Παρουσιάσεις νέων μονοθεσίων F1 07!!!

GTX

Reaction score
39
Όσο για την παρουσίαση της νέας Mclaren όταν είδα αυτό το βίντεο και μένα τελετή έναρξης μου ήρθε στο μυαλό :bravo: :bravo:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Illien: Raikkonen will need a Ferrari tank

Ferrari's new Formula One car will have to be built like a tank to withstand the treatment Kimi Raikkonen dishes out, according to former Mercedes-McLaren engine expert Mario Illien.
"No one drives the machine harder, no one bangs it so hard lap after lap into the kerb," the Swiss, who left Formula One in 2005 and now has an Ilmor MotoGP team, told Sport Bild on Thursday.
"Ferrari will have to build Kimi a tank if they want to win the title with him."
Raikkonen has moved from McLaren, who won no races last year for the first time in a decade, to replace retired seven-time world champion Michael Schumacher at Ferrari this season.
The 27-year-old Finn, twice an overall runner-up in the drivers' championship, suffered repeated engine failures in his time at McLaren. In 2003, he lost out to Schumacher by just two points.
Illien's Ilmor engines powered Finland's Mika Hakkinen to the 1998 and 1999 Formula One titles with McLaren while they have also won the Indy 500 on 11 occasions.
...

GTX

Reaction score
39
Ήμουνα σίγουρος οτι θα το ποστάρει κάποιος για απάντηση μιας και το είχα δεί αλλά έκανα τον Κινέζο "happy_1" "happy_1"

Περίμενε όμως και έρχεται απάντηση.

GTX

Reaction score
39
Η Ferrari οπως πλέον είναι γνωστό είχε σκοπό να αντικαταστήσει τον Shumi με τον Kimi εδώ και χρόνια. Αυτό 2 πράγματα μπορεί να δείξει:

1. Είναι σε θέση και ξέρουν οτι ο Kimi δεν φταίει αλλά φταίει η Mac
2. Είναι σίγουροι οτι μπορούν να φτιάξουν το τάνκ που λέει και ο Illien

και συνεχίζω :crazy_3:
Οι κινητήρες που έχει σπάσει σε αγώνα ο Kimi σε σχέση με τον κάθε teamate του ανά τα χρόνια (αριστερά Kimi δεξιά ο άλλος).

2002 8-3
2003 1-4
2004 7-2
2005 2-3
2006 2-4

δε βλέπω κάτι παράλογο όταν μέχρι το 05 είχε τον DC για teamate του, σίγα μην έφτανε στο όριο τον κινητήρα ο DC.

Επιπλέον μη ξεχνάμε οτι ο Κύριος Illien έφτιαχνε πατατοκινητήρες πρίν και μετά την περίοδο 1998-2000 τις χρονιές δηλαδή που η Mclaren χρησιμοποιούσε beryllium (High end κανείς?? :crazy_3: ), μετά το απαγορέψανε. Τέλος από τότε που ο κύριος Illien σταμάτησε να ασχολείται με τους κινητήρες της Mclaren, η Mclaren είχε πολύ λιγότερες αποτυχίες κινητήρα. Τί περιμένατε λοιπόν να πεί ο κύριος αυτός???

Να πώ οτι τα περισσότερα από τα παραπάνω δε τα πουλάω για δικά μου αλλά τα έχω βρεί σε σχετικό thread στο forum του autosport, απλά τα βρήκα εκεί μαζεμένα και μου φαίνονται πολύ σωστά :bravo:

και στο κάτω κάτω

"No one drives the machine harder, no one bangs it so hard lap after lap into the kerb" εεεεεεεεεεετσι :cool_1: :cool_1: :cool_1:

Reaction score
51
Ο Kimi Raikkonen πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του ομάδα, την Ferrari και στις πρώτες του δηλώσεις, εκτός από αισιόδοξος για το μέλλον του στη Scuderia, εμφανίστηκε και απροβλημάτιστος για το γεγονός ότι θα πρέπει να... διαδεχθεί τον Michael Schumacher.

"Δεν αισθάνομαι πίεση, γιατί όταν πήγα στη McLaren (σ.σ. στη θέση του Mika Hakkinen) η κατάσταση ήταν παρόμοια και συνέβη νωρίς στην καριέρα μου. Φυσικά, πολλοί με συγκρίνουν με τον προηγούμενο πιλότο, που εδώ ήταν ο Michael, ο 'μεγάλος' της Formula 1 για πολλά χρόνια. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αλλά δεν το αισθάνομαι. Νομίζω ότι θα μου πάρει λίγο καιρό να συνηθίσω στον τρόπο που δουλεύει η ομάδα και δεν νιώθω πίεση γι’ αυτό", δήλωσε ο Φινλανδός τεχνικός στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποίησε η ιταλική ομάδα στο χιονοδρομικό κέντρο Madonna di Campiglio με την ονομασία "Wroom".
Αναφερόμενος στην μετακίνησή του από την McLaren στη Ferrari, ο Raikkonen, δήλωσε: "Οταν πρωτοπήγα στο εργοστάσιο παρατήρησα ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ διαφορετική, πολύ καλή. Υπάρχει μια οικογενειακή αίσθηση, παρότι όλοι δουλεύουν όσο πιο σκληρά μπορούν. Όλοι είναι πολύ χαλαροί και πολύ συνεργάσιμοι. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω μόνο θετικά να πω. Σίγουρα είναι πολύ διαφορετικά από τη McLaren. Για εμένα όλα είναι θετικά και ευχάριστα".
Η αποχώρησή του από την βρετανική ομάδα δεν έγινε χωρίς τις... απαραίτητες μουρμούρες, σύμφωνες με τις οποίες, δεν πρόκειται να "πιάσει" στην Ferrari: "Δεν ξέρω τι λένε ή τι νομίζουν στη McLaren. Δεν ξέρω πώς μπορούν να λένε τέτοια πράγματα από τη στιγμή που δεν γνωρίζουν πώς είναι τα πράγματα στη Ferrari. Εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω. Ο τρόπος με τον οποίο κάνω τα πράγματα έχει δουλέψει αρκετά καλά. Δεν νομίζω ότι αν άλλαζα τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά. Τελικά, το πρόβλημα δεν ήταν ούτε η προπόνησή μου ούτε η προσωπική μου ζωή. Στη McLaren είτε το μονοθέσιο δεν άντεχε όλο τον αγώνα είτε δεν ήταν αρκετά γρήγορο. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε, θα κάνω τα πράγματα με το δικό μου τρόπο". "Φυσικά, πρέπει να δουλέψουμε μαζί όσο πιο καλά μπορούμε. Δεν είμαι ο Michael Schumacher και η ομάδα δεν περιμένει να γίνω. Ξέρουν ότι δουλεύω με διαφορετικό τρόπο και πρέπει να βρούμε τον αποτελεσματικότερο τρόπο συνεργασίας. Δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Όταν πήγα στις δοκιμές, η δουλειά που είδα να γίνεται ήταν όμορφη και στρωτή, πολύ πιο εύκολη από ό,τι έχω δει μέχρι τώρα στη Formula 1".
Για να δούμε......Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο.
Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Kimi γιατί τα μοτέρ της Mcaren δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί στα pit boxes της F1. Το αντίθετο θα έλεγα.......

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν!!! :cool_4: :cool_4:

Illien denies Ferrari 'tank' comments

Mario Illien believes that Kimi Raikkonen will make a success of his switch to Ferrari, after denying reports that he said the Finn's new team would need to build him a 'tank'.

German newspaper Sports Bild on Thursday quoted Illien as saying that Raikkonen was so hard on his cars that Ferrari would have to produce a bulletproof machine if they were going to get the best out of him.

But Illien has denied making those remarks and, in fact, has told autosport.com he can see no negative aspect to Raikkonen's approach to racing.

"I haven't spoken to anybody in the last few months about Formula One and gave no interviews," said Illien, who worked with Raikkonen when his Ilmor engine company produced engines for Mercedes-Benz.

"Kimi is a great guy. I enjoyed working with him and have great respect for him.

"He always gave the maximum in the car and he was a guy who you know would take things to the limit. I see that as a good thing."

Illien believes that Raikkonen can deliver all that is expected of him at Ferrari following his switch from McLaren.

"He is going to push hard, of course," explained Illien. "A lot will depend on how the relationship between Kimi and the team gels, but I expect everything will work out okay. He is a very committed guy."

Πηγή

GTX

Reaction score
39
Kimi's attempt to Break a Ferrari Day 1 : Result Fail :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Kimi Raikkonen completed on Tuesday his first day of testing with the Ferrari team on a cold and rainy day at the Vallelunga circuit.

Some 50 fans huddled in the stand at the track near Rome as the 27-year-old Finn, the heir apparent to retired seven times champion Michael Schumacher, got to grips with last year's 248 F1 car.

Raikkonen focused on getting to know the car, while teammate Felipe Massa worked at the wheel of the new F2007.

Raikkonen covered a total of 39 laps with a best time of 1:15.226. Massa was quicker with a best time of 1:14.493 after 74 laps.

Both Massa and Raikkonen continue testing at Vallelunga tomorrow.

Πηγή

Βέβαια είχε κρύο και δεν έκανε και πολλούς γύρους. Για να δούμε αύριο θα τα καταφέρει??? "happy_1"

GTX

Reaction score
39
Το τέστ σταμάτησε γιατί έβρεχε και δεν είχε νόημα, μόνο 5 γύρους έκανε στο στεγνό.

GTX

Reaction score
39
Kimi's attempt to Break a Ferrari Day 2 : Result Mission Accomplished :cool_1: :cool_1:

Kimi did 9 laps before being stopped by gearbox problems.

Kimi - Αφεντικό το'σπασα!!!
Jean - Τί???
Kimi - Ναι, ναι το'σπασα 9 γύρους!
Jean - Πώς το'σπασες??? Είχε κόφτη στις 8.000 στροφές "happy_1" "happy_1" "happy_1"
Kimi - Αφεντικό ασ'τα ψόφια, μούφα τον κόβω τον κουβά, στα Mclaren έβγαζα πάνω απο 10 γύρους :crazy_1:

Reaction score
3
Kimi's attempt to Break a Ferrari Day 2 : Result Mission Accomplished :cool_1: :cool_1:

Kimi did 9 laps before being stopped by gearbox problems.

Kimi - Αφεντικό το'σπασα!!!
Jean - Τί???
Kimi - Ναι, ναι το'σπασα 9 γύρους!
Jean - Πώς το'σπασες??? Είχε κόφτη στις 8.000 στροφές "happy_1" "happy_1" "happy_1"
Kimi - Αφεντικό ασ'τα ψόφια, μούφα τον κόβω τον κουβά, στα Mclaren έβγαζα πάνω απο 10 γύρους :crazy_1:

ΧΑΧΑΧΑ.Ταααα 'λεγεεεεε ο Νοστράδαμος.
Κόφτη από τον λαιμό (στεγνά) χρειάζεται ο βρα-Κίμι!:mad_3:

GTX

Reaction score
39
Έχω την εντύπωση οτι αυτό που έγραψα για τον Kimi ήταν μούφα, θα το ερευνήσω και θα επανέλθω αύριο με νεότερα. Αν όντος είναι μούφα συγγνώμη για την παραπληροφόρηση :oops:

Λοιπόν και έχουμε την έκπληξη, θυμάστε που είχα πει οτι τα προσωρινά χρώματα της Renault δεν ήταν ωραία??? Ε που να δείτε και τα μόνιμα!!! :crazy_1:

Renault R27
24 Ιανουαρίου 07

Επιστρέφω λοιπόν αύριο με περισσότερες φώτο από Renault

Reaction score
5
Μήπως το μπέρδεψαν με τον καρνάβαλο; Είναι και η εποχή...
Αχ, αυτοί οι Γάλλοι...

GTX

Reaction score
39
Έχω την εντύπωση οτι αυτό που έγραψα για τον Kimi ήταν μούφα, θα το ερευνήσω και θα επανέλθω αύριο με νεότερα. Αν όντος είναι μούφα συγγνώμη για την παραπληροφόρηση :oops:
Μπα δυστυχώς ήταν αλήθεια τελικά! :?

Ferrari gearbox
Vallelunga Testing
Wednesday January 24th, 2007

Reaction score
51
Τηλεφώνημα Todt στον Schumi......

-Michael σε τις διακοπές στο σαλέ και έλα επειγόντως στο mugello για να κάνεις κανένα μάθημα στον μικρό. Μας τα έχει σπάσει όλα.
Να του δείξεις ΠΩΣ δεν σπάμε το μονοθέσιο γιατί φέτος θα μπούμε μέσα....... :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.860
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork