- Reaction score
- 25.534
Έχω αγώνα στο άλλο νήμα 10 Μαρτίου
Βάλτε βρε και κανά βίντεο με γυναικεία παρουσία στο άθλημα ή χόμπι. Βαρεθηκα να βλέπω τριχωτούς μόνο τύπους.Άμα θες να ξυπνήσεις το θεριό που κρύβεις, κάνε το ίδιο.
Ένα μέρος της προπόνησης που κάνω περιλαμβάνει και ένα τέτοιο κάψιμο όλου του συστήματος, τα πόδια μετά από αυτό είναι για πέταμα...
Ένα ξυρισματάκι το θέλει...Πόσο πήγε?
Εψε που έκανα χρονόμετρο κοιτούσα τη τρίχα κάτω που είχε κάνει χωρίστρα από τον αέρα, έχω αρχίσει να ψήνομαι
Ωχ Παναγία μου θα στενάξουν τα κοτόπουλα και τα μοσχαράκια (μπιφτέκια). Τρέχουν να κρυφτούν απο τώρα να γλυτώσουν απο το επόμενο γεύμα σου.κατάφερα προπονήσεις με εντυπωσιακές επιδόσεις.
Μετά από όλο αυτό το κάψιμο είπα να δοκιμάσω το ακατόρθωτο, πήγα σε μια παρατεταμένη (όχι δύσκολη) ανάβαση και αντί να βγάλω το ίδιο ή χειρότερο αποτέλεσμα, κατέβασα το προσωπικό χρόνο.
Και να φανταστείς ποστάρω τα μισά από αυτά που τρώωΩχ Παναγία μου θα στενάξουν τα κοτόπουλα και τα μοσχαράκια (μπιφτέκια). Τρέχουν να κρυφτούν απο τώρα να γλυτώσουν απο το επόμενο γεύμα σου.![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Σάκης την έχει άχτι αυτή την ανάβαση γιατί δεν τα πήγε καλά και θα επανέλθει φέτος σε μία εκπληκτική ανηφόραΑπό τις πχιο τρομακτικές καταβάσεις που έχω κάνει, σε μια παρατεταμένη στροφή έχασα τον έλεγχο με 80 χλμ/ω επειδή ο μπροστά τροχός πάτησε μια πέτρα σε μέγεθος στραγαλιού. Το δύσκολο έχει να κάνει κυρίως με τα φρένα, απαιτεί να πέσεις στα φρένα από τα 70-80 χλμ/ω στα 5-10 χλμ/ω επειδή έχει φουρκέτες με μεγάλη κλίση, άπαξ και δεν σκοτωθείς, όταν τελειώσει γελάς σαν χαζός από τη αδρεναλίνη κυρίως.
Εξαιρετική και δύσκολη ανάβαση επίσης, ο Σάκης τη ανέβηκε και ξέρει. View attachment 323064
Λύσσα με έπχιασε σήμερα, σήμερα κανονικά είχα ξεκούραση ή χαλαρό αερόβιο. Που τι βρήκα τόση δύναμη, δεν ξέρω... View attachment 323149 View attachment 323150
Θα είμαστε εκεί την αλλη κυριακή και θα τα δώσουμε όλα. Θα έρθω με την προπέλα για τέρμα πάτημα. Προσπάθεια να είμαι στο σπριντ τερματισμού.Έχει αγώνα στις 10 Μαρτίου ακριβώς σε αυτήν την διαδρομή (3 φορές)
Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, είναι αρκετά τεχνική ανάβαση, κράτα δυνάμεις για μετά το γεφυράκι, εκεί βρίσκεται όλο το ζόρι και για τα τελευταία 2,5 kmΟ Σάκης την έχει άχτι αυτή την ανάβαση γιατί δεν τα πήγε καλά και θα επανέλθει φέτος σε μία εκπληκτική ανηφόρα