- Reaction score
- 2.331
Οι μπόρα κατά την γνώμη μου και με βάση όσα έχω δει έχουν ίσως τα καλύτερα στεφάνια εκεί έξω. Το θέμα μου είναι στα κέντρα ειδικότερα στους άξονες περιστροφής του πίσω τροχού. Γι κάποιον ανεξήγητο λόγο μου έχουν ξεσφίξει οι πίσω άξονες και στις βορα wto και στις eurus. Το χειρότερο είναι ότι τον τζόγο του πίσω τροχού του κατάλαβα τυχαία και το ένα ποδήλατο το καβαλάει ο μικρός... τέλος πάντων δεν μου αρέσει η φάση με το κέντρο και επίσης δεν μπορώ να φέρω εκεί που θέλω την προφόρτιση του ρουλεμάν ώστε ο τροχός να ρολάρει ελεύθερα και να μην παίζει ταυτόχρονα. Δλδ ή θα είναι σφιχτός και δεν θα παίζει ή θα ρολάρει σωστά και θα ψιλοπαίζει. Δεν έχω τέτοια θέματα με fulcrum πχ που είναι υποτίθεται η χαμηλότερου κόστους θυγρατρική και θεωρώ πως έχουν εκπληκτικά κέντρα.Τι έχεις στο μυαλό σου? , η τιμή του συγκεκριμένου πλαισίου είναι πάν κάτ στο διχίλιαρο.
Για πες!!
Με eurus, Bora & shamal δεν είχα ποτές κάνα πρόβλημα.
Οι Bora με 33mm προφίλ, όσο μεγαλώνει το προφίλ, τόσο πχιο νιανιά είναι και το υλικό ώστε να κρατηθεί όσο το δυνατόν το βάρος χαμηλά.
Τους Bora 33mm τους έχω πατήσει όσο δεν πάει, ακλόνητοι, απίστευτα άκαμπτο σετ, με μπαμπάτσικα στεφάνια, έχουν πολλές στρώσεις υλικού.