Ποδήλατο

Reaction score
25.548
Μες το νερό δε θα σας ακούω οπότε άστο μη σας την πέσει το λιμενικό. Άντε σου αφαιρώ 40 λεπτά δουλειά

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Μετά από 3 χρόνια χρήσης, τελείωσε, φοβερός σύμμαχος για τις σκληρές σέλες επιδόσεων, δικαίως έχει τις καλύτερες κριτικές και προτείνεται.
IMG_20240110_220827.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.549
Μετά από 3 χρόνια χρήσης, τελείωσε, φοβερός σύμμαχος για τις σκληρές σέλες επιδόσεων, δικαίως έχει τις καλύτερες κριτικές και προτείνεται.
View attachment 318354
Την έχω! Κάνει φοβερή δουλειά! Είχα μια ανησυχία για μείωση στην απόδοσή της, επειδή πάνω στη συσκευασία λέει ότι πρέπει να την χρησιμοποιήσεις εντός 12 μηνών από την ημέρα που θα την ανοίξεις, αλλά, άμα έγραψες εσύ ότι σε "πήρε" τρία χρόνια, ησύχασα. :)

Παρεμπιπτόντως, μπορείς να προτείνεις ένα ζευγάρι "κοντά" γάντια για καλοκαιρινές εξορμήσεις; Είχες προτείνει ένα παλαιότερα, το οποίο είχες εκθειάσει για τα σημεία που είχε gel pads, αλλά δεν βρίσκω το σχετικό post.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Ίσως να ισχύει αυτό που λες με τη κρέμα, αλλά ακόμα και μετά από τόσο καιρό δεν έχασε εντελώς τις ιδιότητες. Είναι στο δρόμο ή καινούρια, θα το επιβεβαιώσω και θα σε πω.
Όσο για τα γάντια, αν θυμάσαι υπήρχαν αντιδράσεις για τη τιμή, αξίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ, Maap

wizzy

Reaction score
22.549
Όσο για τα γάντια, αν θυμάσαι υπήρχαν αντιδράσεις για τη τιμή, αξίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ, Maap
Ε, ναι, "τσιμπάνε" αρκετά. Μπήκαν στα υπόψιν, σε ευχαριστώ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Θα σε πω γιατί δεν τσιμπάνε.

Γιατί είναι η καλύτερη υλοποίηση Elastic Interface με τα μαξιλαράκια στα σωστά σημεία τριβής με τέλεια απόσβεση κραδασμών.
Γιατί έχουν ότι καλύτερο σε υλικά, το υλικό τριβής έχει φοβερό grip με το τιμόνι, χωρίς να χάνει τις ιδιότητες, ραφές που δεν ανοίγουν ή ξηλώνονται.
Γιατί έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
Βάλτα κάτω και θα δεις ότι αξίζουν τις παράδες που δίνεις, προσωπικά δεν βλέπω άλλα γάντια, και έχω χρησιμοποιήσει πολλά.

Reaction score
1.265
Για πείτε βρε παιδιά πώς καθαρίζουμε Χειμωνιάτικα τα ποδηλατικά. Κάτι άλλο από το πλυντήριο στο πρόγραμμα για "ευαίσθητα" δεν μου έρχεται...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και ελάχιστο πράσινο υγρό σαπούνι, αυτό που είναι για μωρά

Reaction score
1.265
Σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και ελάχιστο πράσινο υγρό σαπούνι, αυτό που είναι για μωρά
Αυτό κάνω και εγώ αλλά Χειμώνα δεν στεγνώσουν καλά και φοβάμαι μην ξεκινήσω να βλέπω μουχλίτσα σε λίγο καιρό.

Reaction score
2.324
Αυτό κάνω και εγώ αλλά Χειμώνα δεν στεγνώσουν καλά και φοβάμαι μην ξεκινήσω να βλέπω μουχλίτσα σε λίγο καιρό.
Χειμώνα με μωρομάντηλα είσαι οκ. Κάνε και την αλυσίδα έτσι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Μλκ τι ξύλο έφαγα και απόψε βράδυ... Το Richmond είναι μια γκάβλα, πολύ γρήγορη με μπόλικα υψομετρικά, όλη τη ώρα σκαρφαλώντς και στο καπάκι είσαι με 65 km/h+. Προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα να πλησιάσω τον Καναδό, και έτσι με κέρασε πιπόνι :)
Screenshot_2024-01-14-20-48-58-555_com.strava-edit.jpg
Screenshot_2024-01-14-20-51-25-224_com.strava-edit.jpg
Screenshot_2024-01-14-20-49-28-458_com.strava-edit.jpg

Σωστός...
Ε μα πως θα γίνει?
Άμα κάνεις συχνές προπονήσεις χρειάζεσαι παραπάνω από μια αλλαξιά. ;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
@wizzy ηρθε η κρέμα της assos, καταρχάς άλλαξε συσκευασία, όσο και να έψαξα δεν βρήκα ημερομηνία παραγωγής ή ημερομηνία λήξης, επίσης δεν ήταν αεροστεγώς κλεισμένη η συσκευασία, άρα θεωρώ πως δεν ισχύει ότι μακροπρόθεσμα χάνει την αποτελεσματικότητα.
Που το είχες διαβάσει αυτό?

Ετσά ήρθε
IMG_20240115_160024.jpg

Επίσης μιας και μιλούσαμε για ρούχα και όπως είχα πει ότι θα ενημερώσω, ήρθε και τούτο, στα χρήματα αυτά το ψωνίζεις με κλειστά μάτια. Πολύ ποιοτικό bibtight, καλλοραμένο, με νούμερα που ανταποκρίνονται ρεαλιστικά στο πίνακα μεγεθών, έχει χνούδι από μέσα και προορίζεται για αρκετό κρύο.
Δεν έχει premium υλικά, δεν συγκρίνεται με κάτι εταιρίες που ζητάνε τα τετραπλάσια χρήματα, στα πενήντα όμως φράγκα είναι παραπάνω από καλό για τις ελάχιστες φορές που θα το χρησιμοποιήσω το χειμώνα, το pad είναι ναι μεν μπαμπάτσικο και αφρώδες, αλλά δεν είναι και Elastic Interface, δεν νομίζω να είναι σύμμαχος για αρκετές ώρες ποδηλασίας.

Last edited:

wizzy

Reaction score
22.549
@wizzy ηρθε η κρέμα της assos, καταρχάς άλλαξε συσκευασία, όσο και να έψαξα δεν βρήκα ημερομηνία παραγωγής ή ημερομηνία λήξης, επίσης δεν ήταν αεροστεγώς κλεισμένη η συσκευασία, άρα θεωρώ πως δεν ισχύει ότι μακροπρόθεσμα χάνει την αποτελεσματικότητα.
Που το είχες διαβάσει αυτό?
Θα βγάλω φωτογραφία τη δική μου, σε επόμενο post.

Παρεμπιπτόντως, η δική μου, αν δεν κάνω λάθος (που μάλλον κάνω...), είχε έρθει με μια λεπτή πλαστική μεμβράνη από πάνω - μεταξύ της κρέμας και του καπακιού - την οποία έβγαλα για να μπορώ να χρησιμοποιήσω την κρέμα.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.143
όσο και να έψαξα δεν βρήκα ημερομηνία παραγωγής ή ημερομηνία λήξης
Σίγουρα κοίταξες σωστά (δεν λέω καλά, λέω σωστά); Οι κρέμες κλπ. δεν γράφουν ημερομηνία, αλλά μήνες μετά το άνοιγμα, δηλαδή αυτό:

Screenshot_2024-01-15-19-43-05-896_com.android.chrome-edit.jpg

Τώρα βέβαια αν δεν ήταν σφραγισμένη δεν ξέρω πόσο νόημα έχει το "μετά το άνοιγμα", αλλά πάντως έτσι πάνε αυτά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas