Ποδήλατο

Reaction score
1.265
Καμιά φορά μπαίνω και βλέπω τι κάνουν οι άλλοι. Πρώτο τραπέζι πίστα φάση. Και μετά βαράνε κάτι τριαξονικά νούμερα και λέω ας το κλείσω καλύτερα 😆
Καμιά φορά ζαλίζεσαι από αυτά τα νούμερα και σε πιάνει κατάθλιψη :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.275
Παίζουν real αυτά τα νούμερα; Έλεος!
Φυσικά και Παίζουν, τη ώρα της προσπάθειας περιμένοντας να πατήσουμε λίγο πριν τη γραμμή τερματισμού τα βλέπω και με κόβονται τα φτερά...
Οι άνθρωποι είναι από άλλο πλανήτη!!
Έχω μπλέξει άσχημα :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.275
Θυμάστε που τα λέγαμε?
Είτε πρόκειται για ποδηλασία στο δρόμο, είτε για virtual, τα κόμπλεξ βαράνε ταβάνι.
Τούτο το ζαβό καθόταν όλη τη ώρα από πίσω παίρνοντας draft, τα πήρα και εγώ στο κρανίο, πάτησα καμιά χιλιαριά βάτ και έφυγα μπροστά, τον άφησα δγιό χιλιόμετρα πίσω και ζορίστηκε :roflmao:
Τώρα λέει θα στείλει τα σχόλια στο rouvy και μετά θα πάει να κλάψει στη αγκαλιά της μαμάς του :roflmao:
Για μένα η κατάβαση αυτή είναι μεγάλη πρόκληση και πάω πάντα σφαίρα, στα πλαίσια του αγώνα προσπάθησα να σπάσω το προσωπικό ρεκόρ, και τα κατάφερα, ο άλλος ζορίστηκε επειδή δεν μπορούσε να ακολουθήσει...
1000013475.jpg

1000013473.jpg

Κοίτα δω γκάζια που έχωσα πρωί πρωί
1000002372.jpg
1000002374.jpg

Reaction score
77
Κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα εκεί πάνω! Από ένα server που είμαι, πριν λίγο το ανέβασαν.
Screenshot_2025-08-30_at_4.03.10_pm.png

Και ναι, έλεγαν και για αυτόν το Paolo που κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα...
Όπως επίσης και για έναν szczypek(νομίζω) πριν 2-3 μέρες, που μονίμως έχει "περιέργα" νούμερα και βγαίνει DSQ κάθε τρεις και λίγο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.275
Έκανε αναφορά στο strava και του έσβησαν τα σχόλια, εγώ όμως επειδή είμαι πονηρός βλάχος τα έχω κρατήσει σε Screenshot :biggrin:

Reaction score
20.889
Θυμάστε που τα λέγαμε?
Είτε πρόκειται για ποδηλασία στο δρόμο, είτε για virtual, τα κόμπλεξ βαράνε ταβάνι.
Τούτο το ζαβό καθόταν όλη τη ώρα από πίσω παίρνοντας draft, τα πήρα και εγώ στο κρανίο, πάτησα καμιά χιλιαριά βάτ και έφυγα μπροστά, τον άφησα δγιό χιλιόμετρα πίσω και ζορίστηκε :roflmao:
Τώρα λέει θα στείλει τα σχόλια στο rouvy και μετά θα πάει να κλάψει στη αγκαλιά της μαμάς του :roflmao:
Για μένα η κατάβαση αυτή είναι μεγάλη πρόκληση και πάω πάντα σφαίρα, στα πλαίσια του αγώνα προσπάθησα να σπάσω το προσωπικό ρεκόρ, και τα κατάφερα, ο άλλος ζορίστηκε επειδή δεν μπορούσε να ακολουθήσει... View attachment 376144
View attachment 376145

Κοίτα δω γκάζια που έχωσα πρωί πρωί View attachment 376146 View attachment 376147
Στην πρώτη του απάντηση πάντως που έβαλες στα ιταλικά, δεν λέει και κάτι προσβλητικό. Σου δίνει συγχαρητήρια και λέει απλά ότι αν και στο δρόμο πας τόσο δυνατά... είσαι Pro! Μπορεί να το λέει κι ειρωνικά βέβαια.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.275
Στην πρώτη του απάντηση πάντως που έβαλες στα ιταλικά, δεν λέει και κάτι προσβλητικό. Σου δίνει συγχαρητήρια και λέει απλά ότι αν και στο δρόμο πας τόσο δυνατά... είσαι Pro! Μπορεί να το λέει κι ειρωνικά βέβαια.
Ειρωνικά το λέει βρέ, τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι που κλαίγεται και ψάχνει να βρει δράκους εκεί που δεν υπάρχουν.
Και μένα με γ@μάει ένας Αμερικανός και ένας Πολωνός συνέχεια, δεν πήγα στη μαμά μου να κλαυτώ :biggrin:
Αυτό το 1003W για 5" του @bretsos, το είδε κάποιος ή μόνος μου κλαίω; :cry::roflmao::roflmao:
Ήταν κάπου στα μισά που με νευρίασε ο Ιταλός και ξεκόλλησα
1000013478.jpg

Reaction score
20.889
Ναι, εσείς τον ξέρετε βέβαια, δεν τα παρακολουθώ αυτά... οπότε απλά από ό,τι διάβασα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.275
Έτσι θα μου γαμάς κι εμένα την ψυχολογία αν μπω στο Rouvy και "κολλήσω" από πίσω σου; :roflmao: Μπα, να μου λείπει!!!:biggrin:
Έμπα εσύ και σου υπόσχομαι πως θα είμαι καλό παιδί, αρκεί να είσαι και συ, αλλιώς θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα με τον Ιταλό. :lolsign:
Είναι πολλοί κομπλεξικοί που μπαίνουν πίσω από έναν γρήγορο αναβάτη ώστε να αποδείξουν ότι είναι και αυτοί γρήγοροι στο τέλος της προπόνησης.
Αυτό σε αυτές τις πλατφόρμες είναι ιδιαίτερα κατακριτέο επειδή ο μπροστά έχει συνέχεια αντίσταση χωρίς να ξεκουράζεται.
Οτι συμβαίνει και στο δρόμο δλδ, το rouvy είναι απίστευτα ρεαλιστικό σε αυτό τον τομέα.
Αν όμως παίζουν αλλαγές ξεκουράζονται όλοι, πας πχιο γρήγορα και στη γραμμή τερματισμού υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός

Reaction score
77
Γενικά για τον συγκεκριμένο, αυτό λένε. Δημιουργεί αγώνες, μπαίνει μόνιμα σε wheel-sucking mode, δεν κάνει καν πετάλι αν βρεθεί μπροστά και προς το τέλος αν θυμηθεί και μπορεί, βαράει και λίγα watt παραπάνω μπας και βγει πρώτος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.275
Γενικά για τον συγκεκριμένο, αυτό λένε. Δημιουργεί αγώνες, μπαίνει μόνιμα σε wheel-sucking mode, δεν κάνει καν πετάλι αν βρεθεί μπροστά και προς το τέλος αν θυμηθεί και μπορεί, βαράει και λίγα watt παραπάνω μπας και βγει πρώτος.
Αφού στα λέω που τα ζω, καμαρώνουν μετά στο strava με Screenshot τον πίνακα κατάταξης ότι βγήκαν πρώτοι.
Πχιός χ3στηκε?
Virtual αγώνας είναι αφού... Έχουμε πολλά χάλια εμείς οι ποδηλάτες, και πίστευα ότι μόνο εμείς εδώ στο Ελλάδα είμαστε έτσι, μπά παντού τα ίδια σκ@τα είναι όταν πρόκειται για ανταγωνισμό...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.563
Οι γυαλιστεροί είναι παντού - και στον πραγματικό κόσμο και στον ψηφιακό/εικονικό. :)

Reaction score
20.889
Εγώ πάλι σκέφτομαι να αλλάξω το χρώμα του Cube... και από μαύρο ματ να το κάνω Μπορντώ ... γυαλιστερό! :party: :roflmao:

Σοβαρά το λέω πάντως, γιατί μετά από τόσα χρόνια και χιλιόμετρα... θέλει ένα φρεσκάρισμα! Βέβαια έχει αρκετη δουλειά κάτι τέτοιο και δεν το έχω κάνει ποτέ σε ποδήλατο.:geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.275
Σοβαρά το λέω πάντως, γιατί μετά από τόσα χρόνια και χιλιόμετρα... θέλει ένα φρεσκάρισμα! Βέβαια έχει αρκετη δουλειά κάτι τέτοιο και δεν το έχω κάνει ποτέ σε ποδήλατο.:geek:
Εγώ θα σου Πρότεινα να το αφήσεις ως έχει, έχει πολύ δουλειά, δύσκολη δουλειά και απαιτητική.
Πάρε άλλο σκελετό καλύτερα.

Reaction score
20.889
Όλα παίζουν, δεν έχω καταλήξει! Απλα μου άρέσει η ιδέα να ασχολούμαι, αλλά όπως λες είναι πολλή δουλειά... και μπορεί να μην βγει και σωστά (αφού είμαι άπερος σε τέτοια βαψίματα).

Ψάχνω και σκελετό (ψιλο γκράβελ το σκέφτομαι, να παίρνει και πιο φαρδειά λάστιχα), αλλά κι αυτό είναι φασαρία με τόσους που υπάρχουν. :geek:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas