vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.820
Ελα πρωτα να ακουσεις λεβεντη μας πως παιζει και μετα παμε για αλλα!!!!!!!!!!!!!Όταν είσαι έτοιμος πές μου να σου δείξω πως θα έχεις και ηχοσύστημα..
Ηχοσύστημα στο ποδήλατο βρε όργιο..:114:
Τις βοηθητικές τις έβγαλες ή ακόμα?:114:Κανω διαλλειμμα μιας και εφτασα τα 6 χιλιαρικα.......τον αλλο μηνα θα σας γραψω και τα αλλα που χρειαζομαι...........ειμαι χαιεντας .......τι να κανωμεν!!!!!!!!!!!!
:204::404::404:
http://globalcycling.gr/?p=808Που έχεις δει το μοντέλο manhattan?
Και τόσο φτηνό ΚΤΜ?
Η σελίδα της εταιρίας δεν το αναφέρει καθόλου.
Ποια είναι η χρήση που θα του κάνεις και τι αποστάσεις θα διανύεις?Πρόσεξε να δείς τί έχω πάθει...
Στην αρχή είπα να πάρω κάτι με 350-400 ευρώ που όπως βλέπω μπορεί κανείς να πάρει κάτι αξιόλογο.
Αλλα απο την άλλη σκέφτομαι μήν ακουμπήσω κανα 100άρικο(-200 ευρώ) παραπάνω για να πάρω κάτι σοβαρό.
Εσύ τί πιστεύεις?Τί ποσό αξίζει να "επενδύσει" κανείς?Να το φιλοσοφήσω για κάτι καλύτερο ή να μείνω στα 400?
Τα trekking είναι περισσότερο για ασφάλτινη χρήση αλλά δεν σε εμποδίζει κάτι να κάνεις και μια χωμάτινη διαδρομή. Κάτι σαν 80-20 θα λέγαμε.βλέποντας τα τεχν.χαρακτηριστικά των life one/Manhattan, παρατηρώ ότι είναι ίδια...πως δικαιολογείται η διαφορά των 100 ευρώ στην προτεινόμενη τιμή..?? θέμα γούστου και μόνο..??
και επιπλέον επειδή πάει πολύυυυς καιρός από τότε που ήμουν 5 χρονών και ξεμεροβραδιαζόμουν με το ποδήλατο ερωτώ : τα τύπου trekking είναι και καλά τα ''all around''?? όχι τίποτα άλλο...να ξεκινήσω από κάπου, μπας και αγοράσω τελικά κανένα..![]()