Sugah
Ζαχαρούλης
- Reaction score
- 3.326

Αν συνεχίσεις τα speedtest, πάνε τα γκίγκαΑαα, έπεσα σήμερα.
Έχω ήδη ξοδέψει καμιά δεκαπενταργιά γκίγκα...![]()
Δεν μπορώ να κρατηθώ, είμαι πολύ κ@υλwμένος.![]()
Ζήτησα εγώ την ηχογραφημένη συνομιλία από τη WIND, και μου απάντησαν ότι είναι μόνο για....δική τους χρήση.Μια ερώτηση παρακαλώ.
Όταν έχεις συμφωνήσει τηλεφωνικά σε μια προσφορά double-play ξέρω ότι η κλήση ηχογραφείται και θεωρείται ουσιαστικά σαν συμβόλαιο.
Αφού λοιπόν η εταιρεία έχει στην κατοχή της το αρχείο της συνομιλίας, γνωρίζετε εάν έχει και ο πελάτης το δικαίωμα να ζητήσει το ίδιο αρχείο (κάτι δηλαδή σαν αντίγραφο του "συμβολαίου".
Είναι νόμιμο αυτό; Αν π.χ το ζητήσεις εγγράφως ή με κάποιον επίσημο ας πούμε τρόπο;Ζήτησα εγώ την ηχογραφημένη συνομιλία από τη WIND, και μου απάντησαν ότι είναι μόνο για....δική τους χρήση.![]()
Ψάχνοντας λίγο στο ιντερνετ βρήκα αυτό το χρήσιμο αρχέιο https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdfΕίναι νόμιμο αυτό; Αν π.χ το ζητήσεις εγγράφως ή με κάποιον επίσημο ας πούμε τρόπο;
Ασφαλώς και δεν είναι νόμιμο, ζητώ κάτι το οποίο με αφορά αμεσα. Τι να μου δώσουν όμως, όταν δεν υπάρχει τίποτε απολύτως; ουδέποτε υπήρξε συνομιλία μου με αυτούς. Ανανέωσαν μονομερώς το συμβόλαιο.Είναι νόμιμο αυτό; Αν π.χ το ζητήσεις εγγράφως ή με κάποιον επίσημο ας πούμε τρόπο;
Ο πελάτης έχει δικαίωμα να το ζητήσει, και ειδικά σε περίπτωση αμφισβήτησης των όρων, ο πάροχος οφείλει να το παρέχει ως τεκμήριο της αποδοχής τους από τον πελάτη.Μια ερώτηση παρακαλώ.
Όταν έχεις συμφωνήσει τηλεφωνικά σε μια προσφορά double-play ξέρω ότι η κλήση ηχογραφείται και θεωρείται ουσιαστικά σαν συμβόλαιο.
Αφού λοιπόν η εταιρεία έχει στην κατοχή της το αρχείο της συνομιλίας, γνωρίζετε εάν έχει και ο πελάτης το δικαίωμα να ζητήσει το ίδιο αρχείο (κάτι δηλαδή σαν αντίγραφο του "συμβολαίου".
Έχουν μείνει καμιά δεκαριά.@Zizik τα καταναλώσεις τα δεδόμενα που λέει η Μαρία με τα κίτρινα;![]()
Πήγαινε στα Goody's με laptop.Έχουν μείνει καμιά δεκαριά.
Να δούμε τι θα γίνει αύριο-μεθαύριο.
Για πες τιμή τη βραδιά με πρωινό...Πήγαινε στα Goody's με laptop.![]()