Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Reaction score
39
bluray δισκάκια αγοράζω αποκλειστικά απο εδώ , καθώς επιλέγω να τα τυπώνω

http://www.ebay.co.uk/itm/10-TDK-Bl...u_ray_Discs&hash=item23137bcb24#ht_1024wt_902

recorder 'εχω τα προηγούμενο μοντέλο αυτού έχοντας γράψει πάνω από 200 δισκάκια
Να ?σαι καλά! 50αρια ε; Ενδιαφέρον... Θα τα προτιμήσω! Να πάρω λες και το lg αντι για τα αλλά δυο που εβαλα πριν; Αυτό σε σχέση με τα αλλα δεν πρέπει ναμαντιγραφει τα 3D που στην παρούσα φάση δε με ενδιαφέρει..

Reaction score
188
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

mamilia για να γραψεις 3d δισκακι δεν χρειαζετε να ειναι και ο εγραφεας 3d.και φυσικα θα το παιξει και 3d αν εχεις καταληλη καρτα γραφικων με hdmi 1.4 και το καταληλο player.πχ power dvd.

επισης για να τυπωσεις τα δισκακια πρεπει να αγορασεις εκτυπωτη που τυπωνει πανω σε δισκακια.
http://www.skroutz.gr/c/119/printers_plotters/f/6735/Εκτύπωση-σε-CD-DVD.html?keyphrase=εκτυπωτες

Reaction score
403
Μπορείς να γράψεις δισκακι bluray με εξωτερικό υπότιτλο srt;
πχ μέσα στο φάκελο stream 00050.m2ts (μεγαλύτερο m2ts) να βάλεις και ένα 00050.srt για να μπορει το media player να παίξει τον υπότιτλο;
Το έχει δοκιμάσει κανείς; Αλλα και ποιο mp θα το αναπαράγει απο το bd drive του και θα έχει και τους εξωτερικούς υπό τίτλους;

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

επισης για να τυπωσεις τα δισκακια πρεπει να αγορασεις εκτυπωτη που τυπωνει πανω σε δισκακια.
http://www.skroutz.gr/c/119/printers_plotters/f/6735/Εκτύπωση-σε-CD-DVD.html?keyphrase=εκτυπωτες
Ευχαριστώ πολύ... :444:

Προς το παρόν το 3D δε με ενδιαφέρει.

Σχετικά με τα printable δισκάκια δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και δεν είχα ιδέα. Μόνο τα lightscribe γνωριζα που έφτιαχνα που και που κανένα CD.
Παρήγγειλα αυτό για να τα χω και όλα μαζί... Όπως ανέφερα και πριν, παρήγγειλα το LG BE12LU38, παρήγγειλα και κενές θήκες, παρήγγειλα και BD-R δισκάκια.. Χαμός θα γίνει... :116:

Θα πιάσω το νήμα από την αρχή να ξεστραβωθω. Με τι προγράμματα γράφουμε, πως κτλ...

Λογικά θα επανέλθω..:403:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μπορείς να γράψεις δισκακι bluray με εξωτερικό υπότιτλο srt;
πχ μέσα στο φάκελο stream 00050.m2ts (μεγαλύτερο m2ts) να βάλεις και ένα 00050.srt για να μπορει το media player να παίξει τον υπότιτλο;
Το έχει δοκιμάσει κανείς; Αλλα και ποιο mp θα το αναπαράγει απο το bd drive του και θα έχει και τους εξωτερικούς υπό τίτλους;

1. ναι μπορείς να φτιάξεις έτσι το δισκάκι
2. δες στην κατηγορία με τα Blu-Rays και media players για την συμβατότητα

Reaction score
39
Συνεδεσα σήμερα το LG και περιμένω τα 50αρια TDK ... Εχω όμως ήδη τα 25αρια από το eshop.. :)

Πρεπει να ρίξω πολύ διάβασμα αλλά βοηθήσετε με λιγάκι αν θέλετε..

Οπως ολοι ετσι κ εγω θελω να γραψω στα κενά bd ταινίες που έχω:

1) σε mkv με hd audio,
2) κάποια bd folder
3) λιγα iso
4) αντιγραφή των ταινιών που έχω ηδη σε original blu-ray;

Τι προγραμματα είναι καλυτερα να χρησιμοποιήσω για τα παραπάνω;

Για τα mkv πχ με τι προγραμμα μπορώ να φτιάχνω μενού με εξώφυλλο κτλ;

Reaction score
188

1:εχεις ταινιες mkv με απλο ηχο dts και θες να περασεις dts-hd?αυτο γινεται αλλα που θα βρεις σκετο τον ηχο...καλυτερα να κατεβασεις την ταινια εξαρχης με dts-hd.
2:τα bd folder τα καις οπως ειναι μεσα στο δισκακι.αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με.
3:τα καις κατευθειαν με το image burn.
4:δηλαδη εχεις μια ταινια original και θες να την περασεις στο σκληρο δισκο? any dvd hd.

τωρα για δημιουργεια μενου μπλεκει πολυ το πραγμα..

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

1:εχεις ταινιες mkv με απλο ηχο dts και θες να περασεις dts-hd?αυτο γινεται αλλα που θα βρεις σκετο τον ηχο...καλυτερα να κατεβασεις την ταινια εξαρχης με dts-hd.
2:τα bd folder τα καις οπως ειναι μεσα στο δισκακι.αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με.
3:τα καις κατευθειαν με το image burn.
4:δηλαδη εχεις μια ταινια original και θες να την περασεις στο σκληρο δισκο? any dvd hd.

5.τωρα για δημιουργεια μενου μπλεκει πολυ το πραγμα..
Πρώτα απ' όλα σ' ευχαριστώ πολύ..

1. Όχι οι ταινίες που θέλω να γράψω σε bd έχουν ήδη hd ήχο. Άσχετο, αλλά έχω δει σε "μαγαζί" μεμονομένους ήχους.. Τέλος πάντων... Τα mkv πρέπει πρώτα να τα κάνω .iso ; Και με ποιο πρόγραμμα;

2., 3. Με το image burn?

4. Θέλω για κάποια από τα blu-ray μου να έχω αντίγραφα ασφαλείας. Αυτούσια αντιγραφή δίσκου σε δίσκο. Έχουμε θέματα με κλειδώματα κτλ;;

5. Αυτό με το μενού το ανέφερα επειδή θυμάμαι πριν κάποια χρόνια όταν και έγραφα DVD με το ConvertXtoDVD. Έτοιμα μενού με τροποποιήσεις του χρήστη ή όχι, με προσθήκη αρχείων avi, προσθήκη ήχων και backckground εικόνων για το μενού κτλ. Δε μπορεί να μην υπάρχει κάτι παρόμοιο και για bd... :403:

Reaction score
39
Διαβάζω διάφορα και προσπαθώ να καταλάβω. Βοηθήστε λίγο να δω αν το έχω πιάσει σωστά.

1)Ένα αρχείο mkv για να γραφτεί σε δίσκο bd ικανό να παιχτεί σε bd player, πρέπει να γίνει πρώτα AVCHD με ένα πρόγραμμα όπως το tsMuxer;

2) Αν το mkv έxει hd ήχο θα διατηρηθεί και στο AVCHD;

3) Στη συνέχεια το AVCHD εγράφεται στο bd με το ImgBurn;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
τα mkv, συνηθως remux, με το ts muxer θα πρέπει να το κανεις δομη bluray ώστε να προκύψουν οι φάκελοι

bdmv
certificate

μετα ή το κάνεις iso και το γραφεις ή το γράφεις απευθείας, πάντα με το imgburn.

Αυτη την μέθοδο ακολουθω εγω πάντα με άριστα αποτέλεσματα.
Σχετικά με τα δισκάκια η μονη φθηνη πηγη, όπως σου ξαναέγραψα, ειναι το ebay με τα δυο καταστημΤα απο την Ιαπωνια.

Reaction score
39
τα mkv, συνηθως remux, με το ts muxer θα πρέπει να το κανεις δομη bluray ώστε να προκύψουν οι φάκελοι

bdmv
certificate

μετα ή το κάνεις iso και το γραφεις ή το γράφεις απευθείας, πάντα με το imgburn.

Αυτη την μέθοδο ακολουθω εγω πάντα με άριστα αποτέλεσματα.
Σχετικά με τα δισκάκια η μονη φθηνη πηγη, όπως σου ξαναέγραψα, ειναι το ebay με τα δυο καταστημΤα απο την Ιαπωνια.
Thanks!

Μόλις έκανα το πρώτο μου mkv σε 2 φάκελους (bdmv και certificate) με το tsMuxer. Έκανα add και τους ελληνιους υπότιτλους (.srt). Φαντάζομαι θα είναι μέσα πλέον, σωστά;

Τώρα λοιπόν θα πάω στο imgburn. Από ότι βλέπω επιλέγω το "Write Files/Folders to disc".

Aν είχα .iso θα πήγαινα στο "write image file to disc";

Μπορώ με κάποιο τρόπο να φτιάξω μενού; Έστω το εξώφυλλο, ή απλά θα παίζει την ταινία μόλις μπαίνει το δισκάκι στο bd player;

Τέλος, τα δισκάκια τα περιμένω.. Δεν πιστεύω λόγω Ιαπωνίας να έχουμε θέμα με τελωνεία κτλ;

Sorry για το πρήξιμο αλλά είναι μέχρι να τα μάθω..:105:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
τους υπότιτλους τους κάνεις add σε δεύτερη φαση... προτιμησε να τα κάνεις iso και μετα να τα καις, σε διαφορετικη περιπτωση η εγγραφή θα γίνει οπως ειπες..
γίνεται νσ διατηρήσεις και τα μενου αντικαθιστωντας ενα υποτιτλο με ενα δικο σου απλα θα πρέπει να θυμάσαι την γλώσσα του υποτιτλου που αντικατεστησες ωστε να τον επιλεγεις καθε φορα... ειναι μια μέθοδος που δεν χρησιμοποιώ.
με τα δισκάκια δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τελωνείο, εχω παραγγείλει πανω απο 100.

Reaction score
39
τους υπότιτλους τους κάνεις add σε δεύτερη φαση...

Δηλαδή κάνω μία φορά το mkv σε μορφή bdmv και certificate και μετά ξανατρέχω το tsMuxer για να κάνω add το srt;

προτιμησε να τα κάνεις iso και μετα να τα καις, σε διαφορετικη περιπτωση η εγγραφή θα γίνει οπως ειπες..

Ώπα.. Εννοείς να μην τα κάνω bdmv και certificate αλλά iso; Στο output στο tsMuxer, τι επιλέγω;

γίνεται νσ διατηρήσεις και τα μενου αντικαθιστωντας ενα υποτιτλο με ενα δικο σου απλα θα πρέπει να θυμάσαι την γλώσσα του υποτιτλου που αντικατεστησες ωστε να τον επιλεγεις καθε φορα...

Εννοούσα ξεκινώντας από mkv αν μπορώ να βάλω μενού.

Μπερδεύτηκα:140:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75