Περιοδικό High Fidelity ???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

μιλα οποιος δεν ξερει
και οποιος ξερει δεν μιλα

κομφουκιος

Reaction score
6
σωστος argi!

αποκλειεται παντως να μη βγει αν και εχει γεννησει κοσμος εδω:137:
και μετα σου λενε για υπογεννητικοτητα!!:142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Ούτε εσύ πήγες για μπάνιο; Ή γράφεις από netbook που τρέχει Windows; :114:

Reaction score
1

το τεύχος είναι απο τη Πεμπτη στα γραφεία του περιοδικού. Λογικά αύριο θα είναι στα περίπτερα... η ταπεινή μου άποψη είναι πως το περιοδικό είναι σε καλό δρόμο μετά από κάποιες εσωτερικές αναταράξεις. Και για όσους κόπτονται ή ανησυχούν, η έκθεση προχωράει κανονικά όσο και αν οι καιροί είναι δύσκολοι. Αυτά, καλά μπάνια...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Re: Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

καλώς ή κακώς το περιοδικό στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις διαφημίσεις. Όταν αυτές μειώνονται, υπάρχει θέμα βιωσιμότητας. Πάντως το περιοδικό θα κυκλοφορήσει σε 7-10 μέρες για όσους ενδιαφέρονται...
Αυτό είναι δικό σου μήνυμα 15 ημερών νομίζω.
Ένα haden δεν σημαίνει και πολλά νομίζω!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

Αυτό είναι δικό σου μήνυμα 15 ημερών νομίζω.
Ένα haden δεν σημαίνει και πολλά νομίζω!
πράγματι το έγραψα στις 30/5. Τη Πέμπτη ο μήνας είχε 10/6 και το περιοδικό ήταν στα γραφεία. Το γνωρίζω γιατί το είδα με τα μάτια μου. Για όσους δεν γνωρίζουν, η διανομή σε περίπτερα δεν γίνεται καθημερινά, αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι ήδη τοποθετημένο.
Από κει και πέρα, ένα haden σημαίνει ότι ακριβώς σημαίνει και κάθε ένα nickname ανάμεσα στα χιλιάδες στο site. Το πρόβλημα σου ποιο είναι ακριβώς? Κάποιοι φίλοι στο post αυτό έχουν βιαστεί να "κλείσουν" το περιοδικό μια ώρα νωρίτερα, τυγχάνει να γνωρίζω πως βιάζονται και σφάλλουν, έτσι έγραψα 2-3 ενημερωτικά μηνύματα.
Να απολογηθώ?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
όχι βέβαια αλλά η σιγουριά σου δείχνει σαν να είσαι μέλος της ομάδας του περιοδικού και αν είναι έτσι καλό θα ήταν να το πεις.
Και αυτές οι <<εσωτερικές αναταράξεις>> που αναφέρεις αλλιώς ακούγονται τριγύρω...

al

Reaction score
0

Ηρεμία παιδιά ηρεμία. Μέρες καύσωνα είναι μην ανεβάζουμε και άλλο το θερμόμετρο...Το περιοδικό είναι στα περίπτερα της Αθήνας ( όντως ήταν έτοιμο από Πέμπτη αλλά λόγω πρακτορείου...) στην επαρχεία θα είναι στις 15 Ιουλίου. Το δε επόμενο θα κυκλοφορήσει Αθήνα στις 20 Ιουλίου.

Reaction score
1

Ηρεμία παιδιά ηρεμία. Μέρες καύσωνα είναι μην ανεβάζουμε και άλλο το θερμόμετρο...Το περιοδικό είναι στα περίπτερα της Αθήνας ( όντως ήταν έτοιμο από Πέμπτη αλλά λόγω πρακτορείου...) στην επαρχεία θα είναι στις 15 Ιουλίου. Το δε επόμενο θα κυκλοφορήσει Αθήνα στις 20 Ιουλίου.
Δηλαδή θα έχει και άλλο τεύχος Άλκη?
Κακά μαντάτα έφερες για όσους είναι με το φτυάρι στο χέρι από τα τέλη Μαίου...

D

deleted user 10898

Guest
καλο τευχος, απαραδεκτη η μη καλυψη των Ελληνικων συμμετοχων του high end του Μοναχου...

Reaction score
7.074

Δηλαδή θα έχει και άλλο τεύχος Άλκη?
Κακά μαντάτα έφερες για όσους είναι με το φτυάρι στο χέρι από τα τέλη Μαίου...
Χαλάρωσε παλικάρι.
Στην τελική έγινε μία πολύ ωραία (ΔΩΡΕΑΝ) διαφήμιση
μέσω όλων αυτών των ποστ.:126:

Reaction score
815
Υπάρχει ένας πειστικός λόγος των ιθυνόντων του περιοδικού, σήμερα στην εποχή του ιντερνετ και της ταχυτητας διακινησης της πληροφορίας, για να αγοράσει ένας χομπίστας στην επαρχία στις 15 Ιουλίου το τεύχος του Μαίου; δλδ για πόσο κάφρους περνάνε την επαρχία; όταν σήμερα ακόμα και τα σταθερής κυκλοφορίας περιοδικά έχουν πρόβλημα ανεπικαιρότητας, τί στην ευχή περιμένουν να γίνει; ήδη με το κλείσιμο της έκθεσης υπήρχε στα site πλήρης κάλυψη της έκθεσης και εσείς θέλετε να το κυκλοφορήσετε στην επαρχία στο τέλος Ιουλίου; έλεος!!!

D

deleted user 10898

Guest
καλο τευχος,...
το παιρνω πισω...
συμπερασμα για ενισχυτη
"ηχος μεταξενιος στα πριμα, πολυ ανθρωπινος στις μεσαιες,πολυ καλος στα μπασα,παρα πολυ καθαρος και διαφανος σε ολο το φασμα,ντελικατος και συμπαγης, εξαιρετικα ρυθμικος..." κλπ κλπ

εγω λογω επαγγελματος αποφευγω ανθρωπινες μεσαιες...

Reaction score
4.302
Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

το παιρνω πισω...
συμπερασμα για ενισχυτη
"ηχος μεταξενιος στα πριμα, πολυ ανθρωπινος στις μεσαιες,πολυ καλος στα μπασα,παρα πολυ καθαρος και διαφανος σε ολο το φασμα,ντελικατος και συμπαγης, εξαιρετικα ρυθμικος..." κλπ κλπ

εγω λογω επαγγελματος αποφευγω ανθρωπινες μεσαιες...
Δηλαδη μονο για τις μεσαιες γραφει ειναι οτι ανθρωπινος. Χμ, κατα τα αλλα πολυ καλος αλλα μαλλον για αλλα ειδη ζωων!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Σσσσσσστ, σιωπή! Οι αθηναίοι διαβάζουν High Fidelity... :114:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534