Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Άμα θες να ξυπνήσεις το θεριό που κρύβεις, κάνε το ίδιο.
Ένα μέρος της προπόνησης που κάνω περιλαμβάνει και ένα τέτοιο κάψιμο όλου του συστήματος, τα πόδια μετά από αυτό είναι για πέταμα... :biggrin:

Reaction score
23.310
Άμα θες να ξυπνήσεις το θεριό που κρύβεις, κάνε το ίδιο.
Ένα μέρος της προπόνησης που κάνω περιλαμβάνει και ένα τέτοιο κάψιμο όλου του συστήματος, τα πόδια μετά από αυτό είναι για πέταμα... :biggrin:
Βάλτε βρε και κανά βίντεο με γυναικεία παρουσία στο άθλημα ή χόμπι. Βαρεθηκα να βλέπω τριχωτούς μόνο τύπους. 😍

Κοίτα ωραίο περιβάλλον για ποδηλασία.

Reaction score
23.310
Να επιμείνω λίγο ακόμη ... ομορφαίνοντας το νήμα. Βέβαια λίγο που είδα αυτές τις ασκήσεις τις κάνω και εγώ για την μέση και τα γόνατα. Σιγά τα ωά. :D

edit :

Ωπ, στο 2.55 ακουμπάει κάτω και τις παλάμες. Ποτέ δεν μπορέσα να το κάνω αυτό. Δεν έχω απο κατασκευή μου χα χα τέτοια ευλυγισία στην μέση. Τα ακροδάκτυλα του χεριού μόνο (και με το ζόρι πλέον χα χα)

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Λοιπόν έχω πολύ ευχάριστα νέα, διορθώνοντας τη διαφορά μήκους στα ποδάρια το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Άφησα να περάσει αρκετός χρόνος πάνω στη σέλα ώστε να καταλήξω στο συμπέρασμα αυτό, άλλωστε το επιβεβαιώνουν και τα νούμερα.
Σειρά έχει τώρα να διορθώσω και τα spd παπούτσα, δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές σοβαρές επιλογές για αυτού του είδους πετάλια , μόνο μία και όπως φαίνεται είναι πολύ αξιόλογη.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Σε μια παρόμοια περίπτωση, δική μου, μετά την αλλαγή στους βραχίονες (από 172.5mm σε 170mm), αμέλησα να ψηλώσω τη σέλα κατά 2.5mm.

Είχα θέματα. Δεν έβγαιναν οι προπονήσεις, δεν κατάφερνα να πιάσω το average cadence που είχα καθιερώσει και πολλά άλλα. Στο πιο πρόσφατο service, είπα στον μηχανικό να δει και το θέμα αυτό. Voilà! Όλα τα προαναφερθέντα θέματα, επιλύθηκαν!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Ακριβώς Γιώργη, σε εμένα συνέβησαν μεγάλες αλλαγές στις ρυθμίσεις του ποδηλάτου μετά από αυτό. Ανέβηκα επιπλέον 3mm και ήρθε η σέλα 2mm μπροστά, έχω αρκετά πχιο επιθετική θέση και φοβερή αίσθηση με τις νέες γωνίες των χεριών από το τιμόνι. Όλες αυτές τις μέρες κάνω διάφορες δοκιμές και έχω καταλήξει σε εντυπωσιακά νούμερα. Η νέα μου θέση μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα τα στοιχεία της φύσης, έχοντας πχιο παραγωγικό πάτημα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Τα κωνικά ρουλεμάν έχουν πάει το πάτημα σε άλλο επίπεδο, το ξέρω ακούγεται υπερβολικό αλλά ισχύει.
Νιώθω ομοιογένεια από τη μεσαία τριβή, και τη νιώθω πάνω στο πάτημα, έχει σταματήσει το τρίξιμο και ο θόρυβος τον οποίο είχα από τα ακτινικά ρουλεμάν.
Κατά τη τοποθέτηση τα προφόρτισα λίγο παραπάν και τώρα που έστρωσαν δουλεύουν αβίαστα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Κρόκ 72 το VO2, για 3-4 μέρες που ένιωθα καλά και πάτσα με το κατέβασε 67 για τιμωρία

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Αυτή τη φορά έδωσα ρεσιτάλ πόνου εδώ σαπάν ποδηλατικά.
Κάθε μέρα έβγαζα προπονήσεις με δεδομένα αγώνα, το trainer και τα meetup με τα τούμπανα έδωσαν ένα μπούστ σε όλο το φάσμα, κυρίως στη αντοχή και στο έλεγχο της δύναμης-γαλάκτωμα, κατάφερα προπονήσεις με εντυπωσιακές επιδόσεις.
Μετά από όλο αυτό το κάψιμο είπα να δοκιμάσω το ακατόρθωτο, πήγα σε μια παρατεταμένη (όχι δύσκολη) ανάβαση και αντί να βγάλω το ίδιο ή χειρότερο αποτέλεσμα, κατέβασα το προσωπικό χρόνο.
Σημαντικό ρόλο έπαιξε σε όλο αυτό και η διόρθωση μήκους στα ποδάρια, οι πχιο επιθετικές ρυθμίσεις αλλά σίγουρα και το trainer.
Μπορούσα να κρατάω έναν καταιγιστικό ρυθμό για πολύ ωρα, σε μια στάνταρ χρονομέτρηση 25km κατάφερα να κατεβάσω αρκετά το χρόνο
Screenshot_2024-03-01-19-02-53-574_com.strava-edit.jpg

Reaction score
23.310
κατάφερα προπονήσεις με εντυπωσιακές επιδόσεις.
Μετά από όλο αυτό το κάψιμο είπα να δοκιμάσω το ακατόρθωτο, πήγα σε μια παρατεταμένη (όχι δύσκολη) ανάβαση και αντί να βγάλω το ίδιο ή χειρότερο αποτέλεσμα, κατέβασα το προσωπικό χρόνο.
Ωχ Παναγία μου θα στενάξουν τα κοτόπουλα και τα μοσχαράκια (μπιφτέκια). Τρέχουν να κρυφτούν απο τώρα να γλυτώσουν απο το επόμενο γεύμα σου. :D 😍 😍 😍

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Ωχ Παναγία μου θα στενάξουν τα κοτόπουλα και τα μοσχαράκια (μπιφτέκια). Τρέχουν να κρυφτούν απο τώρα να γλυτώσουν απο το επόμενο γεύμα σου. :D 😍 😍 😍
Και να φανταστείς ποστάρω τα μισά από αυτά που τρώω :biggrin:

Reaction score
2.324
Από τις πχιο τρομακτικές καταβάσεις που έχω κάνει, σε μια παρατεταμένη στροφή έχασα τον έλεγχο με 80 χλμ/ω επειδή ο μπροστά τροχός πάτησε μια πέτρα σε μέγεθος στραγαλιού. Το δύσκολο έχει να κάνει κυρίως με τα φρένα, απαιτεί να πέσεις στα φρένα από τα 70-80 χλμ/ω στα 5-10 χλμ/ω επειδή έχει φουρκέτες με μεγάλη κλίση, άπαξ και δεν σκοτωθείς, όταν τελειώσει γελάς σαν χαζός από τη αδρεναλίνη κυρίως.
Εξαιρετική και δύσκολη ανάβαση επίσης, ο Σάκης τη ανέβηκε και ξέρει. View attachment 323064
Ο Σάκης την έχει άχτι αυτή την ανάβαση γιατί δεν τα πήγε καλά και θα επανέλθει φέτος σε μία εκπληκτική ανηφόρα

Λύσσα με έπχιασε σήμερα, σήμερα κανονικά είχα ξεκούραση ή χαλαρό αερόβιο. Που τι βρήκα τόση δύναμη, δεν ξέρω... View attachment 323149 View attachment 323150
Έχει αγώνα στις 10 Μαρτίου ακριβώς σε αυτήν την διαδρομή (3 φορές)
Θα είμαστε εκεί την αλλη κυριακή και θα τα δώσουμε όλα. Θα έρθω με την προπέλα για τέρμα πάτημα. Προσπάθεια να είμαι στο σπριντ τερματισμού.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Ο Σάκης την έχει άχτι αυτή την ανάβαση γιατί δεν τα πήγε καλά και θα επανέλθει φέτος σε μία εκπληκτική ανηφόρα
Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, είναι αρκετά τεχνική ανάβαση, κράτα δυνάμεις για μετά το γεφυράκι, εκεί βρίσκεται όλο το ζόρι και για τα τελευταία 2,5 km

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa