- Reaction score
- 0
Skeleton Key Για 2ωρο καλη.
Οχι οτι σου μενει και τιποτα
Οχι οτι σου μενει και τιποτα
Που να την δείς και σε DLP!!! Θα νομίζεις οτι βλέπεις άλλη ταινία. Υπερπαραγωγή.unforgiven said:Ξαναείδα το Gladiator..."What We Do In Life Echoes In Eternity"
Δεν ξέρω, αλλά όταν έχω όρεξη να δω καλή ταινία, γυρίζω πάντα στις παλιές, και ας τις έχω ξαναδεί...
Αν τη δω σε DLP θα τρέχω για δραμαμίνες!VIDEOMIX said:Που να την δείς και σε DLP!!! Θα νομίζεις οτι βλέπεις άλλη ταινία. Υπερπαραγωγή.unforgiven said:Ξαναείδα το Gladiator..."What We Do In Life Echoes In Eternity"
Δεν ξέρω, αλλά όταν έχω όρεξη να δω καλή ταινία, γυρίζω πάντα στις παλιές, και ας τις έχω ξαναδεί...
(Σε προσκαλώ στην Λούτσα σε μένα να την δείς. Δεν κάνω πλάκα. Αν και δεν θα έρθεις :?)
Έχω την εντύπωση οτι δεν έχεις δεί ταινία σε dlp. Επίσης νομίζω πως χρησιμοποιείς "κλισέ" χαβαλέ φράση περι δραμαμινών, δανειζώμενος απο άλλον ομοιδεάτη σου.unforgiven said:Αν τη δω σε DLP θα τρέχω για δραμαμίνες!VIDEOMIX said:Που να την δείς και σε DLP!!! Θα νομίζεις οτι βλέπεις άλλη ταινία. Υπερπαραγωγή.unforgiven said:Ξαναείδα το Gladiator..."What We Do In Life Echoes In Eternity"
(Σε προσκαλώ στην Λούτσα σε μένα να την δείς. Δεν κάνω πλάκα. Αν και δεν θα έρθεις :?)
Και πού να τη δεις σε LCD![]()
Όχι ρε Λευτέρη...ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Τhe Grimm Brothers. Δεν ειναι αυτο που περιμενα απο τον Gilliam, αλλα μου αρεσε πολυ...
Transpoter2. Σαφως και θα υπαρχουν μεγαλυτερες πατατες απο αυτο, αλλα δεν μου ερχεται καμια στο μυαλο... Το εβγαλα στα μισα...
VIDEOMIX said:Την Παρασκευή στον ΑΝΤ1 νομίζω. Candyman. Καλό θρίλερ. Κλασικό της τότε εποχής.
Ντεν καταλαβένι.βοίτια.Giota said:VIDEOMIX said:Την Παρασκευή στον ΑΝΤ1 νομίζω. Candyman. Καλό θρίλερ. Κλασικό της τότε εποχής.
Ψιλά χοντρά...![]()
Τα καταλάβει άμα του πω ότι χ*έζομαι απ'τον φόβο μου όποτε το βλέπω;;;VIDEOMIX said:Ντεν καταλαβένι.βοίτια.Giota said:VIDEOMIX said:Την Παρασκευή στον ΑΝΤ1 νομίζω. Candyman. Καλό θρίλερ. Κλασικό της τότε εποχής.
Ψιλά χοντρά...![]()
![]()
Το ξανθό γκομενάκι όμως, όλα τα λεφτά!Giota said:Τα καταλάβει άμα του πω ότι χ*έζομαι απ'τον φόβο μου όποτε το βλέπω;;;VIDEOMIX said:Ντεν καταλαβένι.βοίτια.Giota said:VIDEOMIX said:Την Παρασκευή στον ΑΝΤ1 νομίζω. Candyman. Καλό θρίλερ. Κλασικό της τότε εποχής.
Ψιλά χοντρά...![]()
![]()