- Reaction score
- 23.310
Να βάζεις μπροστά τον bretso να τρώει όλη την αντίσταση.Μπα, νομίζω ότι ένα φέρινγκ καλά σχεδιασμένο θα έκανε μεγάλη διαφορά (ειδικά για όσους δεν είναι σε πέλετον).

Να βάζεις μπροστά τον bretso να τρώει όλη την αντίσταση.Μπα, νομίζω ότι ένα φέρινγκ καλά σχεδιασμένο θα έκανε μεγάλη διαφορά (ειδικά για όσους δεν είναι σε πέλετον).
Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να κάνω πολύπλοκο το αστείο καθώς θα έπρεπε να βρώ κάτι αστείο - λύση να πω και για αυτό.Ναι, αυτό είναι μια μορφή πέλετον (με δυο άτομα μόνο)! Αλλά αν ξεφύγει, που θα ξεφύγει εύκολα και γρήγορα, ο bretsos, άντε να τον πιάσεις (που δεν θα τον πιάσεις)... χωρίς φέρινγκ!![]()
![]()
Εάν είχες κανένα λουκάνικο ή μπιφτέκια μαζί και του έδινες απο ένα κάθε δεκάλεπτο ;![]()
That would do the trick, i think.
![]()
Όχι, δεν παίζει να δίνω κάτι στον Χρήστο, αυτό που παίζει είναι... να βάλω κι ένα τσοπανόσκυλο από πίσω να με κυνηγά! Τότε ναι, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα! Δίνει φτερά τέτοιο κυνήγι!Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να κάνω πολύπλοκο το αστείο καθώς θα έπρεπε να βρώ κάτι αστείο - λύση να πω και για αυτό.Εάν είχες κανένα λουκάνικο ή μπιφτέκια μαζί και του έδινες απο ένα κάθε δεκάλεπτο ;
![]()
That would do the trick, i think.
![]()
Άρα είσαι μια χαρά!Πάλι για μένα λέτε?
Βασικά δεν είμαι συμπαθής, άμα με γνωρίσει κανείς από κοντά και για αρκετό καιρό θα δει ότι δεν είμαι.
Άμα θες να σε δώσω το τηλ από το γραφείο στη δλειά, μόλις ρωτήσεις για μένα θα σε κλείσουν το τηλ. στη μάπα!!
Θέμα χρόνου.......... Πανελλήνιο στην Πύλο, χρονόμετρο, τρελή κατηφόρα με 65χιλ , φυσησε λίγο και παρότι δεν ειχα κλειστη ρόδα κόντεψα να φύγω στη θάλασσα σα σαίτα. Τρελα επικίνδυνο, δε σταματας ποτέ αν γίνει κάτι, απλά προσεύχεσαιΟ άλλος εδώ το χαβάτ, ψάχνει ανά τον κόζμο κατηφόρες, στο τέλος θα σέρνει κάνα τρέιλερ από πίσω ως προμόσιον...
Αυτό Σώτο άρχισε ξεφτάει πρώτο, δεν είναι δερμάτινο,ειναι δερματίνη.Εμένα ένα πράγμα δεν μου αρέσει στα Kask... το δερμάτινο λουράκι τους!
Τα giro γιατί δε σας αρέσουν? Το κυριότερο, έχουν ανταλλακτικά στα site για τα πάντα! Οχι παραγγελίες και 2 μήνες αναμονη. Και τρελά δυνατά, σε πτώση θα χαλάσει μεν όλο το κέλυφος αλλά το μέσα δε θα τριφτεί, δε θα παραμορφώσειΕμένα ένα πράγμα δεν μου αρέσει στα Kask... το δερμάτινο λουράκι τους!
Στο KASK που είχα το λουράκι (δέρμα, δερματίνη, whatever) ήταν λευκό, μετά από λίγο καιρό ήταν μια αηδία! Καλά δεν ήταν αυτό όμως ο κύριος λόγος που δεν μου άρεσε το λουράκι, ήταν ότι ήταν σχετικά σκληρό/άκαμπτο και έπαιρνε αυτό το σχήμα που ήθελε αντί να ακολουθεί το πρόσωπο...Κοίτα σε τι κατάσταση είναι στο 4 χρόνων protone, έχει φορεθεί όμως πολύ και πρέπει και τα μούσια που έχω να ευθύνονται για αυτό το χάλι View attachment 324405 View attachment 324406
Σήμερα κιόλας ήρθε η πρώτη απαγόρευση:Το τελευταίο trend στα κράνη χρονομέτρησης δείχνει ότι σίγουρα θα υπάρξει περιορισμός από την UCI.
![]()
View attachment 324380
View attachment 324377 View attachment 324378 View attachment 324379