Ποδήλατο

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

Εννοειιιιιιιταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

Κανω διαλλειμμα μιας και εφτασα τα 6 χιλιαρικα.......τον αλλο μηνα θα σας γραψω και τα αλλα που χρειαζομαι...........ειμαι χαιεντας .......τι να κανωμεν!!!!!!!!!!!!

:204::404::404:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Ποδήλατο...

Όταν είσαι έτοιμος πές μου να σου δείξω πως θα έχεις και ηχοσύστημα..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Όταν είσαι έτοιμος πές μου να σου δείξω πως θα έχεις και ηχοσύστημα..
Ελα πρωτα να ακουσεις λεβεντη μας πως παιζει και μετα παμε για αλλα!!!!!!!!!!!!!
Δεν θα το πιστευεις......

Reaction score
777
Μπράβο Βλάση!!
Και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω ένα trekking οπου να ναι.
Έχω βρει κάτι διάφορα αλλα σίγουρα όχι τοσο καλά όσο ο "γίγαντας" που πήρες.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.426
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

Κανω διαλλειμμα μιας και εφτασα τα 6 χιλιαρικα.......τον αλλο μηνα θα σας γραψω και τα αλλα που χρειαζομαι...........ειμαι χαιεντας .......τι να κανωμεν!!!!!!!!!!!!

:204::404::404:
Τις βοηθητικές τις έβγαλες ή ακόμα?:114:

Reaction score
777
Βρε παιδιά...Να ερωτήσω κάτι?Επειδή έχω πελαγώσει...

Τί trekking να πάρω?Έχω βρεί ένα καλό ktm manhattan και το life one.
Επίσης αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για cube cls pro κ.τ.λ?

plz...όποιος το κατέχει ας μου δώσει ένα φώς....:204:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.426
Που έχεις δει το μοντέλο manhattan?
Και τόσο φτηνό ΚΤΜ?
Η σελίδα της εταιρίας δεν το αναφέρει καθόλου.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.426
Αποφάσισε πρώτα τα χρήματα που θα διαθέσεις και μετά δες την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σου.
Αυτά που αναφέρεις έχουν μεγάλη διαφορά τιμής.

Reaction score
777
Πρόσεξε να δείς τί έχω πάθει...

Στην αρχή είπα να πάρω κάτι με 350-400 ευρώ που όπως βλέπω μπορεί κανείς να πάρει κάτι αξιόλογο.
Αλλα απο την άλλη σκέφτομαι μήν ακουμπήσω κανα 100άρικο(-200 ευρώ) παραπάνω για να πάρω κάτι σοβαρό.

Εσύ τί πιστεύεις?Τί ποσό αξίζει να "επενδύσει" κανείς?Να το φιλοσοφήσω για κάτι καλύτερο ή να μείνω στα 400?

Reaction score
457

βλέποντας τα τεχν.χαρακτηριστικά των life one/Manhattan, παρατηρώ ότι είναι ίδια...πως δικαιολογείται η διαφορά των 100 ευρώ στην προτεινόμενη τιμή..?? θέμα γούστου και μόνο..??
και επιπλέον επειδή πάει πολύυυυς καιρός από τότε που ήμουν 5 χρονών και ξεμεροβραδιαζόμουν με το ποδήλατο ερωτώ : τα τύπου trekking είναι και καλά τα ''all around''?? όχι τίποτα άλλο...να ξεκινήσω από κάπου, μπας και αγοράσω τελικά κανένα..:)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Τελικα και τυπου trekking να παρεις το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να βαλλεις αλλου τυπου λαστιχα(δρομου)--ειναι αρκετα εκνευριστικο να ακους τα τρακτερωτα λαστιχα και φυσικα σου κοβουν την φορα οταν εισαι στον δρομο!!!!

Αλεξ εκεινο που πρεπει να κοιταξεις ειναι να εχει καλο αλουμινιο και φυσικα ελαφρυ....μετα μπορεις να κανεις οτι θελεις στο ποδηλατακι....μπορεις να αλλαξεις πολλα απο τα εξαρτηματα του στο μελλον.......εν αρχη ζαντες -λαστιχα.........

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.426
Πρόσεξε να δείς τί έχω πάθει...

Στην αρχή είπα να πάρω κάτι με 350-400 ευρώ που όπως βλέπω μπορεί κανείς να πάρει κάτι αξιόλογο.
Αλλα απο την άλλη σκέφτομαι μήν ακουμπήσω κανα 100άρικο(-200 ευρώ) παραπάνω για να πάρω κάτι σοβαρό.

Εσύ τί πιστεύεις?Τί ποσό αξίζει να "επενδύσει" κανείς?Να το φιλοσοφήσω για κάτι καλύτερο ή να μείνω στα 400?
Ποια είναι η χρήση που θα του κάνεις και τι αποστάσεις θα διανύεις?
Αν μιλάμε για αποστάσεις έως 15 χιλιομέτρων ημερησίως μια χαρά είναι τα 400 ευρώ και υπεραρκετά.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.426
Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

βλέποντας τα τεχν.χαρακτηριστικά των life one/Manhattan, παρατηρώ ότι είναι ίδια...πως δικαιολογείται η διαφορά των 100 ευρώ στην προτεινόμενη τιμή..?? θέμα γούστου και μόνο..??
και επιπλέον επειδή πάει πολύυυυς καιρός από τότε που ήμουν 5 χρονών και ξεμεροβραδιαζόμουν με το ποδήλατο ερωτώ : τα τύπου trekking είναι και καλά τα ''all around''?? όχι τίποτα άλλο...να ξεκινήσω από κάπου, μπας και αγοράσω τελικά κανένα..:)
Τα trekking είναι περισσότερο για ασφάλτινη χρήση αλλά δεν σε εμποδίζει κάτι να κάνεις και μια χωμάτινη διαδρομή. Κάτι σαν 80-20 θα λέγαμε.
Βέβαια θεωρητικά έχουν έναν περιορισμό στα πολλά χιλιόμετρα, πάνω από 30, αλλά για τους Ελληνικούς δρόμους είναι μια χαρά.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Εγω με αυτο κολλησα βρε Πετροmeni μου αλλα................τα εχει τα ευρα του.........1150 μονον....
6.5 κιλα βεβαια το χρυσο μου....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Ρε Βλασση συγγνωμη αλλα τι 6.5 κιλα τι λες τωρα?????
εισαι σιγουρος?????

Reaction score
457

6.5 κιλά..?? σοκ!!!!
κάτω από 12.6 σε νορμάλ λεφτά δεν έχω βρει...

PeterMeni thanks για τις πληροφορίες...έχω πολύ δρόμο ακόμα να αποφασίσω, αν και τα 2 που ανέφερα μου ψιλοάρεσαν...για να δούμε...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef