Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.735
Προσωπικά, μου αρέσουν που είναι σκληρά, διότι θέλω να νιώθω σταθερότητα κι ένα αίσθημα "ασφάλειας" την ώρα που κάνω πετάλι. Σε πολύωρες ποδηλασίες (όπου, ΟΚ, δεν "πάταγα" με την ίδια δύναμη σε όλη τη διάρκεια), δεν με κούρασαν. Με το σύστημα σύσφιξης εξοικειώθηκα, αλλά, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να τα χαλαρώσω ενώ κάνω ποδήλατο.
Δεν είναι κακά παπούτσια, ήμουν σαφής νομίζω.
Είναι πολύ τεχνικό παπούτσι θα έλεγα και απίστευτα αποδοτικό, καλύτερο στο δυνατό πάτημα από το gearne.
Έχει όμως πολλές ιδιοτροπίες, το κούμπωμα είναι μεγάλος βραχνάς, εγώ στο ποδήλατο όταν ετοιμάζομαι για πάτημα σφίγγω πάντα καλά τα παπούτσια, μετά στο ρυθμό τα χαλαρώνω, στο sidi είναι δύσκολο να σφίξει κανείς και ακόμα πιο δύσκολο να χαλαρώσει υπό αυτές τις συνθήκες

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.227
Δεν είναι κακά παπούτσια, ήμουν σαφής νομίζω.
Είναι πολύ τεχνικό παπούτσι θα έλεγα και απίστευτα αποδοτικό, καλύτερο στο δυνατό πάτημα από το gearne.
Έχει όμως πολλές ιδιοτροπίες, το κούμπωμα είναι μεγάλος βραχνάς, εγώ στο ποδήλατο όταν ετοιμάζομαι για πάτημα σφίγγω πάντα καλά τα παπούτσια, μετά στο ρυθμό τα χαλαρώνω, στο sidi είναι δύσκολο να σφίξει κανείς και ακόμα πιο δύσκολο να χαλαρώσει υπό αυτές τις συνθήκες
Μα, δεν έγραψα ότι κακολόγησες τα παπούτσια. :) Απλώς, έχουμε διαφορετική εμπειρία με την ανάλογη, για τον καθένα μας, χρήση.

Reaction score
1.220
Sidi Shot 2 έχει ο "Βασανιστής" και μάλιστα 2 ζευγάρια (Road/MTB). Του αρέσουν και δεν τα αλλάζει με τίποτα. Επίσης αν θέλετε "σκληρό" πάτημα Simano τo κορυφαίο μοντέλο. Ίσως ο πιο σκληρός πάτος που κυκλοφορεί. Ένας Ιάπωνας τα τεστάρει αν θυμάμαι κλαλά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.735
Sidi Shot 2 έχει ο "Βασανιστής" και μάλιστα 2 ζευγάρια (Road/MTB). Του αρέσουν και δεν τα αλλάζει με τίποτα. Επίσης αν θέλετε "σκληρό" πάτημα Simano τo κορυφαίο μοντέλο. Ίσως ο πιο σκληρός πάτος που κυκλοφορεί. Ένας Ιάπωνας τα τεστάρει αν θυμάμαι κλαλά.
Αυτή τη φορά ήμουν ανάμεσα στα s-phyre rc903 & gearne G. Jet.
Αποφάσισα όμως να πάω στα shot 2 επειδή είναι πχιο τεχνικό παπούτσι και δερμάτινο, τα συνθετικά παπούτσα στο πάτημα έχουν τη τάση να παραμορφώνουν το καλούπι όσο καλά και να τα αφίξεις.
Φαντάς ότι το shot είναι τόσο σκληρό που τα σχαράκια δεν τα έβαλα στο ενδιάμεσο (όπως συνηθίζω σε άλλα παπούτσα) μετά τη πρώτη χρήση κατάλαβα ότι κάνουν στη θέση σπρίντ, πχιο επιθετική θέση οδήγησης δλδ.
Μέχρι στιγμής η εμπειρία που έχω μαζί τους είναι αποκλειστικά και μόνο στο trainer, από βδομάδα θα έχω ολοκληρωμένη άποψη, θα βγω επιτέλους για προπονήσεις όξω!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.735
Ποτέ.

Edit: δουλεύω ΒΟΑ στα παπούτσια που έχω για τις προπονήσεις στο σπίτι.
Άρα έχεις εικόνα, τα boa li2 με τη μικρό ρύθμιση +/- κάνει τη διαδικασία παιχνίδι όταν είσαι κουμπωμένος πάνω στο ποδήλατο.
Τα Tecno-3 Push Flex Dials (έτσι λέγεται το κουλό σύστημα στα sidi) της sidi χρίζει εκπαίδευσης, πρέπει να περάσεις σχολείο στη Ιταλία και μετά να τα δουλέψεις στο δρόμο, και πάλι θα τα βρεις μπαστούνια.
Το απόλυτο θα ήταν τα shot 2 με boa li2 στο κέντρο του κουντουπιέ, θα πουλούσαν σαν ζεστά κουλούρια!!
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω τη εμπειρία μου από τα νέα shot 2s, είναι τα φετινά sidi, δεν κάνουν για τα περισσότερα ποδάρια εκεί έξω, το μέγεθος είναι ίδιο, έχει στενέψει όμως το άνω μέρος, αν έχεις χοντροπόδαρα σαν και τα θκάμ δεν θα κλείσουν ποτέ, είναι για λεπτεπίλεπτα πατουχάκια.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.498
Members
38.456