Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 305
μια από τις αγαπημένες μου ταινίες...unforgiven said:The Life Of Brian
Κλασική και αξεπέραστη, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον
Την εχω δει άπειρες φορές!!!
μια από τις αγαπημένες μου ταινίες...unforgiven said:The Life Of Brian
Μήπως εννοείς το The Game του David Fincher με τον Michael Douglas; Δεν βρίσκω τέτοια ταινία στην φιλμογραφία του Redford...Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:THE GAME
Με τον Robert Redford και τον Son Pen
Η αγωνία μέχρι που τελειώνει η ταινία,για το που τελειώνει το παιχνίδι και αρχίζει η αλήθεια.
Για γερά νεύρα.![]()
Πεστα Χρυσόστομε...Χρυσόστομος Μ. said:Μήπως εννοείς το The Game του David Fincher με τον Michael Douglas; Δεν βρίσκω τέτοια ταινία στην φιλμογραφία του Redford...Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:THE GAME
Με τον Robert Redford και τον Son Pen
Η αγωνία μέχρι που τελειώνει η ταινία,για το που τελειώνει το παιχνίδι και αρχίζει η αλήθεια.
Για γερά νεύρα.![]()
Και γώ!!!Σπύρος Μπλάτσιος said:μια από τις αγαπημένες μου ταινίες...unforgiven said:The Life Of Brian
Την εχω δει άπειρες φορές!!!
Προχτές είδα την ακόλουθη ταινία:Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Πρότεινέ μου και κάποια άλλη.
Πεθαίνει....και ο παράδεισος είναι 5 συναντήσεις...πριν την τελική του κατάληξη!!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said::shock: :shock: :shock: :shock: Πρωτη φορα την βλεπω!!!(Παει..ξεφτιλιστηκα....) Ειναι καλη? Υποθεση πανω-κατω???
Αυτές είναι οι προτιμόμενες του David F.?ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Alien3, Seven, Fight Club, Panic Room. Oλες, με εξαιρεση το Panic Room που θεωρω οτι ειναι λιγο αδυναμη σε σχεση με τις αλλες, ειναι κορυφαιες!!!!
Αυτές είναι όλες του Fincher. Λίγες αλλα καλές. Και αυτή την περίοδο γυρίζει το ZodiacΓιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Αυτές είναι οι προτιμόμενες του David F.?ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Alien3, Seven, Fight Club, Panic Room. Oλες, με εξαιρεση το Panic Room που θεωρω οτι ειναι λιγο αδυναμη σε σχεση με τις αλλες, ειναι κορυφαιες!!!!
ΟΚΕΥ,ελήφθει...Μαρία Παρασκευοπούλου said:MAC, το Fight Club αν δεν έχει τύχει να το δεις μέχρι τώρα μην το παραλείψεις, είναι ταινιάρα!
Αυτό το είδα στα village!!!loukitsa Λαμπρου said:Χθες είδα το "Νησί".
Φοβερό και με πολλά μηνύματα για το μέλλον.
Και γω τα ξαναείδα πρόσφατα!!!exile said:Προχθες τον Πεταλουδα και χθες το Κεντρι.
Απο σχολια....αφηστε...![]()
![]()