Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Silent Hill (εξαιρετικό θριλεράκι, ξεφεύγει λίγο από τα καθιερωμένα).

United 93 (επίκαιρο και αναπάντεχα καλό, ο Greengrass θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει στο μέλλον).

The hills have eyes (μετριότατο..)

Superman Returns (μάπααααα......, μακριά).

Στο pipeline για θέαση: Goodnight and good luck και Matador.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.049
United 93 (επίκαιρο και αναπάντεχα καλό, ο Greengrass θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει στο μέλλον).

To ειδα και εγω χθες και συμφωνω :wink:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
preve said:
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Εμένα πάλι γιατί μου είναι αντιπαθής η φάτσα του Harrison Ford, με αποτέλεσμα να μου χαλάει όλες τις ταινίες, στις οποίες συμμετέχει;
Το ξέρω ότι δεν υπάρχει λογική σ' αυτό...
Ε όχι και αντιπαθής ο Harrison.... :shock:
Ακόμη και όταν ενσαρκώνει ρόλους που θα τους έπαιρνε εύκολα ο Σταλόνε. (βλ. Patriot και τα ρέστα)

Όντως πρέπει να το κοιτάξεις.
Να σου στείλω στο μεταξύ όλους τους Indiana και τα Star wars; :p :lol:
Νομίζω ότι αυτό που προτείνεις λέγεται "θεραπεία έκθεσης" ή κάπως έτσι... Ευχαριστώ, θα μείνω με την πάθησή μου! :D :D

Reaction score
0
INSIDE MAN του Spike Lee.
Πολυ ωραια ταινια ,ειδικα μετα απο τοσες μερες αποχης λογω διακοπων.
Ληστεια λιγο διαφορετικη απο τις αλλες ,με ωραιες ερμηνειες,
αγωνια,σινεφιλ αναφορες και το κλασσικο πολιτικο πιπερι που βαζει ο Spike στις ταινιες του.
Βεβαια ,λογω στερησης επεσα και στα "σκληρα".

ULTRAVIOLET του mister GunKata.
Ευτυχως που ειδα πρωτη αυτη και μετα το INSIDE MAN.
Ευτυχως!!!
Κριμα .
Θα μπορουσε να ειχε γινει μια ωραια ταινια.

Reaction score
4.445
Η Μυστηριώδης ένοικος της έπαυλης Γουάιλντφελ (της Αν Μπροντέ)

Παραγωγή BBC. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο...

Reaction score
7
Good Night & Good Luck (Καληνυχτα και Καλή Τύχη)

Κατά τα πρώτα λεπτά πίστευα ότι θα είναι καραβαρετή...Χαίρομαι που έπεσα τόσο έξω...Μια ταινία που μου άρεσε στο σύνολο.Καλό σενάριο,πολύ καλές ερμηνείες αλλά αυτό που μου άρεσε ήταν το στυλιζαρισμένο ασπρόμαυρο πλάνο...

Reaction score
427
Danny the Dog.
Την είδα ευχάριστα. Καλός ήχος με δυνατό μπάσο.
Στα συν και η μουσική των Massive Attack.

Reaction score
786
Broken Flowers (Τσακισμενα Λουλουδια)

Μεσηλικας μοναχικος και βαριεστημενος εργενης, καζανοβας στα νιατα του, δεχεται ανυπογραφη επιστολη που τον πληροφορει οτι εχει εναν εικοσαχρονο γιο, καρπο μιας ξεχασμενης περιπετειας. Ο μοναδικος του ισως φιλος, κολλημενος με τα αστυνομικα μυστηρια και το δικτυο, καταστρωνει λεπτομερες πλανο εξιχνιασης της υποθεσης και τον πειθει να το ακολουθησει, στελνοντας τον να συναντησει τεσσερεις υποψηφιες μητερες απο το παρελθον. Ο Τζαρμους στηνει ενα ακομα road-movie και ο Μαρεη παιζει εναν ακομα μισονυσταγμενο, απαθη τυπο με την απολαυστικη (ως πότε?) μανιερα του. Αν σας αρεσουν τα αργα στορυ "χαρακτηρων", η μινιμαλιστικη κινηματογραφηση, το υπογειο χιουμορ και η παρελαση γνωστων πρωταγωνιστων σε μικρους ρολους, μολις βρηκατε μια ταινια που τα εχει ολα και συμφερει. Οι υπολοιποι πιθανοτατα θα καταληξετε στην αγκαλια του Μορφεα πολυ πριν απο το ανοικτο σε καθε ερμηνεια τελος.

Βαθμολογια: 7/10

Reaction score
14
Love actually. (Για 15η φορά) :p

Δυό (πιο λίγες μάλλον) πολύ ευχάριστες ωρίτσες με ωραία μουσική, αγαπημένους πρωταγωνιστές και αγγλικό χιούμορ.
Χθες συνειδητοποίησα γιατί δεν το εχω βαρεθεί ακόμη.
Ο λόγος είναι η μουσική του.

VG

Reaction score
0
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
Broken Flowers (Τσακισμενα Λουλουδια)

...... Οι υπολοιποι πιθανοτατα θα καταληξετε στην αγκαλια του Μορφεα πολυ πριν απο το ανοικτο σε καθε ερμηνεια τελος.

Βαθμολογια: 7/10
7/10 σε μια ταινια που καλει τον Μορφεα;Γενναιοδωρο σε βρισκω.

Reaction score
786
Οι υπολοιποι πιθανοτατα θα καταληξετε στην αγκαλια του Μορφεα
Εγω ειμαι με τους αλλους, για αυτο και η γεναιοδωρια! :)

Reaction score
6
preve said:
Love actually. (Για 15η φορά) :p

Δυό (πιο λίγες μάλλον) πολύ ευχάριστες ωρίτσες με ωραία μουσική, αγαπημένους πρωταγωνιστές και αγγλικό χιούμορ.
Χθες συνειδητοποίησα γιατί δεν το εχω βαρεθεί ακόμη.
Ο λόγος είναι η μουσική του.
Πραγματικά πολύ ωραίο το Soundtrack

Reaction score
7
Οι υπολοιποι πιθανοτατα θα καταληξετε στην αγκαλια του Μορφεα
Εγω ειμαι με τους αλλους, για αυτο και η γεναιοδωρια! :)
Θεμιστοκλή στο ίδιο club ανήκουμε...Και εμένα μου άρεσε...:)

Reaction score
14
Farenheit 11/9

Συμφέροντα, συνωμοσία, βλακεία, αποχαύνωση, πετρέλαια, συμβόλαια, πόνος, όπλα, κτηνωδία,
αλητία, κατάντια της ευνομούμενης κοινωνίας, κατάντια της δημοκρατίας, απελπισία, αίμα,
μετάνοια, οργή, εκδίκηση, προβοκάτσια, νέα τάξη πραγμάτων, "γιατί", πολιτική, κέρδος, φτώχια.

Ξέχασα. Τρομοκρατία. Και δεν εννοώ αυτήν την μελαμψή με το σαρίκι και με τον φερετζέ.
Μιλάμε για τρόμο. Όχι αστεία. Για φόβο...τρομερό!

Όλα τα παραπάνω συστατικά χτυπημένα στο σέικερ του Μαικλ Μουρ.
Αποτέλεσμα;
Για τον μέσο Αμερικανό; Μπα. Ξαναβγήκε το ωραίο το παιδί...το έξυπνο...το χαρισματικό.
Και όλα τα καλά τα παληκάρια μαζί του.
Για τον μέσο πολίτη του ...υπολοιπου πλανήτη...γνωστά πράγματα.

K

katerinaki

Guest
Separate Lies (Άρωμα Προδοσίας)

Ηθοποιοι Tom Wilkinson
Emily Watson
Rupert Everett
Hermione Norris

Περιληψη : Στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο βραβευμένος με Όσκαρ (για το σενάριο της ταινίας "Έγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ") Τζούλιαν Φέλοους δημιουργεί ένα συναρπαστικό ερωτικό θρίλερ με σοκαριστικές ανατροπές!rnΗ σχέση του Τζέιμς (Τομ Γουίλκινσον) με την Αν (Έμιλι Γουότσον), ενός φαινομενικά ήρεμου ζευγαριού, αρχίζει να κλονίζεται... Η Αν απατά τον Τζέιμς με τον γοητευτικό γείτονα Μπιλ (Ρούπερτ Έβερετ). Η μία αποκάλυψη αρχίζει να διαδέχεται την άλλη, ενώ ο Τζέιμς και το παράνομο ζευγάρι θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών τους...

Μονο σε ταινια τετοια αξιοπρεπεια ο απατημενος συζυγος.... :D

Πολυ καλη ταινια.....

Reaction score
164
The Game (1997)

Θρίλερ με τους Michael Douglas και Sean Penn. Σκηνοθεσία David Fincher. Σενάριο John D. Brancato, Michael Ferris.

Ένας επιχειρηματίας παίρνει δώρο από τον αδελφό του ένα παιχνίδι το οποίο συγχέεται με την πραγματικότητα και του αλλάζει τη ζωή.

Πολύ καλό και πρωτότυπο θρίλερ. Ανατρεπτικό, γεμάτο αγωνία ως την τελευταία στιγμή. Το σενάριο όμως έχει αυθαιρεσίες. Για το τελευταίο... 8/10
Αν δεν το έχετε δει (όπως εγώ τόσα χρόνια), νοικιάστε το!

Reaction score
786
King Kong

Αρχες δεκαετιας του '30. Ενας ιδιορυθμος, μονομανης σκηνοθετης καταφθανει με το επιτελειο του (μεταξυ των οποιων και μια αβγαλτη πανεμορφη ηθοποιος) σε ενα αχαρτογραφητο νησι προκειμενου να γυρισουν επιτελους μια εντυπωσιακη ταινια που θα πουλησει. Εκει δυστυχως θα ανακαλυψουν οτι κατοικει ενα τεραστιο αποκοσμο πλασμα, το οποιο αφου τους αποδεκατισει, θα αιχμαλωτιστει και θα μεταφερθει στη Ν.Υ. μπας και βγαλουν κανενα φραγκο οι δυσμοιροι υπηρετες της εβδομης τεχνης. Το ζουμι ομως στην ολη υποθεση ειναι οτι μεταξυ αβγαλτης πανεμορφης ηθοποιου και τεραστιου αποκοσμου πλασματος θα υφανθει ενα ρομαντικο ειδυλιο, βασισμενο στην αλληλοκατανοηση αλλα και την φυσικη ελξη...
Να ξεκαθαρισουμε κατι: Δεν εχω ιδεα γιατι η πρωτοτυπη ταινια (που ας το παραδεχθουμε, απο σεναριο ειναι γεια σου) θεωρειται αριστουργημα. Αυτο που ξερω ειναι οτι ο Τζακσον ειναι μεγαλος μαστορας του υπερθεάματος. Μπορει να γεμισει τα ματια σου με εκπληκτικες εικονες, να καθεσαι να βλεπεις με τις ωρες και να μην χορταινεις, να σε κανει να ψηλαφιζεις σχεδον με τα δακτυλα σου τα εκπληκτικα σκηνικα και να χαζευεις με το στομα ανοικτο, περιδιαβαινοντας την Ν.Υ. του κραχ ή αγνωστες επικινδυνες ζουγκλες. Επισης ξερει τι θελει το multiplex και μπορει να το προσφερει. Θυμαστε στο σχολειο που διαφωνουσαμε αν το λιονταρι νικαει την φαλαινα ή ο γοριλλας τον δεινοσαυρο? Ε, λοιπον, εχουμε μια μαχη του Κονγκ με κατι "παιδια" απο το νησι Nublar (τα οποια ομως τοτε πηγαιναν νηπιαγωγειο, ενω τωρα λυκειο) που θα θυμαστε για καιρο και θα σας δωσει μια και καλη την απαντηση που ψαχναμε τοτε. Εχουμε ακομα μια τελικη σκηνη πιστο remake της κλασικης, η οποια θα επρεπε να διδασκεται ως προτυπο στις σχολες computer graphics. Για να μην μακρηγορω, εχουμε γενικα τα εφε της αρκουδας και του γοριλα μαζι, χωρις ομως ταυτοχρονα να υποβιβαζεται κατα συρροη η (ενδεχομενως) ενηλικη νοημοσυνη του θεατη. Το σινεμα του Τζακσον για μενα ειναι πρωτιστως εικονα, ενας πινακας ζωγραφικης εν κινησει. Υπαρχει και το ανθρωπινο υποβαθρο βεβαια, αλλα εδω δεν ειμαστε στην Μεση Γη για να εχουμε σοβαρο θεμα. Εχουμε απλα μια κουλή ιστορια αγαπης (ευτυχως που το κτηνος ετυχε γλυκούλι και δεν ηταν καμμια γιγαντιαια κατσαριδα ας πουμε) και ενα αοριστο σχολιο για την απανθρωπια που κυριαρχει στον κοσμο του θεαματος. Παντως ως ποπ-κορν, κατατασω το King Kong αναμεσα στα κορυφαια και χαιρομαι αφανταστα που το ολο project δεν επεσε στα χερια ενος Σπηλμπεργκ ή ενος Μπρουκχαϊμερ...

Βαθμολογια: 8/10

Reaction score
6
unforgiven said:
The Game (1997)

Θρίλερ με τους Michael Douglas και Sean Penn. Σκηνοθεσία David Fincher. Σενάριο John D. Brancato, Michael Ferris.

Ένας επιχειρηματίας παίρνει δώρο από τον αδελφό του ένα παιχνίδι το οποίο συγχέεται με την πραγματικότητα και του αλλάζει τη ζωή.

Πολύ καλό και πρωτότυπο θρίλερ. Ανατρεπτικό, γεμάτο αγωνία ως την τελευταία στιγμή. Το σενάριο όμως έχει αυθαιρεσίες. Για το τελευταίο... 8/10
Αν δεν το έχετε δει (όπως εγώ τόσα χρόνια), νοικιάστε το!
Μα τους χίλιους αστακούς!!!
Είναι δυνατόν να μην το εχει δεν τοσα χρόνια; :shock: 8)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.986
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas