Ποδήλατο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.566
Απάντηση: Ποδήλατο...

Πιλοτικό πρόγραμμα για τη μεταφορά ποδηλάτων στο Μετρό.
Από 1η Μαρτίου 2011 θα ξεκινήσει πιλοτικά η μεταφορά ποδηλάτων μέσα στους συρμούς του Μετρό, με πρωτοβουλία του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Σπύρου Βούγια.

Συγκεκριμένα, θα επιτρέπονται μόνο δύο ποδήλατα, στο τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού, τις Τετάρτες από τις 18:00 έως τη λήξη της βάρδιας και τις Κυριακές από τις 12:00 το μεσημέρι, έως τη λήξη της βάρδιας.

Η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου θα διαρκέσει τέσσερις μήνες. Στο τέλος Ιουνίου θα αξιολογηθεί η λειτουργικότητα του εν λόγω μέτρου για πολίτες και ποδηλάτες.

Πηγή
Περισσότερα ποδήλατα στο Μετρό!

Από 1η Μαΐου και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή από τις 18:00 έως τη λήξη της βάρδιας και όλο το 24ωρο τις Κυριακές και τις αργίες, θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση εφαρμογής του πιλοτικού μέτρου της επιβίβασης επιβατών,ποδηλάτων στους συρμούς του Μετρό.

Μετά τη θετική ανταπόκριση του επιβατικού κοινού κατά τον πρώτο μήνα της εφαρμογής του μέτρου, από την 1η Μαΐου θα επιτρέπονται μέχρι τέσσερα ποδήλατα, αντί για δύο, στο τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την ΑΜΕΛ και τους ίδιους τους ποδηλάτες, κατά την πρώτη φάση εφαρμογής του μέτρου, εκατοντάδες ποδήλατα μεταφέρθηκαν με τους συρμούς του Μετρό τις ημέρες ελεύθερης μεταφοράς, χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα τόσο όσον αφορά στη λειτουργία του μέσου, όσο και στην ασφάλεια των επιβατών.

Πηγή

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ωραια πραματα......γιατι πηρα και γω ενα ζορικο treking απο την GIANT μοντελακι βρε παιδι μου....με καμαρωνουνε στον δρομο!!!!!!!!!!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
ειναι καλη φαση το ποδηλατο, και τα τελευταια χρονια πηρε κ τα πανω του...
αχ καλες εποχες.....

καποτε ηταν για κανα 5-6 χρονια η μιση ζωη μου το ποδηλατο.
Για 2 χρονια ημουν κ στην Εθνικη Ελλαδος mountain bike τοτε...
1996-97...

αχχχ...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.530

Ε γι' αυτό έρεψες φαίνεται. :142:

Εγώ πλέον έχω μόνο το σπαστό μου.
Δεν είναι το ίδιο βολικό με ένα κανονικό μεν, αλλά τα έχω μονίμως διπλωμένα στο αυτοκίνητο, και μπορεί να τα ξεφορτώνω και να συνεχίζουμε (με τη γυναίκα μου) με αυτά.
Το Σάββατο είχα αφήσει τον μεγάλο στο εμπορικό Κόσμος, είχα και τη φωτογραφική μου τσάντα μαζί, και λέω, αντί να γυρίζω πίσω σπίτι και να ξαναγυρνώ για να τον παραλάβω, δεν κάνω καμιά βολτούλα στα πέριξ χωράφια με το ποδήλατο; Βέβαια πήρα της γυναίκας μου, μην της το πείτε!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.427
Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

Ωραια πραματα......γιατι πηρα και γω ενα ζορικο treking απο την GIANT μοντελακι βρε παιδι μου....με καμαρωνουνε στον δρομο!!!!!!!!!!!!
Τα λάστιχα τα φουσκώνεις καλά ώστε να σε αντέχει?:105::105::105:
Βάλε ντε καμιά φωτογραφία του εργαλείου.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

Βλάση πόσταρε ποιό μοντέλο πήρες!!!Αν πήρες iphone σου χω κάτι προγραμματάκια μούρλια!!!

Α και κάθε παρασκευή πάω στο freeday!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Νατο το μωρο.......εχω να παρω το μηχανακι εδω και 25 μερες.....τοσο εχω το ποδηλατακιον...ειλικρινα!!!!!!

Την εχω καταβρει με αυτο....κανω 10-15 km την ημερα ....ολες μου τις δουλειες.

Τωρα θα αλλαξω τα λαστιχα μιας και ειναι τυπου trekking και θα βαλλω road γιατι δοκιμασα με τετοια λαστιχα και οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλες στην οδηγηση.....

Μετα εχουν σειρα οι τροχοι .....η Shimano η Fulcrum παναλαφροι και γυρω στο 1.5 κιλα.....κοιταζω και κατι carbon εξαρτηματα--βλεπε λαιμος τιμονιου -λαιμος σελας που μειωνουν και αυτα το τελικο βαρος.......

Μην μου πειτε τιποτις ...ξερω...την εχω την τρελλα....μαρεσει βρε παιδι μου να χτιζω τα πραματα οπως με το συστημα μου!!!!!!!!!!!!!

Παντως για οσους δεν ασχολουντε με το ταπεινο ποδηλατακι προτεινω χωρις φοβο και παθος να ασχοληθουν......δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση διαθεση αλλα και ομορφια μπορει να σου προσφερει αυτο το μεσο......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

Υπαρχουν ετοιμες και οι υποδοχες για δισκοφρενα ...οποτε αργοτερα θα το σκεφτω και αυτο.....βγαζει γουστα παντως το ποδηλατακι...:109::114::114:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ωραια πραματα.........................ολοστρογγυλα!!!!!!!!!!!!!!!!!:114::114:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Να βαλλω και κασσετα μπερκετι απο την SRAM......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Και απο κεινο.......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ε ναι λοιπον........και απο αυτο θελω....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Αβασανιστα και αυτο......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Που παω χωρις αυτο.....