- Reaction score
- 25.544
Μες το νερό δε θα σας ακούω οπότε άστο μη σας την πέσει το λιμενικό. Άντε σου αφαιρώ 40 λεπτά δουλειά
Την έχω! Κάνει φοβερή δουλειά! Είχα μια ανησυχία για μείωση στην απόδοσή της, επειδή πάνω στη συσκευασία λέει ότι πρέπει να την χρησιμοποιήσεις εντός 12 μηνών από την ημέρα που θα την ανοίξεις, αλλά, άμα έγραψες εσύ ότι σε "πήρε" τρία χρόνια, ησύχασα.Μετά από 3 χρόνια χρήσης, τελείωσε, φοβερός σύμμαχος για τις σκληρές σέλες επιδόσεων, δικαίως έχει τις καλύτερες κριτικές και προτείνεται.
View attachment 318354
Αυτό κάνω και εγώ αλλά Χειμώνα δεν στεγνώσουν καλά και φοβάμαι μην ξεκινήσω να βλέπω μουχλίτσα σε λίγο καιρό.Σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και ελάχιστο πράσινο υγρό σαπούνι, αυτό που είναι για μωρά
Χειμώνα με μωρομάντηλα είσαι οκ. Κάνε και την αλυσίδα έτσι.Αυτό κάνω και εγώ αλλά Χειμώνα δεν στεγνώσουν καλά και φοβάμαι μην ξεκινήσω να βλέπω μουχλίτσα σε λίγο καιρό.
Πάρε δεύτερη αλλαξιάΑυτό κάνω και εγώ αλλά Χειμώνα δεν στεγνώσουν καλά και φοβάμαι μην ξεκινήσω να βλέπω μουχλίτσα σε λίγο καιρό.
Σωστός...Πάρε δεύτερη αλλαξιά
Ε μα πως θα γίνει?Σωστός...
Θα βγάλω φωτογραφία τη δική μου, σε επόμενο post.@wizzy ηρθε η κρέμα της assos, καταρχάς άλλαξε συσκευασία, όσο και να έψαξα δεν βρήκα ημερομηνία παραγωγής ή ημερομηνία λήξης, επίσης δεν ήταν αεροστεγώς κλεισμένη η συσκευασία, άρα θεωρώ πως δεν ισχύει ότι μακροπρόθεσμα χάνει την αποτελεσματικότητα.
Που το είχες διαβάσει αυτό?
Σίγουρα κοίταξες σωστά (δεν λέω καλά, λέω σωστά); Οι κρέμες κλπ. δεν γράφουν ημερομηνία, αλλά μήνες μετά το άνοιγμα, δηλαδή αυτό:όσο και να έψαξα δεν βρήκα ημερομηνία παραγωγής ή ημερομηνία λήξης