Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Ήμαν έτοιμος να γράψω για το power & recovery zone.
Εγώ θα αναφέρω και κάτι ακόμα το οποίο δεν λέγεται πουθενά.
Η ανομοιόμορφη περιστροφή αναγκάζει το ελατήριο του ντεραγιέ να τεντώνει και να χαλαρώνει, ελάχιστα μέν αλλά επηρεάζει τις αλλαγές ταχυτήτων, όχι κάτι τραγικό.
Δλδ για τη απόλυτη αίσθηση που έχω στη di2 και στους χρόνους πατήματος, θα με χάλαγε πολύ, σε μια μεριά του μυαλού το περίμενα ότι θα ήταν κάπως έτσι.
Τώρα στο mtb δεν με απασχολεί προς το παρόν κάτι τέτοιο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Λεπόν, λεπόν!
Επειδή με αρέσει να μιλώ με αποδείξεις και όχι με άκουσα, με είπαν, διάβασα κλπ.
Ως γνωστό το mtb το πήρα για να είμαι λίγο πχιο ευέλικτος, οπότε πααίνω από διαδρομές που με τη κούρσα δεν θα τις επέλεγα ποτές, κυρίως για τη κακή ποιότητα δρόμων. Έχω περάσει το τελευταίο διάστημα από ένα γκρεμό με κακής ποιότητας τσιμέντο κάτ, ξεκινάει η ανάβαση χαλαρά, στα μέσα έχει σοβαρό ανήφορο και στη κορφή τα δίνεις όλα για να βγεις στο δρόμο.
Το στράβα δίνει ένα 8.1% κλίση avg, για όσους όμως ξέρουν αυτό σημαίνει ότι στιγμιαία μπορεί να βαράει και ένα 20%.
Τι ένοιωσα λεπόν με τον οβάλ δίσκο, ένιωσα λίγο πχιο αποδοτικό το πάτα-τράβα, ένιωσα τα ποδάρια να αποδίδουν σταθερά χωρίς να γαλακτόνουν.
Θα ρωτήσει τώρα ο πονηρός ο κρόκ, "μήπως πάτσεις παραπάν για να μας δείξεις ότι κάνει δλειά?" :biggrin:
Ίσως θα του απαντήσω, σίγουρα όμως όχι για να σε αποδείξω ότι κάνει δλειά αλλά επειδή τα ποδάρια ήταν σε θέση να κρατήσουν σταθερά χωρίς να κουράζονται το ίδιο. ;)

Screenshot_2022-12-21-13-35-25-107-edit_com.strava.jpg

Είναι ούτω ή άλλως πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.276
Μαλλον διχως σέλα...🐒

Reaction score
25.458
ας γίνω κουραστικός :
το Perfetto είναι το πιο γμτ ρούχο στην παγκόσμια ποδηλασία εβερ αμα λάχει ναουμ

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
ας γίνω κουραστικός :
το Perfetto είναι το πιο γμτ ρούχο στην παγκόσμια ποδηλασία εβερ αμα λάχει ναουμ
Έγινες που έγινες κουραστικός, γράψε 1-2 πράγματα παραπάνω ρε.:punish:

Επίσης, μιλάς για το Perfetto RoS ή το Perfetto RoS 2;

Reaction score
25.458
το πρώτο ντε, σιγά μην πάρω το 2 τώρα δα που είναι καινούριο. Πήρα άλλο ένα φέτο σε προσφορά (109 ευρώ βγήκε , ληστεία) και έχω δγιο τώρα.
Εγω και εψές και σήμερα έβαλα το reload, κρυώνω
δε νομίζω να ξαναβάλω το reload , παρα είναι ζεστό.
πιο πιθανό βλέπω στα χιόνια να βάλω το Perfetto με ένα base απο μέσα παρά το nw.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Ότι και να πάρεις Γιώργη που έχει την gore tex infinium μεμβράνη, αξίζει.
Τα νούμερα είναι πολύ αυστηρά στη castelli, αυτό θέλει προσοχή μαναχά
δε νομίζω να ξαναβάλω το reload , παρα είναι ζεστό.
πιο πιθανό βλέπω στα χιόνια να βάλω το Perfetto με ένα base απο μέσα παρά το nw.
Εγώ τα έλεγα αυτά πρώτος, το θέμα είναι πως γέρασα και κρυώνω πλέον.
Το Perfetto κάνει για τα γκάζια και το ρυθμό της κούρσας, το reload είναι ιδανικό κατασαρκα για το ρομαντικό πετάλι του mtb.

Reaction score
25.458
ότι τα χεις πει είναι γεγονός ναουμ.
και για τα μακριά bib και για τα περφέττα , το σωστό σωστό.
να μας έφερνε και η dhl τα δώρα μας...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Εννοείται πως ότι γράφω είναι δοκιμασμένο από μένα και άμα αξίζει το λέω, άμα είναι μάπα, πάλι το λέω.
Και τα γάντια που έσπευσες να κράξεις αξίζουν, απλά είναι πολύ ακριβά...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Ότι και να πάρεις Γιώργη που έχει την gore tex infinium μεμβράνη, αξίζει.
Τα νούμερα είναι πολύ αυστηρά στη castelli, αυτό θέλει προσοχή μαναχά
ΟΚ, τώρα δεν ψάχνω, αλλά καλό είναι να γνωρίζω την αγορά.
Στα νούμερα της Castelli, τώρα, "μπαίνω", πριν δεν το σκεφτόμουν καν! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Το χειρότερο μπουφάν που αγόρασα είναι Αυτό. Δεν καταφέρνει να κάνει τίποτα καλά, στη ζέστη γίνεσαι λάσπη και κρυώνεις, στο κρύο γίνεσαι λάσπη και πάλι κρυώνεις, ντίπ για πέταμα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Καλά τώρα αλήθεια, με πήρες speed sensor? . Εγώ δεν θα σε έπαιρνα :roflmao:
Η χρήστους θα είναι αύριο σε αποστολή και το Σάββατο το πρωί (πρώτα ο Θεός) θα είμαι πολύ μακριά από Αθήνα.

Reaction score
25.458
δε σε κάνω πλάκα για, σε πήρα σπητσενσο για τη γιορτής , δεν βλέπω να το λαμβάνεις βέβαια εμπρόθεσμα αλλά η ελπίδα πεθαίν τελευταία , στο 90ο χλμ με 22% κλίση

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Με είπαν πως η γάρμιν δίνει δγιό χρόνια καλής λειτουργίας σε όλα τα προϊόντα, επειδή όμως ξενέρωσα με αυτό το καυλιτζέκι δεν γουστάρω ντίπ να τρέξω και να ασχοληθώ, ούτε έψαξα αποδείξεις να δω αν με καλύπτει ακόμα η εγγύηση. Προς το παρόν έχω τη ένδειξη χιλιομέτρων από το gps, το οποίο έχει αρκετή απόκλιση και μεγάλη καθυστέρηση της ένδειξης χιλιομέτρων. Επίσης χωρίς sensor όταν σταματάς αργουν να πέσουν τα χλμ, σαν αποτέλεσμα αργεί να πει σε παύση η καταγραφή.

Reaction score
25.458
είσαι πάνω από τα δγιο χρόνια λέμε, 2.5 είμαι εγώ που είμαι και νέος.
πάλι στο χριο πας;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7