Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
427
Giota said:
sothoms said:
King Kong
Πέρασα ευχάριστα κατά την θέαση.
Όταν το έιχα δει μικρός με είχε συγκινήσει η τελευταία σκηνή
με το θάνατό του.
Δεν ξέρω, μπορεί επειδή ήμουν μικρός, ίσως η ερμηνεία της Τζέσικα Λάνγκ;
Χθες πάντως δεν μου έκανε αίσθηση.
Α ρε κοινωνία πως μας έχεις σκληραίνει έτσι !!!
¶σε, μη μου τα θυμίζεις!!!
Το είχα δει πολύ μικρή στον κινηματογράφο και είχα τόσο στεναχωρηθεί που σκότωσαν τον King Kong που είχα κλειστεί στο δωμάτιό μου και δεν ήθελα να φάω... :oops:
Δεν ήμουν ο μόνος τελικά :)

Reaction score
3
BATMAN BEGIN
Ομορφη ταινία,περισσότερο ανθρώπινη απο τις προηγούμενες,άφθονα εφέ και δράση,όπου με το μαύρο της θα βάλει σε δοκιμασία πολούουουους προβολείς.
Ο ήχος άψογος.
Ο Μπάτμαν,πέταγε κυριολεκτικά απο πάνω μας. :)

V

VIDEOMIX

Guest
n_olympios said:
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ??? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο KING KONG???  :shock: :shock: :shock:  :( :( :(

Μου χαλάσατε τη μέρα.  :p
Έχει επιλογή διαφορετικού τέλους το DVD.
Σε αυτό, ο KING KONG ενώ είναι επάνω στον ουρανοξύστη, ξαφνικά αποκτά δυνατότητες super Kong και με μια μπέρτα στην πλάτη, ίπταται στον ουρανό, και κοπανάει τα αεροπλάνα που τον στοχεύαν.
Μετά, ξαναγυρίζει στο νησί του οπου χάνωνται οι δυνάμεις αυτές, δίνοντας όμως την υπόσχεση στον Πίτερ, οτι δέχεται να συμμετάσχει και σε δεύτερο μέρος της σειράς, αρκεί να του φέρει 2-3 πιπίνια αυτή την φορά, αλλα οποσδίποτε να ειναι όλες φυσικές ξανθές.
Προσοχή. Το εναλλακτικό τέλος δεν θα το βρείτε σε ενοικιαζώμενη κόπια παρα μόνο σε S.E. :lol:
Olympie, εντάξει τώρα; 8)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
sothoms said:
Giota said:
¶σε, μη μου τα θυμίζεις!!!
Το είχα δει πολύ μικρή στον κινηματογράφο και είχα τόσο στεναχωρηθεί που σκότωσαν τον King Kong που είχα κλειστεί στο δωμάτιό μου και δεν ήθελα να φάω...  :oops:
Δεν ήμουν ο μόνος τελικά :)
Γιατι μωρε δεν φαγατε? Γοριλα σας ταϊζανε????? :shock:

Εγω ειδα χθες το Oliver Twist. Aν και καλη ταινια δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε.... Ασε που "τρωει" αρκετη πλοκη απο το πρωτοτυπο....

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
VIDEOMIX said:
Olympie, εντάξει τώρα; 8)
Καλύτερα... :D

Αν και η μέρα μου δεν είχε χαλάσει γι'αυτό τελικά, κάτι πρόστιμα από το ΙΚΑ έφταιγαν... :(

Reaction score
152
1)ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ. Ο ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ...
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.... ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SURVIVOR 3!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

2)KING KONG. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΣΗ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...

V

VIDEOMIX

Guest
ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ. Καλή και μουντή η ατμόσφαιρα.
Τελικά, όσες εκδοχές του μυθιστορήματος κι αν έχω δεί στο σινεμα, καμμία δεν φτάνει ούτε καν πλησιάζει την "μαγεία" του βιβλίου. Το οποίο το είχα απο μικρός και με έκανε η αφήγηση και οι λεπτομέρειες, να καλπάζει η παιδική μου φαντασία και να πλάθω εικόνες. 8)

Reaction score
0
EDISON.

Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ!!!!!!!

Μην την δει κανεις. Για κλωτσιές :(

Reaction score
152
TRIANGLE 1&2.

AN ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΜΙΝΙ TV SERIES ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΦΦΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ....
5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ!!!

Reaction score
59
aliens of the deep

ntokimanter tou james cameron

apithano ntokimanter pou me vathiskafi paei se vathos 3.500 metron kai mas deixnei alokota plasmata pou zoyn sto vitho xoris ilio alla kai sta vathi tou okeanou ekei pou yparxoun ipovrixia ifestia

deite to se megali othoni aksizei !!!

GTX

Reaction score
39
vadergr said:
Δειτε οπωσδηποτε το into the blue
Φαντάζομαι ο λόγος που κάνεις αυτή την πρόταση είναι αυτός!!!! :wink: :mrgreen:

Γιατί σαν ταινία δε λέει και τίποτα (κατά την άποψη μου πάντα)!
Πάντως ο παραπάνω λόγος είναι υπέραρκετός για να δεί κάποιος την ταινία :lol: :lol: :lol:

Reaction score
164
Δεν είχαμε τι να κάνουμε και ξαναείδαμε το... Nemo
Πολύ καλό!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Το διημερο ειδα:
Joyeux Noel. Παρα πολυ καλη ταινια! Δειτε την οπωσδηποτε!!!
Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit. Ομορφη ταινια με αρκετες στιγμες γελιου.
Man to man. Καλη ταινια με αξιολογες ερμηνειες, αλλα οχι κατι το εξαιρετικο...
Doom. Aναθεμα την ωρα, καταρα στη στιγμη, πόβαλα την ταινια, μεσα στο DVD...(Εκτος απο τα πεντε λεπτα με προοπτικη πρωτου προσωπου που ηταν αξιολογα και διασκεδαστικα...)

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Το Μεροκαματο του Τρομου με τον Υβ Μονταν και Οι Διακοπες του κυριου Ιλο με τον Τατι. 8) 8) 8)

Reaction score
0
Transporter 2. Στερεοτυπο σεναριο αλλα πολυ ωραιες σκηνες δρασης με αυτοκινητα και οχι μονο , και πολεμικες τεχνες. Αρκετα εντυπωσιακο. Κανουν και αρκετη διαφημιση της Audi .

V

VIDEOMIX

Guest
Νεκρή νύφη.
Πολύ καλοφτιαγμένο, με ποιοτικό ήχο αλλα μέτριο σενάριο.
Καλύτερα να μην το είχα νοικιάσει.

Reaction score
59
SAW 2

ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ 1

ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947