Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

τι λετε τωρα και εγω την πηρα με 1045 απο το περφεκτ σοπ και επεσε ειδη 140 ευρω?ευτυχωσ δεν τον πληρωσα ακομα ,να δουμε τωρα που θα παω,που θα του πω οτι θα του δωσω 905 τι θα μου πει
δεν πιάνει... δυστυχώς..

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους!

Πρόσφατα έγινα κάτοχος μιας 37LF76! Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα ως πρώτη LCD από την αποδοσή της! Κυρίως την χάρηκα ως PC screen όπου τα παιχνίδια είναι τρέλλα σε τόσο μεγάλο μέγεθος!

Αλλά... παρατήρησα ότι στην αριστερή κάτω μεριά και στην δεξιά πάνω οι γωνίες είναι πιο έντονα φωτισμένες. Το φαινόμενο είναι έντονο όταν δεν υπάρχει εικόνα (όλο μαυρο) π.χ. όταν αλλάζεις κανάλι ή όταν δεν έχει σήμα η TV. Όταν υπάρχει εικόνα τα χρώματα σε αυτές τις δύο γωνίες αλλιώνονται λόγο του πιο έντονου φωτισμού.

Έχετε υπόψην σας τι είναι; Βασικά είναι πρόβλημα ή ετσι δουλευει; Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι είναι τόοοοσο ενοχλητικό αλλά η τηλεόραση είναι 3ων ημερών και αν ειναι κάτι πρέπει να φτιαχτεί όσο είναι στην εγγύηση.

Μπορεί να πω και χαζομάρα... αλλά αυτό είναι το backlight bleeding που έχω διαβάσει κάπου;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη αν κούρασα! ;)

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ήδη ενημερώσει το service της LG και μου είπαν ότι δεν την κοιτάει τεχνικός επιτόπου αλλά την πέρνουν στα γραφεία του εξουσιοδοτημένου service και την ελέγχουν εκεί... 5 εργάσιμες μέρες χωρίς την νέα τηλεόραση...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Καλησπέρα σε όλους!

Πρόσφατα έγινα κάτοχος μιας 37LF76! Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα ως πρώτη LCD από την αποδοσή της! Κυρίως την χάρηκα ως PC screen όπου τα παιχνίδια είναι τρέλλα σε τόσο μεγάλο μέγεθος!

Αλλά... παρατήρησα ότι στην αριστερή κάτω μεριά και στην δεξιά πάνω οι γωνίες είναι πιο έντονα φωτισμένες. Το φαινόμενο είναι έντονο όταν δεν υπάρχει εικόνα (όλο μαυρο) π.χ. όταν αλλάζεις κανάλι ή όταν δεν έχει σήμα η TV. Όταν υπάρχει εικόνα τα χρώματα σε αυτές τις δύο γωνίες αλλιώνονται λόγο του πιο έντονου φωτισμού.

Έχετε υπόψην σας τι είναι; Βασικά είναι πρόβλημα ή ετσι δουλευει; Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι είναι τόοοοσο ενοχλητικό αλλά η τηλεόραση είναι 3ων ημερών και αν ειναι κάτι πρέπει να φτιαχτεί όσο είναι στην εγγύηση.

Μπορεί να πω και χαζομάρα... αλλά αυτό είναι το backlight bleeding που έχω διαβάσει κάπου;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη αν κούρασα! ;)

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ήδη ενημερώσει το service της LG και μου είπαν ότι δεν την κοιτάει τεχνικός επιτόπου αλλά την πέρνουν στα γραφεία του εξουσιοδοτημένου service και την ελέγχουν εκεί... 5 εργάσιμες μέρες χωρίς την νέα τηλεόραση...
Κατ' αρχήν καλώς ήλθες!

Backlight Bleeding: An LCD Problem

The entire surface of an LCD is backlit from behind by a light source (CCFL light) and the LCD blocks out the light that is not needed. Backlight bleeding occurs when this light is not 100% blocked allowing some light to "bleed" through the LCD causing spots of lighter areas on a dark or black background.

Unfortunately, almost all LCDs suffer at least a small amount of backlight bleed because the opacity of LCD panels is not enough to block all light, though it only causes problems if it can be easily detected by the human eye. The graphic to the right shows an example of what an LCD display with excessive backlight bleeding looks like with a dark, static background. As you can see, the top left and bottom right corner are lighter in color than the center of the display.

-------------------------------------------------

Αν είναι πάρα πολύ έντονο, ίσως και να χρειάζεται σερβις. Αλλά οπως βλέπεις, μάλλον είναι κάτι κοινό στις LCD...

----------------------------------------------------
Aλλά, όπως ξεκίνησες, βλέπω ότι είσαι πολύ ικανοποιημένος από την νέα σου TV και αυτό είναι το ουσιαστικό...

Περιμένουμε εντυπώσεις σου από DVD ή HD σήμα, καθώς και από τηλεοπτικό σήμα...

Επίσης έχω σε κάποιο Thread προσωπικές ρυθμίσεις για την ΤV...(είναι η 65, αλλά μάλλον ταιριάζει..δοκίμασε να δεις)...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=46123

Kαλορίζικη και καλές θεάσεις!

Reaction score
6
Καλοσ ειρθεs και απο μενα εχουμε ακριβωσ την ιδια tv..δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και σε dvd και σε τηλεοπτικο σημα και σε HD υλικο!!Για ψαχτο λιγο...!!Και γω ειμαι πολυ ικανοποιημενοσ απο την Tv,,ειναι value for money το μοντελο αυτο!!Τα εχω συζητησει και με τον danao..respect kai xairetismata για την πολυτιμη βοηθεια του!Για κανε ελεγχο γενικα στο θεμα σου!!Ψαχτο λιγο!!!

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Την τηλεόραση την παρέλαβε σήμερα το service το πρωί και το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο. Με ρώτησαν πιο ήταν το πρόβλημα και ενώ τους εξήγησα μου απάντησαν ότι έτσι είναι οι LCD. Από την μία σωστό αλλά να πω την αλήθεια με προβλημάτησε η αποπάνω απάντηση του Xhristow_Tz οπου λές πως δεν το κάνει καθόλου σε σένα. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ορατό σε μαύρο background. Είναι αρκετά ορατό το φαινόμενο. Ο πατέρας μου έχει μια 40 sumsung και η αδερφή μου μια 32 philips και δεν φαίνεται καθόλου εκεί!

Ο τεχνικός μου είπε ότι το φαινόμενο περιορίζεται με ρυθμίσεις στις φωτεινότητα και ότι θα το κάνει πριν την παραλάβω αύριο. Θα δείξει παιδιά!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά σήματα. Άλλωστε την ήθελα κυρίως για τηλεοπτικά κανάλια και οθόνη υπολογιστή καθώς από εκεί βλέπω ταινίες. Ως οθόνη υπολογιστή είναι ΑΠΕΧΤΗ και πολύ πιο ζωντανά χρώματα από του πατέρα μου. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα HDMI dvd player για να δοκιμάσω HD υλικό. Έχω κάποια ντοκιμαντέρ HD στον υπολοσγιστή αλλά θα φανούν οι δυνατότητες έτσι;

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Την τηλεόραση την παρέλαβε σήμερα το service το πρωί και το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο. Με ρώτησαν πιο ήταν το πρόβλημα και ενώ τους εξήγησα μου απάντησαν ότι έτσι είναι οι LCD. Από την μία σωστό αλλά να πω την αλήθεια με προβλημάτησε η αποπάνω απάντηση του Xhristow_Tz οπου λές πως δεν το κάνει καθόλου σε σένα. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ορατό σε μαύρο background. Είναι αρκετά ορατό το φαινόμενο. Ο πατέρας μου έχει μια 40 sumsung και η αδερφή μου μια 32 philips και δεν φαίνεται καθόλου εκεί!

Ο τεχνικός μου είπε ότι το φαινόμενο περιορίζεται με ρυθμίσεις στις φωτεινότητα και ότι θα το κάνει πριν την παραλάβω αύριο. Θα δείξει παιδιά!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά σήματα. Άλλωστε την ήθελα κυρίως για τηλεοπτικά κανάλια και οθόνη υπολογιστή καθώς από εκεί βλέπω ταινίες. Ως οθόνη υπολογιστή είναι ΑΠΕΧΤΗ και πολύ πιο ζωντανά χρώματα από του πατέρα μου. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα HDMI dvd player για να δοκιμάσω HD υλικό. Έχω κάποια ντοκιμαντέρ HD στον υπολοσγιστή αλλά θα φανούν οι δυνατότητες έτσι;
Yποθέτω ναι, αν η καρτα γραφικών έχει έξοδο HDMI ή DVI...

Reaction score
0
Η κάρτα γραφικών έχει DVI αλλά η είσοδος της τηλεόρασης έχει μόνο vga... Πως θα φανεί το HD αποτέλεσμα έτσι;

Πάντως αν και δεν έκαναν κάτι στην τηλεόραση, μπορώ να πω ότι το service της LG είναι άψογο! Μέσα σε μία μέρα παρέλαβαν την τηλεόραση, την κοίταξαν και έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία για να συζητήσουμε το πρόβλημα μου την έστειλαν πίσω σήμερα το πρωί! :D

Reaction score
0

Η κάρτα γραφικών έχει DVI αλλά η είσοδος της τηλεόρασης έχει μόνο vga... Πως θα φανεί το HD αποτέλεσμα έτσι;

Πάντως αν και δεν έκαναν κάτι στην τηλεόραση, μπορώ να πω ότι το service της LG είναι άψογο! Μέσα σε μία μέρα παρέλαβαν την τηλεόραση, την κοίταξαν και έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία για να συζητήσουμε το πρόβλημα μου την έστειλαν πίσω σήμερα το πρωί! :D
Παιρνεις adaptor απο DVI to HDMI,HDMI cable and ready!

