Ποδήλατο

Reaction score
25.548
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την acs που τελικά παρέδωσε και δε θα περάσω τις γιορτές μου στη φυλακή.

Καλοφόρετος!
Έχει και οδηγίες χρήσης αν πως α

Reaction score
25.548
Α από κει πανου έχω γνωστούς. Έναν πρώην συνάδελφο από Μαντούδι , έναν νυν συνάδελφο και φίλο από Αιδηψό, την σύζυγό του από Μαντούδι , την σύζυγο του συμμαθητή και καρδιολόγου που λέγαμε 200 σελίδες πριν από τη Λίμνη , άμα ψαχτώ άλλο λίγο θα βρω κι άλλους.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Στην Ερέτρια αναφέρεται.
Έχει και μια αντίστοιχη ανάβαση κει δίπλα με την έχουν πει , είναι ζόρικη αρκετά.
Το Γέροντα εννοεί. Ωραία ανάβαση (με αυτοκίνητο - δεν έχω δοκιμάσει με ποδήλατο).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Έχω αναβάσεις πιστεύω ομορφότερες για όλα τα γούστα και όλα τα ποδάρια!!
Μήπως να ονομάσουμε τη ομάδα avsite climbing team? 🤣

Πρωινό στη Κούλουρη και φύγαμε για μια πρωινή!!
MVIMG_20201215_093337.jpg

Πω ρε τι πάθαμε..
Είδα στον ύπνο μου ότι μου έκανε bike fitting ο sagan και στα καπάκια πάτησα το Bretso σε μια ανηφόρα....
Ξύπνησα με ένα χαμόγελο, άλλο πράμα....
Και τον sagan άλλος τον κάνει φιστινκ... Πχιός είναι αυτός ο sagan?
Τον ξέρει η μάνατ? :roflmao:

Reaction score
2.324
Έχουν μαζευτεί όλα τα εικοσάχρονα εδώ μέσα βλέπω :p:p:p

Α από κει πανου έχω γνωστούς. Έναν πρώην συνάδελφο από Μαντούδι , έναν νυν συνάδελφο και φίλο από Αιδηψό, την σύζυγό του από Μαντούδι , την σύζυγο του συμμαθητή και καρδιολόγου που λέγαμε 200 σελίδες πριν από τη Λίμνη , άμα ψαχτώ άλλο λίγο θα βρω κι άλλους.
Του κ@λοχερά στο μπάσκετ? 😆😆😆 έριξα πολύ γέλιο με αυτή σου την παρατήρηση τότε

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Θα ήθελα να γράψω δγιό λογάκια για αυτό edge, έχει battary drain όταν είναι σβηστό, όχι στο sleep Mode (αυτό είναι λογικό) δλδ το φορτιζεις στο 100% και μετά από 2 μέρες το ανοίγεις και λέει 98%, ok λίγο το κακό αλλά και η αυτονομία δεν είναι όπως τα λένε ή μάλλον καμία σχέση με το bryton 530 που είχα πριν. (ίσως μετά από κάποιες φορτίσεις να στρώσει)
Το μενού παραμένει αρκετά δύσχρηστο και περίπλοκο, ειδικά όταν είσαι στο δρόμο και θες να κάνεις κάτι, μενού παρά μενού με μπόλικα υπομενου και αρκετές υποκατηγοριες... Άμα ειδικά το έχεις στη ελληνική γλώσσα... Χάθηκες!!:headbang:
Δυστυχώς στη αρχή χάρηκα για τη climb pro λειτουργία αλλά όπως φάνηκε πρέπει να του βάζεις έτοιμη τη διαδρομή συνδέοντας το στο pc... (σιγά μη κάτσω να κάνω τέτχια πράματα)
Έχει όμως και τα καλά του, έχει πολύ ακριβές grade, ο επεξεργαστής είναι αρκετά γρήγορος στις αλλεπάλληλες εντολές από το dfly της σχιμάνο, με ειδοποιεί ηχητικά οταν φτάσω στη 1 speed ή κατέβω τη 11 speed (πολύ σημαντικό το βρήκα αυτό)
Η οθόνη σε όλες τις συνθήκες έχει τρομερή ευκρίνεια, ειδικά με τα prizm road γυαλιά.
Αν σε βάθος χρόνου στρώσει και η αυτονομία με τις φορτίσεις θα είμαι πολύ ικανοποιημένος!

Ξέχασα επίσης κάτι πολύ σημαντικό, σε κατάσταση pause μπαίνει σε sleep mode μαναχότ, το ανοίγεις και συνεχίζεις τη εγγραφή κανονικά, σημαντικό και αυτό για εξοικονόμηση μπαταρίας!

Last edited:

Reaction score
25.548
Του κ@λοχερά στο μπάσκετ? 😆😆😆 έριξα πολύ γέλιο με αυτή σου την παρατήρηση τότε
αυτουνού ναι . 168 παλικάρι , με στυλ πετάω την μπάλα να γλυτώσω και μας φιστίκωνε από τις γωνίες 3ποντα.
υπάρχει και ιστορικής αξίας σκηνική από την εποχή που ο ΑΟ Αμπελοκήπων (Καλαφατάκης, Σταυρακόπουλος κλπ) έκανε κάποιες από τις προπονήσεις στο ανοικτό γήπεδο, όπου παίζαμε μονό λίγο πριν μπουν για προπόνηση οι μεγάλοι και είμαστε σε σημείο που για κάποιο λόγο βαράει βολές ο Νίκος. Βάζει μία, βάζει δεύτερη, , τρίτη, του πετάμε την μπάλα μέχρι να χάσει, 4η , 5η, σηκώνεται ο Καλαφατάκης , αρχίζει τα μπινελίκια στους δικούς του δίνοντας μπάλες στον γιατρό - 6η , 7η , 8η ,9η - "μικρό παιδάκι ρε , βάζει βολές , αυτόν να είχα το σάββατο μέσα θα έιχαμε κερδίσει (ή κάπως έτσι , πάνε χρόνια) - 10η ,11η, 12η (δε θυμάμαι που σταμάτησε, μας δούλευε κανονικά)

*αργότερα είχαμε πετύχει τον Σταυρακόπουλο να κάνει κάτι αντίστοιχο με τρίποντα

Άμα ειδικά το έχεις στη ελληνική γλώσσα... Χάθηκες!!
δεν βάζω ποτέ συσκευές σε ελληνική γλώσσα , για τον λόγο ότι αν χρειαστείς μια επεξήγηση σχετικά με τη λειτουργία του μενού πχ η αναζήτηση με τον αγγλικό όρο βγάζει σίγουρα αποτελέσματα.

Reaction score
20.883
Θα ήθελα να γράψω δγιό λογάκια για αυτό edge, έχει battary drain όταν είναι σβηστό, όχι στο sleep Mode (αυτό είναι λογικό) δλδ το φορτιζεις στο 100% και μετά από 2 μέρες το ανοίγεις και λέει 98%, ok λίγο το κακό αλλά και η αυτονομία δεν είναι όπως τα λένε ή μάλλον καμία σχέση με το bryton 530 που είχα πριν. (ίσως μετά από κάποιες φορτίσεις να στρώσει)
Το μενού παραμένει αρκετά δύσχρηστο και περίπλοκο, ειδικά όταν είσαι στο δρόμο και θες να κάνεις κάτι, μενού παρά μενού με μπόλικα υπομενου και αρκετές υποκατηγοριες... Άμα ειδικά το έχεις στη ελληνική γλώσσα... Χάθηκες!!:headbang:
Δυστυχώς στη αρχή χάρηκα για τη climb pro λειτουργία αλλά όπως φάνηκε πρέπει να του βάζεις έτοιμη τη διαδρομή συνδέοντας το στο pc... (σιγά μη κάτσω να κάνω τέτχια πράματα)
Έχει όμως και τα καλά του, έχει πολύ ακριβές grade, ο επεξεργαστής είναι αρκετά γρήγορος στις αλλεπάλληλες εντολές από το dfly της σχιμάνο, με ειδοποιεί ηχητικά οταν φτάσω στη 1 speed ή κατέβω τη 11 speed (πολύ σημαντικό το βρήκα αυτό)
Η οθόνη σε όλες τις συνθήκες έχει τρομερή ευκρίνεια, ειδικά με τα prizm road γυαλιά.
Αν σε βάθος χρόνου στρώσει και η αυτονομία με τις φορτίσεις θα είμαι πολύ ικανοποιημένος!

Ξέχασα επίσης κάτι πολύ σημαντικό, σε κατάσταση pause μπαίνει σε sleep mode μαναχότ, το ανοίγεις και συνεχίζεις τη εγγραφή κανονικά, σημαντικό και αυτό για εξοικονόμηση μπαταρίας!
Για μεγαλύτερη αυτονομία (αν και δεν ξέρω σε πόσες περιπτώσεις θα χρειαστεί, μόνο σε brevet διάρκειας...) έχει και το mode εξοικονόμισης μπαταρίας (νομίζω κλείνει την οθόνη ή κάτι τέτοιο, δεν το έχω χρησιμοποιήσει, δεν μου έχει χρειαστει τόση αυτονομία) που λέει ότι διπλασιάζει ουσιαστικά τον χρόνο λειτουργίας...

Από ό,τι έχω παρατηρήσει, συνήθως το βάζω σε φόρτιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα (συγχρονισμός με bluetooth ή wifi με το τηλέφωνο, οπότε δεν χρειάζεται να μπαίνει στον υπολογιστή κάθε φορά).

δεν βάζω ποτέ συσκευές σε ελληνική γλώσσα , για τον λόγο ότι αν χρειαστείς μια επεξήγηση σχετικά με τη λειτουργία του μενού πχ η αναζήτηση με τον αγγλικό όρο βγάζει σίγουρα αποτελέσματα.
Ακριβώς... προσωπικά από όσες μπορώ να δω εδώ γύρω, μόνο το κινητό έχω στα ελληνικά (έχω συνηθίσει την ορολογία που χρησιμοποιεί το android κλπ.). Όλα τα άλλα, και το PC, στα αγγλικά... όποτε με παίρνει ένας φίλος τηλ. να του διορθώσω κάτι στο δικό του pc (που συνήθως το κάνει μαντάρα) ψάχνομαι, με τα ελληνικά που έχει...

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Το γνωρίζω αυτό Σώτο, όντως υπό αυτές τις συνθήκες είναι άχρηστο, δεν έχει νόημα να πεταλάς με σβηστή τη οθόνη.
Παίζω συνέχεια ανάμεσα σε 3 οθόνες, οπότε θέλω συνέχεια τις πληροφορίες να εμφανίζονται.

Reaction score
20.883
Κάτι τέτοιο έχω κι εγώ, 3-4 οθόνες, και τα live segment όποτε πετάγονται αυτόματα... Αλλά εφόσον μιλάμε για τέτοιες διαδρομές, ακόμα και μέχρι 8 ώρες που το είχα συνεχώς ανοικτό, δεν έχω δει πρόβλημα (ακόμα είχε δηλαδή μπαταρία, και αρκετή νομίζω) ώστε να χρειαστεί το άλλο mode.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Τη αυτονομία Σώτο τη αναφέρω περισσότερο ως Pet μπριζας, θα φτάσει η ενέργεια για 3-4 καλές προπονήσεις πιστεύω, 2 βδομάδες με 8-10 καλές προπονήσεις που είχα στο bryton δεν θα βγάλει με τίποτα...

Reaction score
20.883
Λιγότερη, αλλά υπεραρκετή για τη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων. Εμένα με ενοχλούν συσκευές που απλά σε αφήνουν στη μέση... πχ κάτι ασύρματα ακουστικά, ή άλλες φορές media player ή και smartphone... Και παλιότερες γενιές smart watch αν δεν κάνω λάθος, (τα νεώτερα είναι νομίζω όκ).

Α. να μην ξεχάσω την πιο ενοχλητική συσκευή που με αφήνει προσωπικά στη μέση: την action camera! Ανάλογα και με την ποιότητα και ανάλυση εγγραφής, μπορεί να μην δίνει πάνω από 1 ώρα! Κι αυτό συμβαίνει στις περισσότερες, δεν έχει να κάνει δηλαδή με τη μάρκα (sony που έχω εγώ, ή go pro, ή ό,τι άλλο) μία συγκεκριμένη έκδοση... Πρέπει να κρατάς μπαταρίες δηλαδή αν θέλεις περισσότερο, ή battery pack! >:( :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Έχω ιδιοτροπίες σε κάποια πράματα, όταν αυτό έχει να κάνει με το χόμπι μου ακόμα περισσότερο.
Μπαταρία gps, μπαταρία βατόμετρο, μπαταρία di2, μπαταρία φωτάκια, μπαταρία εδώ, μπαταρία εκεί μπαταρία παραπέρα...
Κάτι θα ξεχάσεις, άνθρωπας είσαι... 🤣

Reaction score
20.883
Στην περίπτωση σου όμως το μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσεις είναι ό,τι αφορά τη λειτουργία di2! Τα άλλα είναι απλά βοηθητικά, δεν χαλάνε μία διαδρομή (ακόμα και καταγραφή μπορείς να συνεχίσεις πχ με το smartphone και το strava app ή αντίστοιχο). 8-) :gamer:

Από computer έχω μείνει νομίζω μία ή το πολύ δύο φορές, μέσα σε πέντε χρόνια και πάνω από 45.000 χμ. με το edge 520. Από βατόμετρο με το powerpod λίγο περισσότερες, με το 4iiii καμία ως τώρα. Φωτάκια κλπ, στο όριο μία ή δύο φορές...

Reaction score
25.548
Πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσει το ποδήλατο κεντρικό ηλεκτρικό κύκλωμα.
ειδικά για τον φωτισμό πχ .
πιστεύω οτι τα ebikes θα δείξουν τον δρόμο και θα βγάινουν προϊόντα που θα κουμπώνουν στις αναμονές τους.
μιλάμε για 50γρ καλώδια και βύσματα , για να φύγουν οι αυτόνομες μπαταρίες και να μπει μια κεντρική .
βέβαια ποιος θα είναι ο θαρραλέος να τρυπήσει ανρθακόνημα σκελετό για να περάσει καλώδια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas