wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.478
I am back! 89.32χλμ σήμερα, μοιρασμένη διαδρομή (ανήφορα: 44,97χλμ, κατήφορα: 44,34χλμ), κλίσεις 7-8%, μέση ταχύτητα 22,7χλμ/ώρα. Μια χαρά!
έχω αυτή εδώ και κανα χρόνο, πολύ καλή σε ποιότητα κατασκευής και αξιόπιστη σε ένδειξη. δες την.Για να μην ψάχνω 50 σελίδες....μήπως έχετε να μου προτείνετε τρόμπα με ένδειξη πίεσης, αξιόπιστη και με κόστος κάτω των 40 ευρώ;
Δεν την θέλω για πάνω στο ποδήλατο....έχω μια μικρή να κάνω δουλειά...την θέλω για το σπίτι να τσεκάρω πίεση πριν βγώ βόλτα μιας και τα κοντινά βενζινάδικα δεν έχουν παροχή αέρα που να ανεβάζει πάνω απο 80-90 psi....
ΓΙα 40 ευρω και πάνω έχω βρεί....κάτι πιο οικονομικό θέλω....
Με τα παπούτσια που σκέφτεσαι η διαφορά θα είναι από πολύ μικρή έως αμελητέα.Παίδες θα δώ διαφορά αν περάσω απο συμβατικό παπούτσι-πετάλι σε spd;
Εννοώ διαφορά αισθητή και όχι μικροπράγματα....
Έλεγα να δώσω μέχρι 80 ευρω ταβάνι για παπούτσια και μου έχει κάνει θετική εντύπωση η κατηγορία παπουτσιών που έχουν προσανατολισμό σε MTB αλλά με πιο συμβατικό/καθημερινό ύφος....για πολλαπλές χρήσεις.
Έχουν όλες οι εταιρείες με τιμές απο 40 εώς 100 περίπου.....φαντάζομαι ότι ότι πληρώνεις παίρνεις.....