Oλοι εχουν αν πουν για το σερβις τους... μαλλον ειναι ΚΕΝΤΡΙΚΗ πολιτικη της εταιριας και οχι μονον Ελληνική...οι Κορεάτες ειναι πολυ σοβαρος λαος (και πολυ ανταγωνιστικος προς τους Ιαπωνες λαος...απλα θελουν να τους ξεπερασουν.)

Reaction score
0
Kalhmera se olous! apo oti vlepw eiste oloi enhmerwmenoi...an kapoios exei provlhmata me LG enhmerwste me an ginetai --prokeitai na agorasw mia LG32LB75...kalorizikh Xrhsto!!!!

Reaction score
0

Kalhmera se olous! apo oti vlepw eiste oloi enhmerwmenoi...an kapoios exei provlhmata me LG enhmerwste me an ginetai --prokeitai na agorasw mia LG32LB75...kalorizikh Xrhsto!!!!
Οποιος έχει πρόβλημα, ποστάρει ......:126:

(παρακαλώ, όχι greeklish...)

Reaction score
0
Απάντηση: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Γεια σας .ειμαι καινουριος στο site και συγχαρητηρια σε ολους οσοι συνεβαλαν .αγορασα και γω την LG 37LF76με το κοκκινο δαχτυλιδισε γενικες γραμμες μου φαινεται αψογη αν καποιος εχει ρυθμισεις ας μου τις στειλει.Δεν εχω διαβασει τις οδηγιες αλλα παρατηρησα οταν παιζει TV ΚΑΙ ΒΑΛΩ dvd δεν παιζει το dvd αμεσως αλλα πρεπει να τη σβησω και να την αναψω ,αυτο νομιζω οτι δεν ειναι σωστο, ξερετε εσεις κατι?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

Reaction score
6
Kaloriziko kai apo mena!!!Ontos kai ego polu ikanopoihmenos!Value for money!!Den to katalava auto pou les!Ti svineis??Tin TV??Geia kanto pio liana!!????Giati an to katalava etsi opos to ennoeis emena to dvd mou to anagnorizei kanonika xoris na sviso anapso!!Kales theaseis kai pali!

Reaction score
6
Menou
Eikona
Katastasi Eikonas
Xrhsths--Opoion apo tous 2 xristes thelo.....!!!!!!!

Antithesi 90
Foteinotita 50
Xroma 30
Oksitita095
Apoxrosi 0
============================================================================================================================================================

Meta.....................

Menou
Eikona
Thermokrasia Xromatos
Xrhsths...

R -10
G +10
B 0
============================================================================================================================================================

Menou
Eikona
XD
Automato

Menou
Eikona
Sinema--------ON

Reaction score
0

Ευχαριστω για ολα .Τελικα βρηκα τη λυση για τη αναγνωριση DVD κ.λ.π. Ακομη ψαχνομαι πιστευω να τα καταφερω .Εσυ christos-Tz με τη μεγαλυτερη εμπειρια αν ξερεις κατι η εχεις βρει μου τογραφεις οτιδηποτε απο το πιο απλο ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Reaction score
6
Μην νομιζεισ botakos7 και γω κανα 3μηνο την εχω αλλα ειμαι full ικανοποιημενοσ απο την αγορα μου!!Δεν το μετανοιωσα καθολου!1100 ευρω απο Κοτσοβολο την πηρα και ακομα ψαχνομαι με πολλα και διαφορα!!Αλλα οπωσ σου ειπα ειναι value for money η tv και απο οτι βλεπω τωρα εχει πεσει και αλλο η τιμη τησ!!Οτι νεοτερα μαθαινω θα στα στελνω να ενημερωνεσαι και συ!!Χαιρετω!

Reaction score
0

Αγαπητε φιλε με τον καιρο διαπιστωνω οτι ειναι μια πολυ καλη τηλεο λογω ελλειψης χρονου δεν εχω ασχοληθει πολυ .θελω να την συνδεσω με PC και αυτη τη στιγμη το μονο καλωδιο που εχω διαθεσιμο ειναι S-VIDEO .Η καρτα γραφικων ειναι η 7950 της NVIDIA μηπως εσυ η καποιος αλλος εχει καταφερει να τη συνδεσει και με ποιο τροπο η αν μπορω να βρω κατι στο forum αυτο στο οποιο για αλλη μια φορα δινω τα συγχαρητηρια μου .Καθε απαντηση ευπροσδεκτη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll