δεν κανει τιποτα!για αλλωστε υπαρχουν και τα φορουμ.

ο χ30 λενε οτι η λαμπα εχει μεγαλη απωλεια σε φως.
ο benq 7000 εχει προβληματα και τα λυνουν με νεα firmware.
o optoma hd83 ειναι απλα για τα μπαζα ειδικα σε αυτην την τιμη.

ο μονος προβολεας που δεν ειδα να εχει κουσουρια ειναι ο sony Sony VPL-HW30ES αλλα και 3.400
τον θεωρω ακριβο για αυτα που προσφερει.

το οτι η epson εχει καποια ελλατωματικα μοντελα δεν σημαινει οτι ειναι και ολα.στραφι δεν πανε γιατι εχεις καλη αντιμετωπιση απο την epson-oktabit.

στην oktabit φερανε καινουργια κομματια με περασμενο νεο firmware.προφανως τα προβληματα θα εχουν λυθει γιατι ειναι απο νεα παρτιδα.ελπιζω να παραλαβω και εγω αυριο-μεθαυριο και να μην με καθυστερησουν.

θα σας ενημερωσω.
Ο SONY είναι καντηλάκι με μειωμένο sharpness μαύρα....

Reaction score
0

Ευχαριστω Λαμπρο.
Όπως καταλαβα απο αυτα που γραφεις μονο ο 30 της Sony φαινεται "σοβαρό" προιόν.
Εμφανισιακα δεν μου αρεσει που ειναι πισα μαυρος αλλα απο την αλλη δεν μπορω τα προβληματα, τις αντιπροσωπειες, τα firmware, το μειωμενο φόκους, το λιγο lesnshift.

Τωρα αν βγαζει ή λιγο καλυτερο μαυρο ή λιγο καλυτερο 3Δ, ή λιγο το ένα ή το άλλο ΧΙΛΙΕΣ φορες ένα αξιοπιστο προιόν ΠΟΥ να δουλευει και ΧΩΡΙΣ προβληματα παρα κατι ανωριμο για αγορά.

Προσωπικα μιλώντας χαλαλι τα 1500 ευρω παραπάνω αλλα οταν βλέπω ταινια να βλεπω ταινια και οχι τα ματια μου να ψαχνουν για προβλήματα.
Συγνώμη που παραθετω ετσι τη νγνωμη μου αλλα ήμουν ετοιμος να αγοράσω και εγω τον επσον απο αυτα που διαβαζα εδω μέσα σταπρωτα ποστ και κάτι το πρωτο μηνυμα κάτι το δευτερο που αναφεραν βλαβες, περιμενα λιγο καιρό και τώρα νιώθω τυχερός που τη γλυτωσα.

Ξερετε που μπορει να δει κανεις τον 30 της Sony;

Reaction score
14

Και πως το ξέρεις ότι θα δώσεις 3500 και δεν θα πάρεις προβληματικό κομμάτι από sony? Τι θα πει σοβαρό προιόν...?? Δεν υπάρχει προιον παραγωγής στον πλανητη που να μην υπάρχουν κομμάτια ή παρτίδες με προβλήματα... από πλαστικά ποτήρια μέχρι αεροπλάνα.. τι λέμε τώρα...

Reaction score
121
Τι κάνει δηλαδή τον Epson ασόβαρο και αναξιόπιστο; Μια προβληματική παρτίδα; Και τα χιλιάδες κομμάτια στο εξωτερικό χωρίς να έχει ακουστεί σχεδόν τίποτα; Και στο φινάλε είχε κανείς προβληματικό προβολέα τον πήγε στην Octabit και δεν του φέρθηκαν άψογα αντικαθηστώντας τάχυστα τον προβολέα του; O Epson άριστος προβολέας παντού 2d/3d. Δηλαδή οι κάτοχοι του εξαιρετικού 2d JVC που θέλουν κάθε χρόνο καινούργια λάμπα τι πρέπει να κάνουν, να πάρουν τα βουνά;

Reaction score
0

Σας ζητάω συγνώμη για τη παρεξήγηση, απο τα λόγια του Λάμπρου έβγαλα συμπέρασμα οτι ο 30 είναι ο καλύτερος και ο παραλληλα ο ακριβότερος προβολέας στη κατηγορία του, δεν εννούσα οτι όλα τα υπολοιπα έιναι σκάρτα. Δεν τα κατασκευάζω εγω τα Sony ξέρετε, δεν κάνω διαφημιση, αυτό που διαβασα απλά ξαναγραψα.

Τώρα αν όλοι οι προβολέις ΕΙΝΑΙ προβληματικοί, ειλικρινά δεν το γνώριζα. Ο δικός μου δεν έχει κάποιο θέμα, τουλάχιστον δεν το έχω δει.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα αγόραζα ένα τέτοιο προιόν όπως ο επσον με τόσα προβλήματα επιεδή η κάθε οκταμπιτ το αντικαθιστά.

Δηλαδή αν σταμτήσει να το αντικαθιστα τι θα γίνει;
θα μείνουμε με κουσούρια που κάνουν 2000 ευρω;

Ας βγάλει ένα ΣΩΣΤΩΝ προδιαγραφών προβολέα και εδω είμαστε, εννοώ οι πελάτες.
Αλλά οχι να αγοράζω ΕΝ ΓΝΩΣΗ μου προβληματικό προιόν και να λέω στον ευατό μου "ε τι να κάνω, φταίει η παρτίδα ή το firmware αλλά ευτυχώς υπάρχει η οκταμπιτ"

Πότε δεν θα το έκανα αυτο σε προιόν ψυχαγωγίας.
Ή δουλευει το ρημάδι και περνάω καλά ή δεν δουλεύει και με τρώει το άγχος και το ξεκρεμασαμα, το πήγαινε έλα, και τα έξοδα, απλά πράγματα.

Και πάλι συγνώμη για το ύφος μου, απλά εξωτερικεύω το τρόπο σκέψης μου.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Φιλε GStamoulis,επειδη ενας φιλος απο εδω ειπε οτι εχει ακουσει 4 επσονες προβληματικους δεν σημαινει οτι ο επσον9000 ειναι προβληματικος.
Οι επσονες που κυκλοφορησαν δεν ειναι 4. Ειναι χιλιαδες. Οποτε ενα ποσοστο βλαβης 0,5% δεν νομιζω οτι κανει το μοντελο προβληματικο. Δεκτο να λες τη σκεψη σου δυνατα αλλα τουλαχιστον να ειναι σωστη.

Reaction score
121
Εμένα φίλου μου το έτυχε προβληματικός προβολέας 25000 ευρώ. Αντικαταστάθηκε και όλα καλά. Δεν έχει να κάνει με τις εταιρείες. Είναι και θέμα τύχης. Στους epson ήταν παρτίδα. Μπορεί να χτυπήθηκαν κατά την μεταφορά τους... Δεν μπορείς να ξέρεις.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Στον Κουγια ετυχε αστοχια υλικου σε Audi R8 αξιας 120.000ευρω.
Αυτο δεν κανει ολα τα R8 αχρηστα.
Και ειναι και παραδειγμα οτι κατι τετοιο μπορει να τυχει απο το πιο φτηνο προιον μεχρι κατι που αξιζει οσο ενα σπιτι.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Καλό θα είναι πάντως να προσέχουμε το τρόπο που εξωτερικεύουμε τις σκέψεις μας....Είναι δεδομένο πως σε οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής θα προκύψουν κάποια ελλατωματικά προιόντα, ειδικά εαν αναλογιστούμε για το τι γραμμή παραγωγής μιλάμε. Δεν παράγουν , ούτε πουλάνε 50-100 προβολείς, η παραγωγή της epson αυτή τη στιγμή είναι 8000 προβολείς την ημέρα ( εννοείται όλων των τύπων) .

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Καλό θα είναι πάντως να προσέχουμε το τρόπο που εξωτερικεύουμε τις σκέψεις μας....Είναι δεδομένο πως σε οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής θα προκύψουν κάποια ελλατωματικά προιόντα, ειδικά εαν αναλογιστούμε για το τι γραμμή παραγωγής μιλάμε. Δεν παράγουν , ούτε πουλάνε 50-100 προβολείς, η παραγωγή της epson αυτή τη στιγμή είναι 8000 προβολείς την ημέρα ( εννοείται όλων των τύπων) .
Πού σωστά. Τη στιγμή μάλιστα που μπορεί να μην ευθύνεται καν η Epson, αλλά όπως επισημαίνει ο Κλέωνας υπάρχει πιθανότητα βλάβης εξ αιτίας της μεταφοράς.

Reaction score
249

αγαπητε gstamoulis
παρε τον επσον και με τα υπολοιπα (που σκεφτεσαι να δωσεις) παρε μια καλη (πολυ καλη) οθονη και κανε καλιμπραρισμα
θα αποζημιωθεις με το αποτελεσμα
α και που εισαι, σκεψου σοβαρα και το wireless που ειναι πολυ πρακτικο
εμενα μου λειπει αλλα ημουν στο οριο με τα χρηματα

Reaction score
188

παιδες ο προβολεας ηρθε!!

εγινε αντικατασταση με καινουργιο τον πηγα την πεμτη στις 9 του μηνα και χτες με πηραν τηλ. να παω να παραλαβω.καλη φαση που δεν αργησε(αφου ειχαν στοκ)και δεν περιμενα κανα 20μερο.

λοιπον το μηχανημα στηθηκε προχειρα στη κουτα πανω και οχι κρεμασμενος οπως ο αλλος λογω οτι πρεπει να κανω μια πατεντα στη βαση για να κατσει σωστα.

η πρωτη εντυπωση που μου εκανε ο καινουριος ειναι οτι τα ροδακια του lens shift ειναι πολυ σφιχτα.καμια σχεση με το προηγουμενα που ηταν χαλαρα και με το παραμικρο κουνιοντουσαν.

η δευτερη θετικη εντυπωση ειναι οτι ο προβολεας εχει πολυ καλο φοκους σε ολη την εικονα.
δεν εχω κανει διεοξοδικα τεστ,αλλα αλλαζα την θεση του μενου κατω δεξια-πανω-δεξια-κατω αριστερα-κατω αριστερα και δεν ειδα να θολωνει καπου οπως εκανε ο προηγουμενος.αυτο θα το δουμε παλι οταν κρεμασθει.

για ομοιομορφια οσο ειδα απο ταινιες ηταν μια χαρα δεν προσεξα κατι.αυτο που θελω να τσεκαρω ειναι και η συγκλιση αλλα απο οσο ειδα κλεφτα πανω στο λευκο μερος του μενου,δεν ειδα να εξεχει καθολου κοκκινο.θελω να τον ταβανιασω ομως για να δω πως συμπεριφερεται αναποδα που λενε οτι το φτιαξανε αυτο με το νεο firmware.το μενου της συγκλισης παλι ειναι κρυφο και πρεπει να το ενεργοποιησεις απο το service menu,γιατι διαβασα οτι θα το ειχαν κανονικα χωρις να χρειαστεις να μπεις στο service.

το μονο αρνητικο ειναι οτι το ενα γυαλια απο τα 2,ο δεξιος του φακος ειναι πιο σκοτεινος και δεν βλεπεις σωστα.νταξει θα μου το αλλαξουν αλλα ειναι η ταλαιπωρια πηγαινε ελα 2 φορες γιατι και oktabit ειναι πολυ μακρια.
θα προσπαθησω αν ειναι να παω μια και καλη να μου τα αλλαξουν.

προφανως το μηχανακι δειχνει οτι εχει εξαλειψει τα κουσουρια του.
το μηχανημα ζωγραφιζει.ειδα σκηνες απο bluray hugo-oi 3 σωματοφυλακες και το προβολι απλα μαγευει!τρελη εικονα.

Reaction score
249

μπραβο Λαμπρο
εμενα παλι μου την εδωσε που η τιμη επεσε κι οχι ανεβηκε οπως διατυμπανιζοταν

Reaction score
0
Απάντηση: Εντυπώσεις από την κόντρα JVC DLA-X30 και Epson EH-TW9000

Καλημερα χτες παραγγειλα τον epson 9000 και επειδη ειναι ο πρωτος βιντεοπροβολεας που περνω και δεν εχω ιδεα θα ηθελα καποιος να με βοηθησει αν μπορει.
Η αποσταση απο το πανι που ειναι γυρω στης 120 ιντσες θα ειναι 3 με 4 μετρα,αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν μπορει καποιος να μου πει πως να προσαρμοσω της ρυθμισεις για να εχω την καλυτερη αποδοση του epson ειδικα στο θεμα του 3d.
Αν μπορει καποιος ας μου στειλει 1 pm με της βασικες ρυθμισεις που πρεπει να εχει (δεν ζηταω το απολυτο)απλα απο τι εχω διαβασει καθε βιντεοπροβολεας θελει ρυθμιση και εγω δυστυχως δεν εχω ιδεα.
Ευχαριστω εκ των προτερων και καλημερα σε ολους.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Απάντηση: Εντυπώσεις από την κόντρα JVC DLA-X30 και Epson EH-TW9000

Κατ' αρχάς καλορίζικος!!

Θα ήθελα να σου επισημάνω ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις το 100% του προβολέα σου χωρίς επαγγελματική ρύθμιση. Μπορείς να κάνεις κάποιες βασικές ρυθμίσεις μόνος σου αρχικά, και όταν η λάμπα φτάσει τις 100/150 ώρες, τότε να τον ρυθμίσεις.

Τώρα στα της τοποθέτησης: για να πάρεις 120" ο προβολέας σου μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση από 3,56 έως 7,62 μέτρα από την οθόνη.

Όσο για τις βασικές ρυθμίσεις, διαβάζοντας εδώ είδα ότι οι καταλληλότερες αρχικές ρυθμίσεις είναι η Natural για το 2D και η 3D cinema για το 3D. Αν κάποιος από τους κατόχους του έχει να προτείνει κάτι άλλο, είναι ευπρόσδεκτος. Θα σου επαναλάβω όμως ότι αν θέλεις ο προβολέας σου να σου δώσει το 100% των όσων μπορεί, θα χρειαστεί επαγγελματική ρύθμιση.

YΓ. θα μεταφέρω το μήνυμά σου στην παρουσίαση του Epson.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.989
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas