Ποδήλατο

Reaction score
23.829
ΘΒ, από τη άνεση του καναπέ καλά τα λες, να σε δω όμως πως θα αντιδράσεις όταν πας με 50km/h και έχεις δίπλα ένα τέρας με μια μασέλα ανοιχτή έτοιμη να σε καταπιεί.
Τα γ@μημενα έχουν και αντοχή, δύσκολα τα παρατάνε...
Όλα τα παραπάν που αναφέρεις τα έχω κάνει, δεν δουλεύουν συνήθως στα τσομπανόσκυλα.
Κατι άλλο που δουλεύει είναι το νερό από τα μπουκάλια, τους πετάς νερό και πατάνε φρένο, και πάλι όμως δεν δουλεύει σε όλα τα σκλιά, κάποια θυμώνουν περισσότερο.
Στα τσοπανόσκυλα σίγουρα δεν δουλεύουνε. Πεζός μια φορά ένα με ακολουθούσε απο το απέναντι βουνό για δυο - τρία βουνά. Φοβόμουν ότι θα επιχειρήσει να περάσει την χαράδρα. :D Εάν δεν βγείς απο την περιοχή τους - και να μην σου επιτεθούν και να και είσαι μακρυά - σε ακολουθούν και σε παρακολουθούν μέχρι να βγείς. Θα σου έλεγα πως τα αντιμετωπίζουνε οι γεροντότεροι ( θα το ξέρεις βέβαια) αλλά έχει βγάλει νόμο ο Βορίδης. :D Δε λες ευχαριστώ που δεν έχετε και αρκούδες εκεί. :D

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.824
Έκλεισα μια σειρά προπονήσεων για 20 μέρες σχεδόν κάθε μέρα, πολύ ευχαριστημένος από τη απόδοση, μετά από τις καθημερινές in door προπονήσεις ένιωθα πολύ πχιο δυνατός και άνετος στις όξω προπονήσεις. Εντέλει κάνει σοβαρή δλειά το trainer στο σπίτι, σε μια από συνηθισμένες προπονήσεις εδώ στη Λάρσα με μπόλικα υψομετρικά, άλλοτε κατέβαζα δίσκο σε κάποια κρίσιμα σημεία, πλέον το βγάζω μονοκορδοσιά με περίσσια άνεση χωρίς να κατεβάσω δίσκο.

Σημερινή σε ρυθμό και με κάποια ξεσπάσματα στα υψομετρικά.
1000014154.jpg
1000014160.jpg
1000014157.jpg

1000014162.jpg

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.472
Δεν μπορώ πάντως να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε ορισμένα σκλιά, άλλα κάθονται και σε κοιτάνε, άλλα είναι ξάπλα και ούτε που τους νοιάζει και άλλα λυσσάνε για ανθρώπινο κρέας.
Συνήθως τα επιθετικά είναι αγέλη και έχουν έναν μπροστάρη, αυτός οργανώνει και τη επίθεση, ποτέ δεν είναι ίδιο το σχέδιο επίθεσης, μιλάμε έχω πάθει σοκ με τα συγκεκριμένα σκλιά, είναι κάτι σαν η εξέλιξη του είδους...

καλά πού πήγε η συναδελφική αλληλεγγύη, επιτίθενται και σε τσόμπανους;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.824
Μόδα φάκα!
Ένα θα σε πω, από τα 300+ στα 350 έσταξα κυριολεκτικά αίμα, στα 360 έφτασα σχετικά εύκολα, με πολύ δουλειά όμως. 366 τα έφτασα με τη βοήθεια από το φουρφούρι της wahoo, κάνει εκπληκτική δουλειά όταν δουλεύεις στα κόκκινα και σκέφτεσαι να τα παρατήσεις, εκεί είναι που χώνει όσο αέρα χρειάζεσαι και σε βοηθά να συνεχίσεις.
Τώρα με το δεύτερο Headwind θα προσπαθήσω (όταν θα είμαι σε θέση) να πχιάσω και ξεπεράσω τα 370.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.407
Το ίδιο κάνει, βλέπει τον σύζυγο σαν κανακάρη της! :roflmao:

Υπάρχει κάτι βέβαια που με κάνει να αμφιβάλλω αν είναι... ελληνίδα! Ποια ελληνίδα σύζυγος/μάνα θα ρωτούσε τον άντρα (ή γιο της) αν θέλει... να σκάσει; Γλώσσα δεν βάζουν όταν αρχίσουν! :gamer: :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.824
Εγώ φεύγω με το ποδήλατο και με ρωτά η θκιάμ, κινητό πήρες, νερό πήρες, κάτσε να βάλω λίγο αγιασμό, μη πας μακριά, μη πας σε δρόμο με κίνηση, μη αργήσεις και νυχτώσει, φακό πήρες?
Τα ρούχα είναι ζεστά, μήπως να έβαζες μακρύ και όχι κοντό, πάρε στη τσέπα και ένα κασκόλ, μπορεί να χρειαστεί.
Στη τσέπα του jersey εννοεί να πάρω κασκόλ :roflmao:
Τη άλλη φορά από τη βιασύνη να φύγω για να μη με πετύχει, ξέχασα να σφιξω τον τροχό και παραλίγο να σκοτωθώ στο δρόμο...
Εχθές με ρώτησε αν είχα φορτίσει το φακό, ανάβω το gps και πρώτο μήνυμα, low μπατάρ το ραντάρ, γύρισα πίσω, έβαλα το ραντάρ στη πρίζα και για 20 λεπτά που περίμενα να φορτίσει με τα ποδηλατικά με έκανε το μυαλό μαρμελάδα...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.407
Το έχουν κασέτα όλες! Το έκανε κι η δικιά μου μέχρι πριν λίγο καιρό, αλλά τώρα έχει τα δικά της (γηρατειά, ασθένειες) και δεν λέει πολλά (αρκεί να μην της μπει καμιά περίεργη ιδέα, που πρέπει να γίνει εδώ και τώρα! Ε εγώ γίνομαι μπαρούτι, και αυτή αρχίζει την κλάψα)! :geek: :roflmao:

Reaction score
167
Είναι προσαρμοστικές πάντως. Έχουν την κεντρική βάση και μετά το εμπλουτίζουν με το εκάστοτε άθλημα.
Κι εμένα παρόμοια έλεγε με την ορειβασία, μετά με το ορεινό τρέξιμο, μετά με την αναρρίχηση, μετά την παγοαναρρίχηση, ταυτόχρονα με όλα αυτά συνέχεια για το paintball.
Ε και μετά με το θέμα υγείας και την διάλυση που βάρεσα, βγήκε σε άδεια και δεν έχει πει τίποτα εδώ και καιρό.

Αλλά βλέπει στο μέλλον. Με βλέπει που πασχίζω σιγά σιγά στο trainer, οπότε σκέφτεται πως την άνοιξη θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση και θα βγαίνω κι έξω. Κι αρχίζει και πετάει λίγα σιγά σιγά πάλι.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.897
Εμένα η μητέρα μου είναι μακριά, δεν ασχολείται. Η σύζυγός μου, μου λέει "καλά να περάσεις και να προσέχεις" και συνεχίζει τον ύπνο της. :roflmao:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.744
Members
38.605
Νεότερο μέλος
antonios21