Ποδήλατο

Reaction score
25.504
με πρόχειρους υπολογισμούς στα 36χαω που έχω σίγουρα μεγάλος δισκοβραχίονα και μικρό γρανάζι πίσω είμαι 63 στροφές το λεπτό.
το θέμα είναι ότι βάζω και σε μικρότερες ταχύτητες αυτόν τον συνδυασμό

χμμ πολύ πρόχειροι οι υπολογισμοί μου , υπέθεσα 11αρι γρανάζι ενώ έχω 14αρι αρα 80στροφες στα 36χαω
καλύτερα απ όσο νόμιζα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.976
με πρόχειρους υπολογισμούς στα 36χαω που έχω σίγουρα μεγάλος δισκοβραχίονα και μικρό γρανάζι πίσω είμαι 63 στροφές το λεπτό.
το θέμα είναι ότι βάζω και σε μικρότερες ταχύτητες αυτόν τον συνδυασμό

χμμ πολύ πρόχειροι οι υπολογισμοί μου , υπέθεσα 11αρι γρανάζι ενώ έχω 14αρι αρα 80στροφες στα 36χαω
καλύτερα απ όσο νόμιζα
Ρεεε ξεκόλλα, εσύ βγάζεις στα τάδε χλμ/ω πόσες στροφές έχεις...
Για ανηφόρα μιλάμε όπου καταπονουνται τα γόνατα...
Στη ευθεία είναι διαφορετικά το πράμα των στροφών, εγώ πχ. παίζω πάνω από 95 στροφές πάντα.

Reaction score
25.504
ναι μαναμ είπαμε στο γόνατο η ζημιά στο γόνατο οι υπολογισμοί.
στις ανηφόρες δεν ξέρω τι έχω
.αντε θα βρω εργαλείο , μας έχετε γαμήσει , την επόμενη φόρα που θα κλειστώ σπίτι θα αρχίσω το πλέξιμο, ωχούυυυυυ

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.976
Από πλέξιμο δεν ξέρω, ξέρω από ποδηλατάκια, με τη καλώδια και ενισχυτή ματσάρουν τα μπιεντάμπλιγιου και πώς να μαγειρεψεις με 33 τρόπους τις μπάμιες :lolsign:

Reaction score
2.324
Δεν στοιχίζει ακριβά ένας αισθητήρας rpm
Όχι δεν στοιχίζει ακριβά ούτε αυτό Χρήστο θα το πάρουμε... Έχουμε δώσει μέχρι στιγμής σε παρελκόμενα το 1,5Χ της αξίας του ποδηλάτου... και λίγα λέω

Reaction score
25.504

αυτό;

να υποθέσω οτι το ρολόι μπορεί να δεί πολλαπλούς αισθητήρες; γιατι δεν το γράφει κάπου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.496
Αυτό είναι. Εφόσον είναι σε ANT+, το ρολόι σου (ποιο έχεις, είπαμε?), θα το "δει", αφού ολοκληρώσεις επιτυχώς τη διαδικασία του pairing.

Reaction score
25.504
vivoactive 3
δεν λεει πόσους βλέπει ταυτόχρονα , δεν ξέρω τι υποστηρίζει το πρωτόκολλο

Reaction score
20.853
ναι μαναμ είπαμε στο γόνατο η ζημιά στο γόνατο οι υπολογισμοί.
στις ανηφόρες δεν ξέρω τι έχω
.αντε θα βρω εργαλείο , μας έχετε γαμήσει , την επόμενη φόρα που θα κλειστώ σπίτι θα αρχίσω το πλέξιμο, ωχούυυυυυ
Έμπλεξες, άμα μπλέξεις... βάζε χέρι στην τσέπη! :geek: :geek:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.496
vivoactive 3
δεν λεει πόσους βλέπει ταυτόχρονα , δεν ξέρω τι υποστηρίζει το πρωτόκολλο
Ώπα, βάστα! Το VivoActive 3, εάν διαβάζω σωστά, υποστηρίζει μόνο Bluetooth, όχι ΑΝΤ+ - δεν έχω τρόπο να το επιβεβαιώσω γιατί "έπεσε" το site της Garmin. Εάν όντως είναι έτσι, έλεγξε εάν το cadence sensor που βρήκες υποστηρίζει σύνδεση με Bluetooth - ξέρω ότι το HR monitor το κάνει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.976
Όχι δεν στοιχίζει ακριβά ούτε αυτό Χρήστο θα το πάρουμε... Έχουμε δώσει μέχρι στιγμής σε παρελκόμενα το 1,5Χ της αξίας του ποδηλάτου... και λίγα λέω
Για μισό λεπτό, GPS ποδηλάτου έχουμε?
Αυτό στοιχίζει κάπως αλλά άμα δεν θες να μπλέξεις με διάφορα παρελκόμενα αυτό αναλαμβάνει τη δουλειά όλων.
Ας πούμε εγώ όταν βγαίνω για προπόνηση δεν κουβαλάω κινητό ή ρολόι, έχω το bryton 530 (παλιό GPS) και από εκεί βλέπω και κάνω τα πάντα, περισσότερη ώρα είναι τα μάτια στο όργανο απ'οτι στο δρόμο.
Υπάρχουν ακριβά όργανα για τους γυαλιστερούς, βλέπε garmin edge 1030 plus και οικονομικά σαν και το δικό μου, έχοντας τη τριπλάσια αυτονομία σε μπαταρία.
Αντε καλή έρευνα :biggrin:

ΥΓ.
Παναγιώτη Cadence δεν υποστηρίζουν τα ρολόγια απ, ότι γνωρίζω, με κινητό όμως έχοντας εφαρμογή γίνεται.

Reaction score
25.504
Υποστηρίζει ant+ το ρολόι
Το θέμα είναι αν μπορεί να βλέπει δύο αισθητήρες ταυτόχρονα.

Reaction score
2.324
Υποστηρίζει ant+ το ρολόι
Το θέμα είναι αν μπορεί να βλέπει δύο αισθητήρες ταυτόχρονα.
Μην είσαι τόσο σίγουρος, έχω ξεμείνει με αισθητήρες cardio, cadence κλπ από ένα suunto t6d triathlon edition που μου χάλασε, είναι ant+ και δεν τους βλέπει κανένα λογισμικό που έχω δοκιμάσει στο Samsung s8 edge που έχει πομπό ant+. Και από ότι βλέπω όλοι εγκαταλείπουν αυτό το πρωτόκολλο και πάνε σε μπλέ δόντι.
Για μισό λεπτό, GPS ποδηλάτου έχουμε?
Αυτό στοιχίζει κάπως αλλά άμα δεν θες να μπλέξεις με διάφορα παρελκόμενα αυτό αναλαμβάνει τη δουλειά όλων.
Ας πούμε εγώ όταν βγαίνω για προπόνηση δεν κουβαλάω κινητό ή ρολόι, έχω το bryton 530 (παλιό GPS) και από εκεί βλέπω και κάνω τα πάντα, περισσότερη ώρα είναι τα μάτια στο όργανο απ'οτι στο δρόμο.
Υπάρχουν ακριβά όργανα για τους γυαλιστερούς, βλέπε garmin edge 1030 plus και οικονομικά σαν και το δικό μου, έχοντας τη τριπλάσια αυτονομία σε μπαταρία.
Αντε καλή έρευνα :biggrin:

ΥΓ.
Παναγιώτη Cadence δεν υποστηρίζουν τα ρολόγια απ, ότι γνωρίζω, με κινητό όμως έχοντας εφαρμογή γίνεται.
Έχει βγάλει ένα μικρό καινούριο η garmin που είναι στα υπόψην...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.976
Αυτό που αξίζει αυτή τη στιγμή είναι το 530 edge, το μόνο μειονέκτημα για εμένα είναι η αυτονομία της μπαταρίας, το ίδιο συμβαίνει σε όλη τη σειρά garmin.
Όσους ξέρω με όργανο garmin που γράφουν χλμ· ώρες πάνω στο ποδήλατο κουβαλάνε και power bank... Ζωή είναι αυτή? :biggrin:
Το θκόμ βγάζει 32 ώρες με ανοιχτό το φωτισμό

Last edited:

Reaction score
20.853
Μην είσαι τόσο σίγουρος, έχω ξεμείνει με αισθητήρες cardio, cadence κλπ από ένα suunto t6d triathlon edition που μου χάλασε, είναι ant+ και δεν τους βλέπει κανένα λογισμικό που έχω δοκιμάσει στο Samsung s8 edge που έχει πομπό ant+. Και από ότι βλέπω όλοι εγκαταλείπουν αυτό το πρωτόκολλο και πάνε σε μπλέ δόντι.

Το bluetooth δε νομίζω ότι είναι καλύτερο πρωτόκολλο σε ό,τι αφορά παρόμοιους αισθητήρες, αφού δεν υποστηρίζει (από όσο έχω διαβάσει τουλάχιστον) περισσότερες από μία συνδέσεις ταυτόχρονα στον ίδιο αισθητήρα. Μπορείς ας πούμε να θέλεις να συνδέσεις τη ζώνη καρδιακών παλμών στο κομπιουτεράκι και σε ένα ρολόι ή κινητό, αλλά με bluetooth θα μπορείς να το κάνεις μόνο σε μία συσκευή. Ενώ οι αισθητήρες με ant+ υποστηρίζουν πολλαπλές συνδέσεις.

ΥΓ. Για το 130+ λες; Πολύ καλό, δεν έχει απλά τα bells and whistles που έχουν τα ακριβότερα μοντέλα της garmin.

Παρουσίαση εδώ από τον dcrainmaker...

Reaction score
2.324
Το bluetooth δε νομίζω ότι είναι καλύτερο πρωτόκολλο σε ό,τι αφορά παρόμοιους αισθητήρες, αφού δεν υποστηρίζει (από όσο έχω διαβάσει τουλάχιστον) περισσότερες από μία συνδέσεις ταυτόχρονα στον ίδιο αισθητήρα. Μπορείς ας πούμε να θέλεις να συνδέσεις τη ζώνη καρδιακών παλμών στο κομπιουτεράκι και σε ένα ρολόι ή κινητό, αλλά με bluetooth θα μπορείς να το κάνεις μόνο σε μία συσκευή. Ενώ οι αισθητήρες με ant+ υποστηρίζουν πολλαπλές συνδέσεις.

ΥΓ. Για το 130+ λες; Πολύ καλό, δεν έχει απλά τα bells and whistles που έχουν τα ακριβότερα μοντέλα της garmin.

Παρουσίαση εδώ από τον dcrainmaker...

Ναι αυτό είναι, ή αυτό ή το 530

Reaction score
20.853
Δεν το έχω εξαντλήσει, υπολογίζω όμως από την εναπομείνουσα μπαταρία κάθε φορά, πάνω από 10 ώρες (νομίζω ότι η μαμά του δίνει 20), αλλά η αυτονομία εξαρτάται και από ποιες λειτουργίες θα ενεργοποιήσεις (αν έχεις bluetooth και wifi πχ) και πόσους αισθητήρες, πόση ώρα θα ανάβει το backlight, κλπ. Τα περισσότερα τα έχω ενεργοποιημένα, οπότε καταναλώνει κάπως παραπάνω από έναν μέσο όρο. Επίσης το αφήνω και στο standby μετά την διαδρομή (δεν κλείνει άμεσα από το power button, μπαίνει σε μενού επιλογής standby, restart ή power down), έτσι καταναλώνει συνέχεια λίγο παραπάνω από όσο αν ήταν κλειστό.

ΥΓ. Αν το πάρεις δεν θα σε δυσαρεστήσει πάντως... έχει αρκετά ενδιαφέροντα, όπως πχ η προειδοποίηση για κλειστές στροφές (σε κατηφόρα βοηθά πολύ αν δεν ξέρεις ή δεν θυμάσαι καλά τον δρόμο), και πολλά άλλα.

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo