Περι Συλλογών....HD

Reaction score
2
Ξέρω ότι είμαι ολίγον τι οφφ τόπικ, οπότε παρακαλώ όποιος μπορεί ας μεταφέρει τα μηνύματα στο κατάλληλο thread εφ' όσον υπάρχει. :)

Επίσης μπορεί να είναι γνωστά τα παρακάτω, αλλά είπα να τα σημειώσω, έτσι για την ιστορία.

Συνεχίζω λίγο λοιπόν, περισσότερο για να δώσω feedback του customer service του amazon.com.

Τους έστειλα αρχικά να τους ρωτήσω πώς και μου στείλαν με courier το προϊόν, ενώ εγώ είχα επιλέξει την συνηθισμένη μου επιλογή "Expedited International Shipping".

Για να μην τα πολυλογώ, απλά έτυχε, όπως και ανεξάρτητα από τι θα επιλέξουμε (Standard, Expedited κ.λπ.) μπορεί να τύχει ένα προϊόν να σταλθεί μέσω κάποια από τις παρακάτω εταιρείες:

DHL Global Mail, IMEX, IParcel, UPS ή DHL Express

προκειμένου το κάθε προϊόν να φτάσει στην ώρα του (αυτό που έχουμε επιλέξει πάνω κάτω). USPS δεν χρησιμοποιούν καθόλου όπως μου είπαν χαρακτηριστικά.

btw, όλες οι αγορές μου μέχρι τώρα καταλήξαμε (και το τσέκαρα σε τελευταία παραγγελία) ότι ερχόντουσαν μέσω DHl Global Mail (και δεν περνούσαν τελωνείο, κατευθείαν σπίτι με τα ΕΛΤΑ).

Με την πρώτη τους απάντηση μου έκαναν refund $10, έτσι απλά! Δεν τους έκανα καν κάποιο παράπονο, δεν τους ζήτησα κάτι τέτοιο, απλά έτσι! Τους είπα μάλιστα ότι δεν με νοιάζει κάτι τέτοιο, απλά ήθελα να μάθω πληροφορίες γενικά αλλά και το πως θα το επιστρέψω εφ' όσον έρθει και κολλήσει στο τελωνείο.

Εν τέλει, μου είπαν, ότι αν χρειαστεί να πληρώσω κάτι στο τελωνείο, να τους πω το ποσό και να μου κάνουν refund όσο πληρώσω!!!

Τους είπα μήπως είναι καλύτερα να μην δεχτώ το προϊόν καθόλου, και να επιστραφεί αυτόματα (αυτό είχα κάνει με την DHL και το amazon.ca) και μου είπαν όχι να το δεχτώ και θα μου κάνουν refund ό,τι πληρώσω, όσο κι αν είναι αυτό.

Τους έστειλα μια τελευταία φορά, να τους πω οκ, θα πληρώσω λογικά το τελωνείο και θα βγάλω φωτό την απόδειξη του έξτρα κόστους και θα τους την στείλω.

Και στην τελευταία τους απάντηση, αφού με ευχαρίστησαν για το εποικοδομητικό feedback, μου είπαν μεταξύ άλλων:

"Please accept the package. There's no need to send the receipt to us. We'll issue a refund even if the cost is high.
Please write back and let us know the cost and we'll refund you."

Σόρρυ για το huge off topic post!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.897
Μία φορά άργησε πολύ η παραγγελία μου, έστειλα ένα email να ρωτήσω αν έγινε κάτι, και μου έκαναν άμεσα refund τα μεταφορικά!

Είναι φοβερό το customer care τους.

Reaction score
20
για το λόγο αυτό πρέπει να έχουν τα έσοδα που έχουν.μπράβο τους πάντως δείχνουν να ενδιαφέρονται να μένουν ικανοποιημένοι οι πελατες τους σε κάθε περίπτωση..

Reaction score
1
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα, είναι απλά απίστευτο ιντερνετικό μαγαζί και γι' αυτό το προτιμά ο κόσμος.

Reaction score
60

Και το play.com ειναι αψογο σ αυτο το τομεα.

Προπερσι ειχα παραγγειλει ενα μουσικο dvd. Το dvd ηρθε και το δισκακι ηταν ελλατωματικο το εστειλα πισω μου εστειλαν νεο και μου πιστωσαν την καρτα με τα εξοδα αποστολης που κοστισε η αποστολη του ελλατωματικου dvd.

Reaction score
89
αντε μετα να τα πεις αυτα σε ιντερνετικα μαγαζια του ελλαντα!! κινδυνευεις να φυγεις με ροχαλα κ μια μουτζα δωρο στη καλυτερη!!!!!

Reaction score
2
Update του μήνα:

Τα X-Men: Trilogy, Tron (με το slipcase), The Town, είναι από το amazon.it με ελληνικούς υπότιτλους. Το X-Men Trilogy είναι ωραίο boxset, digistack με slipcase.

To Platoon (και αυτό με slipcase) είναι το αμερικάνικο, με ελληνικούς υπότιτλους.

Το Black Swan, είναι η γερμανική Black Edition, και έχει και αυτό ελληνικούς υπότιτλους. Το αρνητικό του set όμως είναι το γεγονός πως παρ' όλο που είναι bd/dvd κ.λπ. είναι σε θήκη DVD (με lenticular slipcase).

Το True Grit είναι το ελληνικό steelbook, ενώ και το Lethal Weapon όπως θα γνωρίζετε έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Τέλος, το Tron είναι το γαλλικό steelbook, μου το έστειλαν τώρα από τα fnac (το αριθμημένο boxset που είχα ποστάρει σε προηγούμενη σελίδα είχε μέσα την δωροκάρτα να το παραγγείλω ξεχωριστά - φυσικά έχει και τον αντίστοιχο χώρο).

Reaction score
20
^ωραίος!! :105:
Τα xmen παίζει να τα χτυπήσω και γω μιας και έχουν και ελληνικούς και είναι σε καλή τιμή αν και με χαλάει λίγο το όλο ιταλικό αλλά σιγά.Από μεταφορικά τι γίνεται στο ιταλικό άμαζον?

Reaction score
2
Θενξ φίλε!

Για τα ιταλικά, εντάξει, δεν είναι τραγική η κατάσταση, γιατί οι πληροφορίες είναι σε χαρτί, οπότε αν θες το βάζεις μέσα και φαίνεται μπρος πίσω απλά το artwork.

Από μεταφορικά, είναι κανά 8Ε δυστυχώς, οπότε ίσως να αξίζει να πάρεις και τίποτα άλλο ξέρω γω (νομίζω δεν ανεβαίνουν).

Reaction score
89
και μιας κ το θυμηθηκα ....... Εεεεεε gustaammmmmmm ειχαμε αφιξεις ιταλικου σιδηρου ρεεεεεε!!!!! Μαυρη μαυριλα πισσα σου λεωωωω!!!! φωτος το βραδακι......

Reaction score
152

οντας σε κατασταση transit απο Χανια σε Λαρισα,μετα απο μια υπεροχη εβδομαδα και κατι διακοπων,χθες διανυκτερευσα Αθηνα,και ο δρομος μου με οδηγησε στο Public προς εκτελεση διαταγης της 9χρονης ανηψιας για Nintendo DS......
σε ροζακι....

βεβαια,δεν εχασα την ευκαιρια να κανω και σε μενα ενα δωρακι, (ολο τετοια ειμαι τελευταια),και τσιμπησα μια 11αδα μπλε δισκακια.....

τα 5=50ε και τα 10=100ε,με κερδος 30ευρω...
θα μπορουσα να παρω και 12ο και να ειναι και αυτο δωρο...
συνολικο οφελος,17 ευρω..

πλεον εχω ξεπερασει τους 100 τιτλους και συνεχιζω....

Reaction score
89
ηταν καλη ευκαιρια να παρω το χαριλαο ποττερ σε μπλου αλλα καλοκαιριατικα δεν υπαρχουν λεφτα χαχαχαχαχααα μου τα φαγαν οι ξαπλωστρες!!!!

με γειες θηριο αντε πλωρη για τη 500αρα τωρα εε??? :)

Reaction score
89
λες να στειλω πισω το καστρο του χαριλαου κ να τους ζητησω να μου στειλουν τη μαγκουρα????

μπαααααααααα..................

Reaction score
60
Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

λες να στειλω πισω το καστρο του χαριλαου κ να τους ζητησω να μου στειλουν τη μαγκουρα????

μπαααααααααα..................
να στειλεις το καστρο στην κρητη !!!!:107:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.224
Members
38.540