Ποδήλατο

Reaction score
25.065
Πάλι το έγραψα λάθος... Φτού!! :roflmao:
Λες ότι δεν θα έχουν δύναμη... Αυτό σκέφκα και ιγώ...
Πάντως τη έχω πολύ ψηλά ως εταιρεία στο θέμα πέδησης.
Άρα πάμε για shimano δίσκους και βλέπουμε
μάναμ σου δίνω έναν μπροστινό τροχό μόλις έρθεις να δοκιμάσεις με τον δίσκο τον shimano πριν αγοράσεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.905
μάναμ σου δίνω έναν μπροστινό τροχό μόλις έρθεις να δοκιμάσεις με τον δίσκο τον shimano πριν αγοράσεις.
Έχω μαρή δίσκοι shimano να δοκιμάσω, λύση στο θέμαμ προσπαθώ να δώσω στο υπάρχον set up

Reaction score
22.465
ίσκοι shimano
προσπαθώ να δώσω
Να αφήσεις τους δίσκους Shimano και να πάρεις δίσκους βινυλίου. Να βοηθήσεις λίγο και το dying audio, όχι μόνο το ποδήλατο. :D :D

Ή να βάλεις ένα flywheel μεταξύ των δίσκων που μεταδίδουν την κίνηση για λιγότερη προσπάθεια (βατ). :D :D Νομίζω έχω χάσει το νόημα του ποδηλάτου σαν άσκηση. :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.905
Φύγε βρε σάτυρε από δω, εδώ συζητάμε σοβαρά τεχνικά θέματα που αφορούν ένα ενδιαφέρον χόμπι, οι άλλοι στο audio ψάχνουν ακόμα από που κλάνει το μπαρμπούνι, άμα το βρουν, έλα από δω να μας το πεις!! :lolsign:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.544
Ακριβώς, σοβαρά θέματα συζητάμε εδώ. Μεταξύ αυτών και το ζήτημα της εξαδέλφης.

Reaction score
22.465
Βρήκα και καλή παρέα!! View attachment 369894 View attachment 369893
Μην την βάλεις αυτή τη φωτογραφία στο "Καφενείο των φιλόζωων" και σε δούνε ότι το χαιδεύεις με το πόδι το κακόμοιρο .... την έβαψες. :D Ήδη σου σέρνουν για τις μπάμιες. :D

Εκ του γραφείου PR του Μπρέτσου

thva

:D

Reaction score
42
Πες ρε!!!
1ον, δεν ξέρω το ποδήλατό σου
2ον, δεν ήξερα αν τελικά κάνεις πλάκα ή όχι
3ον, δεν ξέρω τι θέλεις γενικά (κάτι για μπροστά, κάτι για πίσω κλπ)
4ον, δεν είμαι κανας 3d designer expert guru extravagant sensei, αλλά ίσως μπορέσω να μετατρέψω το σχέδιο του άλλου για διαφορετικό είδος ποδηλάτου
5ον, πρέπει να δω τι υλικό είναι καλύτερο, γιατί σίγουρα το PLA θα τα παίξει έξω

Αυτά τα λίγα 😆

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.555
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint