Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.224
Ένα βιντεάκι για τις βασικές ρυθμίσεις του Edge, (υπάρχουν κι άλλα στο youtube), ίσως φανεί χρήσιμο...

Λίγο με τις οθόνες έπηξα Σώτο και τη τακτοποίηση, το ρημάδι δεν τα κάνει μέσω app όπως το bryton... Με τα γυαλιά πρεσβυωπίας πάνω από τη οθονουλα...
Θα τα βρω και στη πράξη σε βάθος χρόνου.
Ως τόσο καρακ@υλωσα με climbing pro, νομίζω πως θα είναι πολύ χρήσιμο για μένα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.224
Εχω ένα bismarck που περιμένει στην αποθηκα για ανακατασκευή!
Έχω και εγώ ένα από το παππού, λειτουργεί στο 100% με αυτά τα περίεργα φρένα μοχλισμού από πάν μέχρι κάτ.
Η αίσθηση όταν το καβαλάς είναι σαν ελέφαντας με πετάλια, ανηφόρες με 4% κλίση είναι σαν 20% :roflmao:

Reaction score
5.505
Αυτά τα ποδήλατα είναι για φωτογράφηση και μόνο για φωτογράφηση. Αντε και για κανένα καφέ μέχρι τον καφενέ 500 μέτρα από το σπίτι και να ναι και ευθεία.... Α και Κυριακή....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.224
Αυτό το garmin όλο επαίνους είναι...
Τι μπράβο, τι good condition performance με έγραφε στη οθόνη, το ξέρω μάναμ!!

Σε μια απόσταση 10km που πατούσα μήπως και γλυτώσω τη βροχή, με έγραψε στο τέλος ότι πατούσα 6βατ/κιλό :idk:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.224
Μήπως τα παραλέει λίγο...?
Πολύ μπέρδεμα πάντως το μενού τού, καθόλου εύχρηστο, προφανώς αυτό θα αλλάξει σε βάθος χρόνου, αλλά για αρχή πολύ μπέρδεμα!!
Το θετικό της υπόθεσης όμως είναι πως με τη ηλεκτρονική μπορείς να το ελέγχεις χωρίς να πατάς τα κουμπιά του, έχει περισσότερα κανάλια ασύρματης επικοινωνίας!

Reaction score
25.537
ουρίστε;
δηλαδή με το di2 μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στα πλήκτρα του;
(τώρα μας γάμησες όμως, χτύπησες ευαίσθητο σημείο μου)

Reaction score
2.324

ζητα από το χοντρό με τη άσπρη γενιάδα ένα di2 group set :tongue:
Αυτό είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό του ρολογιού μου που δεν είναι ενεργοποιημένο δηλ ο έλεγχος από τα κουμπιά στα hoods... αλλά από την άλλη ένα κομπιουτεράκι χρειάζεται πάντα

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Αγαπητοί μάτ, σατινέ και γυαλιστεροί :whistling: , η καραντίνα τους περισσότερους μας έχει ανεβάσει επίπεδο θέλοντας και μη:drinks:

Σήμερα μόλις είδα ότι είχε διάλειμμα η βροχή, και γνωρίζοντας ότι το πολυαγαπημένο μου βουνό θα ήταν μέσα στις λάσπες, εκανα αυτή την βόλτα. Την χαρικα ιδιαίτερα, αλλά..
A50BAA05-32CC-4933-8C8D-E7E15481D138.jpeg
4863E122-C3F1-4482-91B1-D4485B10567E.jpeg

Ωραια η βόλτα αλλά για κάτι παραπάνω με mountain bike δεν γίνεται. Νομίζω ότι εδώ είναι τα όρια του.
Οποτε..
Μουσικη παρακαλω!! Ταμ ταμ ταμ ταααααμ!
Υπάρχει σοβαρή σκέψη για αγορά μέσα στο 2021 ενός ακόμα ποδηλάτου, συγκεκριμένα δρόμου.

Κατι σε όχι εντελώς κούρσας, αλλά κάτι ποιο πολύ σε gravel όπως το είδα. Σαν αρχική σκέψη βλέπω ένα budget αξίας 1500€ ή εκεί γύρω. Να μπορώ να κάνω ξεκούραστα 50-80 ασφαλτινα χιλιόμετρα και με λίγο χώμα αν κάτσει σαν άνθρωπος.

Ειμαι ανοιχτός σε ερωτήσεις, θα ήθελα παρακαλω τις γνώσεις και τις συμβουλές σας.

Reaction score
25.537
νομίζω το gravel δεν θα βολέψει σε δρόμο λόγω κλιμάκωσης και στάσης
στο δρόμο για αυτές τις αποστάσεις δύσκολα θα βολευτείς με κάτι χωρίς κλασσικό τιμόνι δρόμου.
ένα απο τα πολλά που είδα σαν διαφορά με το trekking (που ας πούμε μπαίνει και χώμα χωρίς να πάθει κάτι) είναι ο τρόπος που κάθεσαι στο εργαλείο.

επιπλέον με λάστιχα που μπαίνουν και χώμα θα δυσκολευτείς να βγάλεις χλμ σε δρόμο.
ο ενδοιασμός που έχεις μη μου πάθει κάτι γιατί είναι ευαίσθητο και εγώ ανεβαίνω πεζοδρόμια και πέφτω σε λακούβες , είναι κάτι που εξαφανίζεται στα πρώτα 200χλμ
απλά ξέρεις οτι όταν ανέβεις στο δρομίσιο είναι για να πας βόλτα σε άσφαλτο , δεν πας να πάρεις ψάρια και καφέ πακέτο (που να τα βάλεις θα γελάει ο κόσμος) ενώ δνε το καβαλάς με τίποτα άλλο από παπούτσι κουμπωτό.

και πες ναι θα πάρω spd να είναι και άνετο σε περπάτημα.
παπάρια , σε λίγο καιρό θα πάρεις spd sl .

άντε πες εναλλακτική τα fitness με φαρδύτερο στεφάνι και ενδιάμεσο λάστιχο αλλά και πάλι στον δρόμο μάλλον θα σου λείπει κάτι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.224
Ούτε εγώ μπορώ να τη καταλάβω τη gravel κατηγορία... Στο χώμα χρειάζεσαι όρθια θέση οδήγησης, τιμονάρα, γωνίες στα χέρια για καλύτερο έλεγχο.
Να πάρς κουρσάκι θα πρότεινα και για χώμα έχς mtb.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas