- Reaction score
- 1.265
Καμιά φορά ζαλίζεσαι από αυτά τα νούμερα και σε πιάνει κατάθλιψηΚαμιά φορά μπαίνω και βλέπω τι κάνουν οι άλλοι. Πρώτο τραπέζι πίστα φάση. Και μετά βαράνε κάτι τριαξονικά νούμερα και λέω ας το κλείσω καλύτερα![]()

Καμιά φορά ζαλίζεσαι από αυτά τα νούμερα και σε πιάνει κατάθλιψηΚαμιά φορά μπαίνω και βλέπω τι κάνουν οι άλλοι. Πρώτο τραπέζι πίστα φάση. Και μετά βαράνε κάτι τριαξονικά νούμερα και λέω ας το κλείσω καλύτερα![]()
Ε ναι, βλέπω κάτι τέτοια ας πούμε...Καμιά φορά ζαλίζεσαι από αυτά τα νούμερα και σε πιάνει κατάθλιψη![]()
Παίζουν real αυτά τα νούμερα; Έλεος!
Φυσικά και Παίζουν, τη ώρα της προσπάθειας περιμένοντας να πατήσουμε λίγο πριν τη γραμμή τερματισμού τα βλέπω και με κόβονται τα φτερά...Παίζουν real αυτά τα νούμερα; Έλεος!
Στην πρώτη του απάντηση πάντως που έβαλες στα ιταλικά, δεν λέει και κάτι προσβλητικό. Σου δίνει συγχαρητήρια και λέει απλά ότι αν και στο δρόμο πας τόσο δυνατά... είσαι Pro! Μπορεί να το λέει κι ειρωνικά βέβαια.Θυμάστε που τα λέγαμε?
Είτε πρόκειται για ποδηλασία στο δρόμο, είτε για virtual, τα κόμπλεξ βαράνε ταβάνι.
Τούτο το ζαβό καθόταν όλη τη ώρα από πίσω παίρνοντας draft, τα πήρα και εγώ στο κρανίο, πάτησα καμιά χιλιαριά βάτ και έφυγα μπροστά, τον άφησα δγιό χιλιόμετρα πίσω και ζορίστηκε
Τώρα λέει θα στείλει τα σχόλια στο rouvy και μετά θα πάει να κλάψει στη αγκαλιά της μαμάς του
Για μένα η κατάβαση αυτή είναι μεγάλη πρόκληση και πάω πάντα σφαίρα, στα πλαίσια του αγώνα προσπάθησα να σπάσω το προσωπικό ρεκόρ, και τα κατάφερα, ο άλλος ζορίστηκε επειδή δεν μπορούσε να ακολουθήσει... View attachment 376144
View attachment 376145
Κοίτα δω γκάζια που έχωσα πρωί πρωί View attachment 376146 View attachment 376147
Ειρωνικά το λέει βρέ, τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι που κλαίγεται και ψάχνει να βρει δράκους εκεί που δεν υπάρχουν.Στην πρώτη του απάντηση πάντως που έβαλες στα ιταλικά, δεν λέει και κάτι προσβλητικό. Σου δίνει συγχαρητήρια και λέει απλά ότι αν και στο δρόμο πας τόσο δυνατά... είσαι Pro! Μπορεί να το λέει κι ειρωνικά βέβαια.
Ήταν κάπου στα μισά που με νευρίασε ο Ιταλός και ξεκόλλησα
Έτσι θα μου γαμάς κι εμένα την ψυχολογία αν μπω στο Rouvy και "κολλήσω" από πίσω σου;Ήταν κάπου στα μισά που με νευρίασε ο Ιταλός και ξεκόλλησα
Έμπα εσύ και σου υπόσχομαι πως θα είμαι καλό παιδί, αρκεί να είσαι και συ, αλλιώς θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα με τον Ιταλό.Έτσι θα μου γαμάς κι εμένα την ψυχολογία αν μπω στο Rouvy και "κολλήσω" από πίσω σου;Μπα, να μου λείπει!!!
![]()
Αφού στα λέω που τα ζω, καμαρώνουν μετά στο strava με Screenshot τον πίνακα κατάταξης ότι βγήκαν πρώτοι.Γενικά για τον συγκεκριμένο, αυτό λένε. Δημιουργεί αγώνες, μπαίνει μόνιμα σε wheel-sucking mode, δεν κάνει καν πετάλι αν βρεθεί μπροστά και προς το τέλος αν θυμηθεί και μπορεί, βαράει και λίγα watt παραπάνω μπας και βγει πρώτος.
Εγώ θα σου Πρότεινα να το αφήσεις ως έχει, έχει πολύ δουλειά, δύσκολη δουλειά και απαιτητική.Σοβαρά το λέω πάντως, γιατί μετά από τόσα χρόνια και χιλιόμετρα... θέλει ένα φρεσκάρισμα! Βέβαια έχει αρκετη δουλειά κάτι τέτοιο και δεν το έχω κάνει ποτέ σε ποδήλατο.![]()