- Reaction score
- 0
Flight Plan. Σε σχεση με τις τελευταιες πατατες που εχω δει... ήταν καλό! Στο τελος χαλασε!
Giota αφιερώνω ένα τραγούδι από Mαζωνάκη..."Είσαι Φοβερή!!"Giota said:Εγώ, πάλι, ξεκοκκαλίζω το C.S.I....
Στο πρώτο DVD κι εγώ ήμουν έτσι κι έτσι... μετά το δεύτερο, είδα και την 2η σεζόν σχεδόν μονορούφι... Δεν είναι LOST, αλλά δεν είναι κακό! Τώρα σειρά έχει το prison break!Μαρία Παρασκευοπούλου said:Τελικά μας μύησαν κι εμάς στο 4400!
Ένα πράγμα που ξέρουν πάντως να κάνουν καλά οι Αμερικανοί στα έργα τους είναι να γεννούν την περιέργεια. Δεν κρύβω ότι παρόλο που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, περιμένω πότε θα έρθει το βράδυ για να δω το δεύτερο DVD, και το ίδιο συμβαίνει με πολύ κόσμο και με πολλές σειρές.
Το δεύτερο dvd ενοείς στην ίδια ενοικίαση,έτσι; Εαν είναι έτσι,μετά ετοιμάσου να περιμένεις και άλλα dvds.Μαρία Παρασκευοπούλου said:Τελικά μας μύησαν κι εμάς στο 4400!
Ένα πράγμα που ξέρουν πάντως να κάνουν καλά οι Αμερικανοί στα έργα τους είναι να γεννούν την περιέργεια. Δεν κρύβω ότι παρόλο που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, περιμένω πότε θα έρθει το βράδυ για να δω το δεύτερο DVD, και το ίδιο συμβαίνει με πολύ κόσμο και με πολλές σειρές.
Όντως, ε; Η άλλη πλευρά του πολέμου. Η δράση μέσα στην έλλειψη δράσης.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Moλις ειδα το Jarhead. Φοβερη ταινια!!!
Εκτος απο αυτο, δειχνει με πολυ παραστατικο τροπο την "παρανοια" που υπαρχει στις ειδικες δυναμεις κα τον τροπο με τον οποιο φανατιζονται για να μπορουν να ανταπεξελθουν σε ακραιες καταστασεις... Οσοι εχουν υπηρετησει εκει, ξερουν...Μαρία Παρασκευοπούλου said:Όντως, ε; Η άλλη πλευρά του πολέμου. Η δράση μέσα στην έλλειψη δράσης.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Moλις ειδα το Jarhead. Φοβερη ταινια!!!
Κι από το Jake Gyllenhaal έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.