Περι Συλλογών....HD

Reaction score
0
Να ρωτήσω κάτι? Έχει αγοράσει κανείς το Sherlock Holmes Steelbook από το Γερμανικό αμαζον ?
Έχει 2 εκδόσεις και δεν καταλαβαίνω...

http://www.amazon.de/gp/product/B00...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375193&pf_rd_i=301128

http://www.amazon.de/Sherlock-limit...ef=sr_1_2?s=dvd&ie=UTF8&qid=1294848757&sr=1-2
Περιμενω το δευτερο απο amazon.de.Η διαφορα ειναι αν θυμαμαι καλα σε αυτο ειναι τυπωμενο το logo της επιτρεπομενης ηλικιας πανω στο steelbook,ενω στο αλλο ειναι στη ζελατινα.

Reaction score
1
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

η μία εκδοση είναι αποκλειστικά από το amazon de........

εμένα μπορείτε να μου πείτε από που βλέπεται ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους; ή τα παίρνεται και ότι ''κάτσει'';

Reaction score
41
Re: Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

η μία εκδοση είναι αποκλειστικά από το amazon de........

εμένα μπορείτε να μου πείτε από που βλέπεται ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους; ή τα παίρνεται και ότι ''κάτσει'';
Από ότι κατάλαβα, τα παιδιά μεταφράζουν το "ελληνικά" στις αντίστοιχες γλώσσες του αμαζον (πχ. Griechisch στο γερμανικό, greco στο ιταλικό κλπ) και κάνουν search στα Blurays.. τα αποτελέσματα είναι blu με ελληνικούς υπότιτλους...

Reaction score
60

στο κουτακι του search βαζεις

αγγλικο αμαζον : Greek
γαλλικο αμαζον : Griechisch
ιταλικο αμαζον : Greco
γαλλικο αμαζον : Grec

και σου βγαζει οτι υπαρχει σε dvd και bluray με ελληνικους υποτιτλους !

Reaction score
14

γενικα σε ελληνικα μαγαζια βγαινει τιποτα απο collectors οχι για την συγκεκριμενη ταινια ??

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ή δεν είσαι παντρεμένος ή έχεις βρει την τέλεια γυναίκα! δεν βρίσκω άλλη εξήγηση!

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Σε 6 μέρες ήρθαν από το Amazon, και το E-Shop ξύνεται! :141:

Παίζει και να μην ξέρω ούτε 1 από αυτά τα έργα που αγόρασες.

Τι είναι τίποτα κουλτουριάρικα κινεζιές και έτσι ? Γιατί δεν τα γουστάρω καθόλου λέμε τα chinese. Μόνο Bruce Lee & Jackie Chan. Άντε και κανένα Kill Bill που είναι του Ταραντούλι και θυμίζει κινεζιά. :107:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.891
γιατι δεν λες να τα φέρουν στο πιο κοντινο καταστημα για να περασεις να το παρεις? το inception μου το φέρανε την ίδια μέρα που το ζήτησα..

Παραλαβή από κατάστημα έχω επιλέξει, χέστα! :116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.891
Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Παίζει και να μην ξέρω ούτε 1 από αυτά τα έργα που αγόρασες.

Τι είναι τίποτα κουλτουριάρικα κινεζιές και έτσι ? Γιατί δεν τα γουστάρω καθόλου λέμε τα chinese. Μόνο Bruce Lee & Jackie Chan. Άντε και κανένα Kill Bill που είναι του Ταραντούλι και θυμίζει κινεζιά. :107:

Το ένα είναι κουλτουριάρικο, τα άλλα καθόλου! :114:

Reaction score
1

Περιμενω το δευτερο απο amazon.de

Αμα είναι τόσο μαμάτο σαν το εξώφυλλο του Τ2 βλέπω να αλλάζω όνομα σε Καράμπελας και να μιλάω καντονέζικα...θα αλλάξω και κινητό :142::143::146::204:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Αμα είναι τόσο μαμάτο σαν το εξώφυλλο του Τ2 βλέπω να αλλάζω όνομα σε Καράμπελας και να μιλάω καντονέζικα...θα αλλάξω και κινητό
Φιλαρακι αυτο σηκωνει λεπιδι.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Φιλαρακι αυτο σηκωνει λεπιδι.

Φέρε το μαχαίρι σου ξένε :137: ...

Φιλαράκι πριν λίγο ξεμπέρδεψα άσε τρέχω όλη μέρα...δεν ήρθε τίποτα σήμερα :141: αλλά θα είχες νέα έτσι κι αλλιώς :137:

Reaction score
89
ρεσεις δε μου παραγγελνετε κ μενα τιποτα? μιλαμε για σουπερ αποτοξινωση!!!! 2 βδομαδες εχω να παραγγειλω!!! :143::143:

και ξερετε ποιος φταιει για αυτο εεε???????????? :112:

Reaction score
60

ρεσεις δε μου παραγγελνετε κ μενα τιποτα? μιλαμε για σουπερ αποτοξινωση!!!! 2 βδομαδες εχω να παραγγειλω!!! :143::143:

και ξερετε ποιος φταιει για αυτο εεε???????????? :112:
το ΔΝΤ ???:137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe