Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Flight Plan. Σε σχεση με τις τελευταιες πατατες που εχω δει... ήταν καλό! Στο τελος χαλασε!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Το Candyman νομίζω ότι ήταν πραγματικά καλό για την εποχή του, και ότι μπροστά σε όλα αυτά τα σιχαμένα που μας σερβίρουν σήμερα για θρίλερ, βλέπεται ακόμα με ευχαρίστηση από τους φίλους του είδους.

Όσο για μένα, είδα Wolf Creek. Καλά να πάθω, γιατί έχω δει ένα σωρό ταινίες με το κλισέ "αυτοκίνητο-χαλάει-επιβάτες-τη-στρουμφίζουν", και παρ' όλα αυτά ακόμα μου κινούν την περιέργεια και τις νοικιάζω...

Reaction score
130
Re: SAW 2

SAW 2. Μεγάλη πατάτα. Και απ΄ότι κατάλαβα, στο τέλος της ταινίας  μάλλον θα έχουμε και συνέχειες!   

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
71 συμπτώσεις του Μίκαελ Χάνεκε ("Η δασκάλα του πιάνου").

Η υπόθεση: Εναλλασσόμενα στιγμιότυπα από την καθημερινή, μίζερη ζωή μιας σειράς ανθρώπων, κάποιοι από τους οποίους στο τέλος σκοτώνονται από ένα νέο παιδί που μέσα σε λίγα λεπτά περνάει τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στη λογική και την απουσία της. (Δεν είναι spoiler, η αναφορά του τέλους εμφανίζεται στην αρχή της ταινίας).
Ψυχρή σκηνοθετική ματιά, όπως συνηθίζει ο Χάνεκε, λιτή ατμόσφαιρα, ήχος συμβατικός, η εικόνα τίποτα το ιδιαίτερο. Θετικό στοιχείο της σκηνοθεσίας τα πολλά στατικά πλάνα, που στη συγκεκριμένη ταινία χρησιμοποιούνται για να περάσουν στο θεατή την αίσθηση της μονοτονίας και της ισοπέδωσης, και το καταφέρνουν με επιτυχία. Εντυπωσιακά επίσης, ως εργαλεία αποστασιοποίησης, το απότομο κόψιμο των σκηνών και η εναλλαγή των στιγμιοτύπων.
Ενδιαφέρουσα ταινία, η οποία ωστόσο, για κάποιο λόγο, μου θυμίζει άλλες ενδιαφέρουσες ταινίες..

Reaction score
2
In the mouth of madness

Η τελευταία ταινία απο την άτυπη τριλογία της αποκάλυψης του Carpenter (οι άλλες 2 είναι τα The Thing και Prince of Darkness).
Τι να λέμε τώρα... Carpenter στα καλύτερά του! 8)

Reaction score
7
Giota said:
Εγώ, πάλι, ξεκοκκαλίζω το C.S.I....
Giota αφιερώνω ένα τραγούδι από Mαζωνάκη..."Είσαι Φοβερή!!"

Έχω δει την 1η,την 3η,την 4η και πριν λίγες μέρες βρήκα και άρχισα την 2η σεζόν...Και εντός ολίγου έρχεται και η 5η...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τελικά μας μύησαν κι εμάς στο 4400!

Ένα πράγμα που ξέρουν πάντως να κάνουν καλά οι Αμερικανοί στα έργα τους είναι να γεννούν την περιέργεια. Δεν κρύβω ότι παρόλο που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, περιμένω πότε θα έρθει το βράδυ για να δω το δεύτερο DVD, και το ίδιο συμβαίνει με πολύ κόσμο και με πολλές σειρές.

Reaction score
0
Μαρία Παρασκευοπούλου said:

Ένα πράγμα που ξέρουν πάντως να κάνουν καλά οι Αμερικανοί στα έργα τους είναι να γεννούν την περιέργεια. Δεν κρύβω ότι παρόλο που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, περιμένω πότε θα έρθει το βράδυ για να δω το δεύτερο DVD, και το ίδιο συμβαίνει με πολύ κόσμο και με πολλές σειρές.
Στο πρώτο DVD κι εγώ ήμουν έτσι κι έτσι... μετά το δεύτερο, είδα και την 2η σεζόν σχεδόν μονορούφι... Δεν είναι LOST, αλλά δεν είναι κακό! Τώρα σειρά έχει το prison break!

Α! Χθες είδα τη Νεκρή Νύφη... και μπορώ να πω, οτι μου άρεσε πολύ... το σκουλήκι όλα τα λεφτά!

V

VIDEOMIX

Guest

Το δεύτερο dvd ενοείς στην ίδια ενοικίαση,έτσι; Εαν είναι έτσι,μετά ετοιμάσου να περιμένεις και άλλα dvds. :(

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ναι, τα δύο (πρώτα) δισκάκια του 4400 νοικιάζονται μαζί. Δεν πρόσεξα αν υπάρχουν κι άλλα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Moλις ειδα το Jarhead. Φοβερη ταινια!!!
Όντως, ε; Η άλλη πλευρά του πολέμου. Η δράση μέσα στην έλλειψη δράσης.
Κι από το Jake Gyllenhaal έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.

V

VIDEOMIX

Guest
Είδα το Zathura. Καλό ήταν, περίεργο, αμερικάνικο. Πάρτε το και για τα παιδιά σας. :wink:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Moλις ειδα το Jarhead. Φοβερη ταινια!!!
Όντως, ε; Η άλλη πλευρά του πολέμου. Η δράση μέσα στην έλλειψη δράσης.
Κι από το Jake Gyllenhaal έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.
Εκτος απο αυτο, δειχνει με πολυ παραστατικο τροπο την "παρανοια" που υπαρχει στις ειδικες δυναμεις κα τον τροπο με τον οποιο φανατιζονται για να μπορουν να ανταπεξελθουν σε ακραιες καταστασεις... Οσοι εχουν υπηρετησει εκει, ξερουν...

Reaction score
0
Breakfast on Pluto
Μου άρεσε, αλλά αυτό που μου έμεινε είναι η μετάφραση του "κάτω κόσμου"-underworld ως "υπόκοσμου"
Το βασίλειο του Πλούτωνα λοιπόν είναι ο υπόκοσμος!!!

Reaction score
6
Και γω μόλις είδα τον Κώδικα Ντα Βιτσι.
Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για αυτό …
Μάλλον επειδή νυστάζω .
:?

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas