Περι Συλλογών....HD

Reaction score
14
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Παιδια γεια σας εχω λιωσει με τις συλλογες σας απιστευτες θα ηθελα να σας ρωτησω πουλαει κανεις dvd σε καλες τιμες και special editions απο dvd γενικα ??

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Παιδια γεια σας εχω λιωσει με τις συλλογες σας απιστευτες θα ηθελα να σας ρωτησω πουλαει κανεις dvd σε καλες τιμες και special editions απο dvd γενικα ??
ντι βι ντι???? τι ναι παλι αυτο ρε παιδια??? :121::121::121:

καλως ηρθες στη παρεα φιλε!! ειναι καποια εργα που ψαχνεις συγκεκριμενα ή οχι?? :118:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

dvd χαριζονται κατα καιρους στις αγγελιαι.. :142:

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

ντι βι ντι???? τι ναι παλι αυτο ρε παιδια???

καλως ηρθες στη παρεα φιλε!! ειναι καποια εργα που ψαχνεις συγκεκριμενα ή οχι??
xaxa οχι δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο θελω διαφορα και βοχ σετ τυπου ξερω γω ναρνια και τετοια αμα θες και δεν βαριεσαι ανεβασε καμια φωτο με τιτλους να σου πω γιατι λογικα απο οτι εχω τσεκαρει απο πιο παλιες φωτο θα με εωδιαφερουν πραγματα αα για παραδειγμα θελω αυτο αλλα βαριεμαι να περνω απο αμαζονιο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0002VJT2C/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Reaction score
89
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ... METROPOLIS ΑΤΗΕΝΣ GREECE
ΠΑΡΟΝΤΕΣ... NTETARI2009, STATHIS
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ... ΠΡΟΧΤΕΣ

που λετε μπουκαρουμε στο μετροπολις και φατσα καρτα μπροστα μου βλεπω το καστρο του χαριλαου ποττεριδη!!! :111:

τραβαω μια ινσουλινη για να μη με τρεχει ο σταθης στα επειγοντα και το προσεγγιζω!!!

Ηταν ανοιχτο για ολα τα χερακια μικρων κ μεγαλων παιδιων..

Απτη συρταριερα ελλειπαν ή ειχαν σπασει τα χερουλακια. Η ξυλινη βαση γυρω γυρω φθαρμενη σε απειρα σημεια σπασμενες οι πισω γωνιες ...

απο γρατσουνιες... παμε παρακατω καλυτερα.

Το γυαλικο κομματι ομως φαινοταν σε καλη κατασταση δε μπορω να πω.

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: "Γκααααρσονννν ελα να μου το τηλιξεις και κρατα χαρισμα τα dvd να τα δουν τα παιδακια σου"

METROGARSON: " Κυριος λογω της καταστασης του θα σας κανουμε καλυτερη τιμη. Αλλα ξερατε ποσο ειχε καινουργιο??"

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: "Δε μ ενδιαφερει ετσι κ αλλιως δε μιλαμε για καινουργιο οποτε φερε τις κορδελες για δωρακι...."

METROGARSON: " Κυριος θα σας το αφησω.... 70 ευρω..."

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: " Το πηρα σου λεω"

METROGARSON: 70 ευρω ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ δε με αφησατε να ολοκληρωσω!!! "

Οποτε απο 379 θα σας ερθει 299 ευρω!!!!!! :111:

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: " STATHIIIIIII ΦΕΡΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΑΝΤΕΡΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ MADPAX ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕς ΤΟΥ ΡΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!"

τι κριμα που απτα γελια δε τραβηξα φωτο ρε γμτ......

Πριν φυγω του λεω.... Να σου δωσω τη καρτουλα μου οταν πεσει τα 80 ευρω να με παρεις τηλεφωνω??? :143:

ΦΕΡΤΕΕΕΕΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ... ΠΡΟΧΤΕΣ

που λετε μπουκαρουμε στο μετροπολις και φατσα καρτα μπροστα μου βλεπω το καστρο του χαριλαου ποττεριδη!!! :111:

τραβαω μια ινσουλινη για να μη με τρεχει ο σταθης στα επειγοντα και το προσεγγιζω!!!

Απτη συρταριερα ελλειπαν ή ειχαν σπασει τα χερουλακια. Η ξυλινη βαση γυρω γυρω φθαρμενη σε απειρα σημεια σπασμενες οι πισω γωνιες ...

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: "Γκααααρσονννν ελα να μου το τηλιξεις και κρατα χαρισμα τα dvd να τα δουν τα παιδακια σου"

METROGARSON: " Κυριος λογω της καταστασης του θα σας κανουμε καλυτερη τιμη. Αλλα ξερατε ποσο ειχε καινουργιο??"

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: "Δε μ ενδιαφερει ετσι κ αλλιως δε μιλαμε για καινουργιο οποτε φερε τις κορδελες για δωρακι...."

Οποτε απο 379 θα σας ερθει 299 ευρω!!!!!! :111:

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: " STATHIIIIIII ΦΕΡΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΑΝΤΕΡΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ MADPAX ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕς ΤΟΥ ΡΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!"

Πριν φυγω του λεω.... Να σου δωσω τη καρτουλα μου οταν πεσει τα 80 ευρω να με παρεις τηλεφωνω??? :143:

ελιωσα χ0α0αχ0αχ0αχ00αχ0αχ

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ... ΠΡΟΧΤΕΣ

που λετε μπουκαρουμε στο μετροπολις και φατσα καρτα μπροστα μου βλεπω το καστρο του χαριλαου ποττεριδη!!!

Οποτε απο 379 θα σας ερθει 299 ευρω!!!!!!

Πριν φυγω του λεω.... Να σου δωσω τη καρτουλα μου οταν πεσει τα 80 ευρω να με παρεις τηλεφωνω???

σαν βομβαρδισμενο καστρο ηταν παντως:114:

Reaction score
89
aa aaa ααααααναλαμπη!!!

στο τελος του λεω φαντασου να χαν και bluray μεσα ποσο θα πηγαινε....... :118:

ΜΕΤΡΟGARSON: Δεν εχουν βγει με bluray κυριος......:111:

Φερε ρε σταθη το πριονι τωραααααα!!! :143::143:

Reaction score
20
Σε 6 μέρες ήρθαν από το Amazon, και το E-Shop ξύνεται! :141:
γιατι δεν λες να τα φέρουν στο πιο κοντινο καταστημα για να περασεις να το παρεις? το inception μου το φέρανε την ίδια μέρα που το ζήτησα..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.210
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney