Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.497
Πάντως, η ιδέα του @applesgr δεν είναι κακή. Εάν δυσκολευτεί, έχω κι εγώ πρόσβαση σε 3D printer και μπορώ να σας βολέψω.

Reaction score
2.324
Κάποιοι μπαμπάδες που κινούνται σε συγκεκριμένους κύκλους θα το αγόραζαν άμεσα...

Καλή φάση... αλλ

Κάνουν και πλάκα στους υποψήφιους αγοραστές συν τοις άλλοις... :gamer: :geek:

" The Specialized Hotwalk Carbon maintains stable handling even at blazing-fast top speeds of 6 km/h. "
Πάντως, η ιδέα του @applesgr δεν είναι κακή. Εάν δυσκολευτεί, έχω κι εγώ πρόσβαση σε 3D printer και μπορώ να σας βολέψω.
Το θέμα δεν είναι η πρόσβαση σε printer αλλά ποιός θα το σχεδιάσει...

Reaction score
20.853
Εδώ έχει διάφορα έτοιμα σχέδια για αντίστοιχα mount, όποιος έχει 3d printer μπορεί να κάνει δοκιμές...

ΥΓ. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την "εκτύπωση", τι αντοχές έχει; Δεν έχει τύχει να ασχοληθώ, και δεν έχω ιδέα για το θέμα...

Reaction score
2.324
Εδώ έχει διάφορα έτοιμα σχέδια για αντίστοιχα mount, όποιος έχει 3d printer μπορεί να κάνει δοκιμές...

ΥΓ. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την "εκτύπωση", τι αντοχές έχει; Δεν έχει τύχει να ασχοληθώ, και δεν έχω ιδέα για το θέμα...
Πολύ καλό εύρημα Σώτο. Για την δουλειά το υλικό (σκληρό πλαστικό) είναι μια χαρά για λίγα γραμμάρια...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.977
Name the price mr glossy man...
Δεν υπάρχει τιμή σε αυτό το κομμάτι, κουβαλάει αναμνήσεις, άπειρα χιλιόμετρα, μαγικές διαδρομές, στιγμές λύπης, απογοήτευση, κουβαλάει τις επιδόσεις μου, το άρωμά μου...
Είναι ανεκτίμητη η αξία του...

Πάω να κλάψω... 😭

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.977
Και το άλλο θα το αγαπήσεις. Και θα ανέβεις και άλλο, σε εμπιστευομαστε!
Μία μέρα έλειψες και με το που έσκασες με έκανες να πέσω στα πατώματα, δεν τα ζητάνε έτσι αυτά...
"πόσο κάνει μπάρμπα"?
Νέτα σκέτα...
Ξέρς πόσο ιδρώτα έχω χυσει πάνω σε αυτή τη οθόνη?
Ξέρς με τι φροντίδα το φόρτιζα?
Απο πάνω καθόμουν να μη μου πάθει κάτι, να μη σηκώσει θερμοκρασία, να μη του λείψει τίποτα...

Reaction score
20.853
Πρώτη φορά βλέπω να μιλά κάποιος για το κουμπιουτεράκι του, σα να είναι το αγαπημένο του γκόλντεν ριτρίβερ... :geek: :gamer: :D

Petting the Bryton... καλό μου εσύ, :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.977
Έχω έναν (μάλλον πολούς) γνωστούς που ότι πουλάνε προσπαθούν συνήθως με τέτοιες μαλαγανιές να πάρουν τις παράδες που έδωσαν πίσω.
Εντάξει όχι με τέτοιο τρόπο αλλά χρησιμοποιούν ελεεινά επιχειρήματα.

Μήτσο κάτσε να πάνε όλα καλά με το παλιό garmin που πήρα και θα σε ειδοποιήσω!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo