- Reaction score
- 5.502
Ε όχι.... Αυτό δεν το περίμενα....
Ευτυχώς όχι πάρα πολύ, για σκέψου να μου είχε γυαλίσει το 1030 plus... Θα έρχονταν με αναμμένες δάδες κόσμος και κοσμάκης να με κάψει σαν τη ζάν Ντάρκ με τόσα που έχω πει...Γυαλιστεροφέρνει κι ο Χρήστος σιγά σιγά...![]()
![]()
Κρείττον το σιγάν του λαλείν...Ευτυχώς όχι πάρα πολύ, για σκέψου να μου είχε γυαλίσει το 1030 plus... Θα έρχονταν με αναμμένες δάδες κόσμος και κοσμάκης να με κάψει σαν τη ζάν Ντάρκ με τόσα που έχω πει...
Σώτο αυτό που διαβάζω ως παράπονο για τα κουμπιά του 530, ότι δεν έχουν κλίκι αίσθηση αλλά περισσότερο με τζούφια αίσθηση μοιάζει, και ότι καμιά φορά θέλει παραπάνω από μια φορά για να πάρει τη εντολή, ισχύει?
Στη δείχνει μικρότερη το bryton?Γιατί μου αδικεί τους πόντους μου... Το έπιασες το υπονοούμενο.?![]()
Καλά έκανες, είναι είπαμε πολύ επικίνδυνος ο Υμηττός ως κατάβαση ακόμα και ιδανικές να είναι οι συνθήκες.Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/NT5PiEMA3bb
Με περισσή υπερηφάνια σας παρουσιάζω την ανάβαση σε 3 λεπτά λιγότερο από την τελευταία φορά!
Για την κατηφόρα δυστυχώς την πατήσαμε , είχε πολλές στροφές που είχαν κρατήσει υγρασία οπότε κατέβηκα κυρία.
Τώρα είδα την προσπάθεια στο στραβάδ.Το παλεύω κάνα χρόνο τώρα, έχω ένα μεγάλο κομμάτι με μπόλικα υψομετρικά 56 λεπτά, θέλω και απαιτώ να γίνει 54 λεπτά, άμα δεν το καταφέρω και σήμερα θα το παλέψω μέχρι να τα καταφέρω... Τέλος!
Είναι δύσκολο πολύ Μήτσε, είναι πολύ δύσκολο αλλά έτσι πιστεύω και εγώ.Τώρα είδα την προσπάθεια στο στραβάδ.
Την επόμενη το έχεις το kom ρε εργαλείο!
Θα απαντήσω επί τις ουσίας και δεν θα κράξω.Για πείτε καλό το 530 garmin.![]()
![]()
Για εκεί με βλέπω περισσότερο.
Ευχαριστώ Γιώργη!Αχά! Παρατηρώ ότι το φετινό Black Friday πήρε παράταση!
Εύγε νέε μου!
Welcome to the Garmin club!
Ευχαριστώ!Επιτέλους, έγινες άνθρωπος, έστω και γυαλιστερός.![]()
ΕυχαριστωΜε γειά! Η απόλυτη χρησιμότητα του ηλεκτρικού για μένα είναι βουνό και μονοπάτι! Ωραίος, για πες τι αντοχή έχει η μπαταρία? Πόσα χλμ δηλαδή σε βγάζει? Επίσης πόσο ζυγίζει το αργαλείο?