Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Reaction score
7
Re: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Παιδιά τελικά την παίρνω και εγώ.Ελπίζω να είναι όπως λέτε. Την προτίμησα από την Samsung 40'' που έπεσε η τιμή της στα 2450€ μετρητά, γιατί πιστεύω ότι αυτή τι στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει (σε αυτά τα χρήματα). Τελική τιμή και ημερομηνία παράδοσης θα ξέρω από 1/3 που περιμένουν νέα παραλαβή.
Δεν θα βλέπω καθόλου τηλεοπτικό σήμα μόνο αν χρειαστεί σε παράλληλες συνδέσεις αγώνων.Υπάρχει στον ίδιο χώρο μια 29'' SONY που κάνει αυτή την δουλειά.Πιο πολυ θα παίξει το ρόλο του PC monitor & οθόνη για το PS3 !!!!

Αντε να δούμε.....
Don't worry, ειδικά η 37άρα Sharp είναι ασφαλής επιλογή. Και γω κυρίως για το PS3 την πήρα και για PC Monitor. Σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος για τη δουλειά που τη θές, άν και σε τηλεοπτικό σήμα είναι επίσης πολύ καλή. Βέβαια δεν έχει το απόλυτο τηλεοπτικό σήμα μιας ακριβής Philips αλλά και αυτή θεωρείται από τις καλές στον τομέα αυτό.

Reaction score
0
Kαλησπέρα σας,έχοντας διαβάσει αρκετά από το φόρουμ που ασχολέιται μα τις lcd άνω των 37΄,πήγα σήμερα στα expert επαρχιακής μου πόλης(Δυτική Μακεδονία) να ρωτήσω για την SHARP LC 37 XD1E .Mπαίνω μέσα ,πάω στο μέρος με τις τηλεοράσεις κοιτάζω , sony,philips,hitachi ,samsung αλλά οχι sharp.;Eρχεται ο πώλητής να με βοηθήσει και του λέω-Sharp έχετε;-Ναι ,τώρα τελευταία ξεκίνησε να δίνει η αλυσίδα .Ανοίγει το κατάλογο ,του δείχνω πια και τον ρωτάω -Πόσο;;;
Aπάντηση:2.500e ,Ξινίζω ,τον κοιτάω και του λέω σώπα τόσοο.Στο διαδύκτιο την έχω δει πιο κάτω και μου λέει μισό λεπτό να ρωτήσει.Φεύγει και μέτα από ένα δίλεπτο έρχεται και μου λέει 2.200e.Πόσες μέρες κάνει η πάραγγελία ,αν την παραγειλώ τώρα (ναι καλά !!!) 3.Δώρο βάση επίπλου έχει τον ρωτώ,όχι μου λέει ,κάλα ΒΥΕ ΒΥΕ ΒΥΕ.

Reaction score
7

Kαλησπέρα σας,έχοντας διαβάσει αρκετά από το φόρουμ που ασχολέιται μα τις lcd άνω των 37΄,πήγα σήμερα στα expert επαρχιακής μου πόλης(Δυτική Μακεδονία) να ρωτήσω για την SHARP LC 37 XD1E .Mπαίνω μέσα ,πάω στο μέρος με τις τηλεοράσεις κοιτάζω , sony,philips,hitachi ,samsung αλλά οχι sharp.;Eρχεται ο πώλητής να με βοηθήσει και του λέω-Sharp έχετε;-Ναι ,τώρα τελευταία ξεκίνησε να δίνει η αλυσίδα .Ανοίγει το κατάλογο ,του δείχνω πια και τον ρωτάω -Πόσο;;;
Aπάντηση:2.500e ,Ξινίζω ,τον κοιτάω και του λέω σώπα τόσοο.Στο διαδύκτιο την έχω δει πιο κάτω και μου λέει μισό λεπτό να ρωτήσει.Φεύγει και μέτα από ένα δίλεπτο έρχεται και μου λέει 2.200e.Πόσες μέρες κάνει η πάραγγελία ,αν την παραγειλώ τώρα (ναι καλά !!!) 3.Δώρο βάση επίπλου έχει τον ρωτώ,όχι μου λέει ,κάλα ΒΥΕ ΒΥΕ ΒΥΕ.
Έπεσες σε πωλητή-περίπτωση! Βάση επίπλου έχουν όλες στον standard εξοπλισμό. Η βάση τοίχου πωλείται ξεχωριστά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Αγαπητοι κάτοχοι της Sharp τι διαστασεις εχει; Ο διαθεσιμος χωρος του επιπλου μου ειναι 89 εκατ. μηκος, χωραει;

Reaction score
0

Σήμερα έγινε η εισαγωγή της. Από αύριο παραλαμβάνω.Μάλλον παρασκευή.....
Για να δούμε. Περιμένω και ένα κουτάκι desktop να φτιάξω ένα PC μούρλια.

Reaction score
0

Αντε να δουμε μηπως ερθει αυριο η την Παρασκευη!Περιμενω 2 μηνες τωρα.

Reaction score
0

Η sharp με περιμένει από εχτές αλλά τελικά θα την πάρω από Δευτέρα.Μαζί με μια βασούλα τοίχου τα στείνω και ελπίζω Barca-Liverpool την Τρίτη να με βρούν μπροστά της......

Reaction score
0
χτες διαβαζα το τεστ της συγκεκριμενης TV σε αγγλικο περιοδικο και την αξιολογουσε μετρια κατι που με ανησυχισε αρκετα οφειλω να πω... αφου και η τιμη της δεν ειναι και "κελεπουρι" ισως αν τη δω ζωντανα να εχω και μια πρσωπικη εντυπωση

Reaction score
7

ισως αν τη δω ζωντανα να εχω και μια πρσωπικη εντυπωση
Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε ότι προϊόν αγοράζεις...προσωπικά εγώ βασίστικα στις γνώμες από διάφορα forums και έτυχε να την δώ και στην έκθεση εικόνα-ήχος. Αυτό που είχα δει στην έκθεση είναι ότι το περίπτερο της Sharp δεν είχε έντονο φωτισμό και παρόλα αυτά το μαύρο ήταν εντυπωσιακό. Και δεν κρύβω ότι παράγοντας για την αγορά της ήταν το μαύρο της που είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Άν θες πές μας το link από το review που διάβασες. Αναφέρεται στην 37άρα; Τα μεγαλύτερα μοντέλα της γεγονός είναι ότι παρουσιάζουν κάποια προβληματάκια.

Reaction score
0

Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε ότι προϊόν αγοράζεις...προσωπικά εγώ βασίστικα στις γνώμες από διάφορα forums και έτυχε να την δώ και στην έκθεση εικόνα-ήχος. Αυτό που είχα δει στην έκθεση είναι ότι το περίπτερο της Sharp δεν είχε έντονο φωτισμό και παρόλα αυτά το μαύρο ήταν εντυπωσιακό. Και δεν κρύβω ότι παράγοντας για την αγορά της ήταν το μαύρο της που είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Άν θες πές μας το link από το review που διάβασες. Αναφέρεται στην 37άρα; Τα μεγαλύτερα μοντέλα της γεγονός είναι ότι παρουσιάζουν κάποια προβληματάκια.
ναι στην 37"αρα, θα κανω scan το περιοδικο και θα το ανεβασω .... αν επιτεπεται βεβαια, αλλα απο δευτερα γιατι το εχω σπιτι.
συμφωνω οτι πρεπει να δεις κατι πριν αγορασεις αλλα ισως και με τοσα που εχω διαβασει δεν ξερω τελικα τι και που να σταθω ... η πιο απλα αν αξιζει τα 200-300€ παραπανω, σχετικα με καποιο αλλο μοντελο....

Reaction score
7

ναι στην 37"αρα, θα κανω scan το περιοδικο και θα το ανεβασω .... αν επιτεπεται βεβαια, αλλα απο δευτερα γιατι το εχω σπιτι.
συμφωνω οτι πρεπει να δεις κατι πριν αγορασεις αλλα ισως και με τοσα που εχω διαβασει δεν ξερω τελικα τι και που να σταθω ... η πιο απλα αν αξιζει τα 200-300€ παραπανω, σχετικα με καποιο αλλο μοντελο....
Για τηλεόραση 1080p πιστεύω είναι από τις πιo φτηνές επώνυμες. Ακριβότερη νομίζω ότι είναι μόνο από την Amoi 37" 1080p. Από την άλλη αν διαθέτεις τα χρήματα μπορείς να πάρεις και την Bravia σειρά X/W ή την Samsung της σειράς F. Αυτές βέβαια είναι 40". Προσοχή πάντως στην Bravia μην πέσεις σε κομμάτι με Backlight Bleeding που δυστυχώς το παρουσιάζουν πολλά. Επίσης είδα και σε κατάστημα Seven σε παρουσίαση του PS3 μια 40W2000 η οποία το είχε έντονο το φαινόμενο και παρόλο που δεν ήταν σκοτεινός ο χώρος. Τη Samsung δεν την έχω δει, ρώτα κανέναν από δώ που την έχει να σου πεί τη γνώμη του, αν και διαβάζω ότι είναι πολύ καλή. Πάντως γεγονός είναι ότι οι τιμές πέφτουν συνεχώς και ο ποιοτικός έλεγχος επίσης το ίδιο. Μην περιμένεις να βρείς την τέλεια τηλεόραση χωρίς το παραμικρό προβληματάκι. Προσπάθησε να δεις από κοντά αυτές που σε ενδιαφέρουν, δες τες μόνος σου και κρίνε...

Reaction score
0

Λουκά μπορείς να παραθέσεις ονομαστικά που εστιάζει το πρόβλημα το περιοδικό? ΄Φωτεινότητα. κίνηση, artifacts?

Reaction score
0
ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ.ΟΛΑ ΟΚ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΟΝΙΑ.ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΟΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ BG,I,L.DK PAL BG,I,L,DK SECAM BG,L,DK KAI ΜΕΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Reaction score
7

ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ.ΟΛΑ ΟΚ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΟΝΙΑ.ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΟΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ BG,I,L.DK PAL BG,I,L,DK SECAM BG,L,DK KAI ΜΕΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Για τα αναλογικά η σωστή ρύθμιση είναι PAL/BG

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Παντως στη διασταση των 37' και με περιπου +500€ (2450) μετρητα, νομιζω πως η Ρhilips 9731 ειναι πολυ καλιτερη αγορα.Δυστυχως δεν χωραει στο επιπλο και περιμενω να βγει καμια σε στυλ μονιτορ (χωρις πλαϊνα ηχεια δηλ).Την ψιλοπατησα!

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Παντως στη διασταση των 37' και με περιπου +500€ (2450) μετρητα, νομιζω πως η Ρhilips 9731 ειναι πολυ καλιτερη αγορα.Δυστυχως δεν χωραει στο επιπλο και περιμενω να βγει καμια σε στυλ μονιτορ (χωρις πλαϊνα ηχεια δηλ).Την ψιλοπατησα!
Η Philips δεν υποστηρίζει 1080p. Βέβαια απ'ότι ακούω πρέπει να είναι καλύτερη σε τηλεοπτικό σήμα. Η Sharp όμως υποστηρίζει 1080p/24fps που είναι ιδανικό για Blu ray και HD-DVD.

Reaction score
0

σας επισυναπτω το γρηγορο τεστ που εκαναν οι αγγλοι. το συγκεκριμενο περιοδικο το διαβάζω πανω από 10 χρόνια και αυτο που μπορω να πω είναι ότι αυτό που μετράει ειναι η απόδοση προς τιμή. ετσι αν κατι εχει απόδοση 100 αλλά τιμή 1000 και κατι αλλο 90 αλλά τιμή 800 οι αγγλοι θα προτείνουν το φθηνό, αναφέροντας βεβαια οτι το πιο ακριβό είναι κατα κατι καλύτερο. αλλά όπως θα διαβάσετε στη συγκεκριμένη υπάρχουν θέματα.
Τωρα υπάρχει πιθανότητα να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις οι τιβι στην αγγλία από ότι αλλού? δεν το ξέρω αυτό.

Attachments

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

μα η 9731 δεν εχει τα ηχεια στο πλαι. η 9631 τα εχει αλλα στις 32' στις 37' απλα εχει 1366 πανελ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

μα η 9731 δεν εχει τα ηχεια στο πλαι. η 9631 τα εχει αλλα στις 32' στις 37' απλα εχει 1366 πανελ
Νομιζω οτι στις φωτο που ειδα τα εχει, εκτος κι αν κανω λαθος, αλλα παλι με 99 εκ. μηκος τι αλλο να εχει;. Το ψαχνω τωρα. Ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.506
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$