Ποδήλατο

Reaction score
23.310
Μπα, νομίζω ότι ένα φέρινγκ καλά σχεδιασμένο θα έκανε μεγάλη διαφορά (ειδικά για όσους δεν είναι σε πέλετον).
Να βάζεις μπροστά τον bretso να τρώει όλη την αντίσταση. :D 😍

Reaction score
20.868
Ναι, αυτό είναι μια μορφή πέλετον (με δυο άτομα μόνο)! Αλλά αν ξεφύγει, που θα ξεφύγει εύκολα και γρήγορα, ο bretsos, άντε να τον πιάσεις (που δεν θα τον πιάσεις)... χωρίς φέρινγκ! :gamer: :party:

Reaction score
23.310
Ναι, αυτό είναι μια μορφή πέλετον (με δυο άτομα μόνο)! Αλλά αν ξεφύγει, που θα ξεφύγει εύκολα και γρήγορα, ο bretsos, άντε να τον πιάσεις (που δεν θα τον πιάσεις)... χωρίς φέρινγκ! :gamer: :party:
Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να κάνω πολύπλοκο το αστείο καθώς θα έπρεπε να βρώ κάτι αστείο - λύση να πω και για αυτό. :D Εάν είχες κανένα λουκάνικο ή μπιφτέκια μαζί και του έδινες απο ένα κάθε δεκάλεπτο ; :D:D 😍 That would do the trick, i think. :D

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.629
Εάν είχες κανένα λουκάνικο ή μπιφτέκια μαζί και του έδινες απο ένα κάθε δεκάλεπτο ; :D:D 😍 That would do the trick, i think. :D

Για τον Χρήστου θα βρούμε μια εκδοχή του κλασικού stick'n'carrot, με μπάμιες

Reaction score
23.310
Bretsos το πιο καλό και αυθεντικό παιδί βρε. Πες μου, βρες μου έναν που δεν τον συμπαθεί. Τυχαίο ; Όχι. Μάλιστα είναι δείκτης στην επιστήμη της ψυχολογίας. Πρεπει να φτιαχτει ένα Bretso-μετρο με διαβάθμιση. Όσο μεγαλύτερη η συμπαθεια τόσο πιο υγιής ψυχολογικά ένας άνθρωπος. Κάτω απο ένα όριο συμπάθειας πρέπει ο δοκιμαζόμενος να επισκέπτεται είδικό. :D 😍

Reaction score
20.868
Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να κάνω πολύπλοκο το αστείο καθώς θα έπρεπε να βρώ κάτι αστείο - λύση να πω και για αυτό. :D Εάν είχες κανένα λουκάνικο ή μπιφτέκια μαζί και του έδινες απο ένα κάθε δεκάλεπτο ; :D:D 😍 That would do the trick, i think. :D
Όχι, δεν παίζει να δίνω κάτι στον Χρήστο, αυτό που παίζει είναι... να βάλω κι ένα τσοπανόσκυλο από πίσω να με κυνηγά! Τότε ναι, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα! Δίνει φτερά τέτοιο κυνήγι! :laugh: :gamer: :party:

Reaction score
23.310
Πάντως σοβαρά τώρα ... ο bretsos και η συμπάθεια που του δείχνουν όλοι μου δίνει μια ελπίδα ότι δεν είναι όλα χαμένα. Έστω έμφυτα και ενστικτώδικα δείχνει ότι ο κόσμος έχει ένα καλό κριτήριο. :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.190
Πάλι για μένα λέτε? :biggrin:
Βασικά δεν είμαι συμπαθής, άμα με γνωρίσει κανείς από κοντά και για αρκετό καιρό θα δει ότι δεν είμαι.
Άμα θες να σε δώσω το τηλ από το γραφείο στη δλειά, μόλις ρωτήσεις για μένα θα σε κλείσουν το τηλ. στη μάπα!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.022
Πάλι για μένα λέτε? :biggrin:
Βασικά δεν είμαι συμπαθής, άμα με γνωρίσει κανείς από κοντά και για αρκετό καιρό θα δει ότι δεν είμαι.
Άμα θες να σε δώσω το τηλ από το γραφείο στη δλειά, μόλις ρωτήσεις για μένα θα σε κλείσουν το τηλ. στη μάπα!!
Άρα είσαι μια χαρά!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.190
Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.
Στη έρευνα κράνους νομίζω πως κατέληξα.
Βασικά κοιτάω αποκλειστικά ως εταιρία τη kask, ο βασικός λόγος είναι επειδή μου έχει σώσει τη ζωή από ένα σοβαρό ατύχημα και επειδή αναγνωρίζω τη βασική γραμμή που ακολουθεί ως εταιρία.
Μένει και επιμένει αποκλειστικά στη κατασκευή κράνους, θα μπορούσε στο μερίδιο αγοράς που έχει πλέον να επεκταθεί και σε άλλες αρπαχτές στο χώρο του ποδηλάτου, παρόλα αυτά δεν το έχει κάνει.
Επίσης ένα ακόμα που με τραβάει σε αυτή τη εταιρία είναι που δεν υιοθετεί τις νέες τεχνολογίες, πχ. το mips, σήμερα ακόμα και τα πολύ φθηνά κράνη έχουν τέτοιες τεχνολογίες, η kask δεν έχει, και δεν έχει γιατί δεν χρειάζεται και δεν προσφέρει τίποτα (αυτό είναι θκιάμ άποψη). Για μένα από προσωπική εμπειρία θεωρώ ότι ένα κράνος είναι ασφαλές όταν έχει σωστή εφαρμογή, όταν αγκαλιάζει σωστά και ομοιόμορφα το ανθρώπινο κρανίο, στο θκόμ κεφάλι το καλούπι της kask είναι γάντι.
Θα το μελετήσω λίγο ακόμα το θέμα, αλλά τείνω αρκετά στο νέο protone icon.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
Καλό το Kask Protone Icon. Βγαίνει ακριβότερο από το Specialized, στην τρέχουσα χρονική περίοδο.

Reaction score
20.868
Εμένα ένα πράγμα δεν μου αρέσει στα Kask... το δερμάτινο λουράκι τους!

Reaction score
1.030
Ο άλλος εδώ το χαβάτ, ψάχνει ανά τον κόζμο κατηφόρες, στο τέλος θα σέρνει κάνα τρέιλερ από πίσω ως προμόσιον...

Θέμα χρόνου.......... Πανελλήνιο στην Πύλο, χρονόμετρο, τρελή κατηφόρα με 65χιλ , φυσησε λίγο και παρότι δεν ειχα κλειστη ρόδα κόντεψα να φύγω στη θάλασσα σα σαίτα. Τρελα επικίνδυνο, δε σταματας ποτέ αν γίνει κάτι, απλά προσεύχεσαι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.190
Αυτό Σώτο άρχισε ξεφτάει πρώτο, δεν είναι δερμάτινο,ειναι δερματίνη.
Φαίνεται όμως ότι ξεκίνησε η αλλαγή, στο elemento άλλαξε το λουράκι και το κούμπωμα
fileIE0HS5UA.jpg

Μιας και το ανέφερα, και το elemento παίζει ως επιλογή, είναι όμως πολύ ακριβό

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.190
Κοίτα σε τι κατάσταση είναι στο 4 χρόνων protone, έχει φορεθεί όμως πολύ και πρέπει και τα μούσια που έχω να ευθύνονται για αυτό το χάλι
IMG_20240305_154429.jpg
IMG_20240305_154407.jpg

Reaction score
1.030
Τα giro γιατί δε σας αρέσουν? Το κυριότερο, έχουν ανταλλακτικά στα site για τα πάντα! Οχι παραγγελίες και 2 μήνες αναμονη. Και τρελά δυνατά, σε πτώση θα χαλάσει μεν όλο το κέλυφος αλλά το μέσα δε θα τριφτεί, δε θα παραμορφώσει

Reaction score
20.868
Giro έχω τώρα, ένα Helios Spherical. Πριν είχα ένα MET (και ένα KASK πιο πίσω) που δεν το χάρηκα όμως, αφού έσπασε (αντί το κεφάλι μου) όταν με έριξε ένας με μηχανάκι το καλοκαίρι του 2022.
Κοίτα σε τι κατάσταση είναι στο 4 χρόνων protone, έχει φορεθεί όμως πολύ και πρέπει και τα μούσια που έχω να ευθύνονται για αυτό το χάλι View attachment 324405 View attachment 324406
Στο KASK που είχα το λουράκι (δέρμα, δερματίνη, whatever) ήταν λευκό, μετά από λίγο καιρό ήταν μια αηδία! Καλά δεν ήταν αυτό όμως ο κύριος λόγος που δεν μου άρεσε το λουράκι, ήταν ότι ήταν σχετικά σκληρό/άκαμπτο και έπαιρνε αυτό το σχήμα που ήθελε αντί να ακολουθεί το πρόσωπο...

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.190
Κανένα θέμα δεν έχω με τη αίσθηση Σώτο, σε αντίθεση με εσένα εγώ το ένιωθα στιβαρό χωρίς να με ενοχλεί, υπόψιν το έχω και αρκετά σφιχτά ρυθμισμένο ώστε σε περίπτωση πτώσης να μη μετακινηθεί το κράνος ντίπ από τη κεφάλα, παρόλα αυτά δεν με ενοχλεί.
Εντάξει όμως, όλα αυτα έχουν να κάνουν και με άλλους παράγοντες,γιαυτο υπάρχουν τόσα διαφορετικά προϊόντα δοκιμάζεις και ότι σε κάνει.
Το θέμα με εμάς εδώ (ακόμα και στη Αθήνα) δεν υπάρχουν όλα τα μοντέλα για δοκιμή και σε αυτά τα χρήματα είναι μεγάλο ρίσκο η παραγγελία απ'οξω.

Reaction score
20.868
Το πολύ σφίξιμο δεν το μπορώ, με "πνίγει", ιδιαίτερα μάλιστα όταν ζορίζομαι από την προσπάθεια σε κάποια σημεία μου δημιουργεί αφόρητη αίσθηση.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.022

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος