Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
14
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Πάω να δω το "CAPOTE"
Και θα γράψω αργότερα!!
Μπορώ να σε σώσω. Δεν μου αρεσε καθόλου Γιάννη.

Με κούρασε πολύ και το ίδιο και την γυναίκα μου που εχουμε πολύ κοντινό γούστο στις ταινίες.

Reaction score
6
dream_GR said:
Πάω να δω το "CAPOTE"
Και θα γράψω αργότερα!!
Μπορώ να σε σώσω. Δεν μου αρεσε καθόλου Γιάννη.

Με κούρασε πολύ και το ίδιο και την γυναίκα μου που εχουμε πολύ κοντινό γούστο στις ταινίες.
Γιάννη συμφωνώ με τον Γιάννη. 8)
Θα σε συμβούλευα να μην το δεις.
Τουλάχιστον τωρα.
Στο μέλλον δεν ξέρω…
Ισως , καποτε…

Reaction score
49
CAPOTE.......

Βαρύ. Και κάπως "ειδικό" ως αναφορά το κοινό που απευθύνεται.......
Δεν τρελάθηκα. Το είδα μέχρι τέλους (σημαντικό το ότι δεν με πήρε ο ύπνος.... :lol: )
Πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Hoffman έπαιξε καταπληκτικά και η ομιλία του και η κίνησή του ήταν copy paste του πραγματικού Capote όπως τον είδα στα extras.

(λέτε να φταίει το Capote για το....μακροσκελές κείμενο που έγραψα με "λίγα λόγια και σταράτα"??? :lol: :lol: :lol:)

Reaction score
0
Μετα που θα δεις ενα απο τα Final Destination και βγεις αμεσως εξω απο το σπιτι για μια βολτα πχ. δεν εχεις εναν παραξενο φοβο? Ιδιως μετα το FF2 που εχει αρκετα με αυτοκινητα?

Reaction score
786
Στο The Game θυμαμαι οτι με ειχε χαλασει το τελος, αλλα δεν μπορω να θυμηθω γιατι...

Χθες ειδα το Λ&Π Σειρηνες Στο Αιγαιο. Ειναι η πρωτη φορα που δεν εχω καθολου διαθεση να γραψω για ταινια. Απορω πως αυτο το "πραγμα" εκανε ρεκορ εισητηριων. Με τις ειδησεις του Star γελας περισσοτερο, ενω τα σημεια που ο Περρακης θιγει τα ζητηματα Ελλαδας-Τουρκιας ειναι τοσο μα τοσο μα τοσο πολυ για τα πανηγυρια που μου ερχοταν να σταματησω την προβολη στη μεση. Κριμα που φερνει το δοξασμενο ονομα Λουφα & Παραλλαγη.

Βαθμολογια: 0/10

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Rock Academy. Ξεκίνησε συμπαθητικό, τελείωσε ψιλοαδιαόφορο. Πολλά κλισέ, πολλές μανιέρες, λίγο γέλιο (υποτιθεται ότι είναι κωμωδία)...

Reaction score
7
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
Στο The Game θυμαμαι οτι με ειχε χαλασει το τελος, αλλα δεν μπορω να θυμηθω γιατι...
Μα το τελος ηταν ολα τα λεφτα!!!

Που εκει που σκοτωνει τον αδερφο του και φρικαρει τελειως, γινεται το μπαμ οτι ηταν πλακα (μπορει να χαλαστηκες απο αυτο.. που σε εκεινη τη φαση θελεις να τους πυροβολησεις ολους!!!)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Περί Λούφας & Παραλλαγής...

Είναι αλήθεια πολύ περισσότερο ανάλαφρο από το αυθεντικό. Το κακό είναι ότι αν το σκεφτείς καλά, και τα δύο δίνουν με απόλυτη ακρίβεια τα στίγματα της κάθε εποχής. Το πρώτο έχει πολλά πολιτικά νοήματα σε μια εποχή όπου κρινόταν η ζωή σου από το τι θα δηλώσεις. Το δεύτερο απλά είναι τριαλαρί τριαλαρό και όλοι καλοπερνάνε. Μα έτσι δεν είναι όλα γύρω μας?

Το "The Game" είναι με τον Michael Douglas αν θυμάμαι καλά ε? Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση όταν το είχα δει...

Είδα αυτές τις μέρες (δοκιμάζοντας - επιτέλους - το προβόλι) ξανά το The Island, ξανά το V for Vendetta (αυτό το είχα πρόσφατο έτσι κι αλλιώς) και είδα για πρώτη φορά το The Ice Harvest (με τον John Cusack στον πρωταγωνιστικό ρόλο). Σενάριο βασισμένο σε πολύ "μικρό" κομμάτι μιας μεγαλύτερης ιστορίας. Ομορφες σκηνές (ειδικά οι λήψεις της παγωμένης λίμνης), αρκετά καλή φωτογραφία, "σκοτεινές" ερμηνείες (θέλουν πολύ τον τίτλο "film noir" απ'ό,τι φαίνεται). Δε λείπουν όμως και κάποιες κοινοτυπίες, όπως η μοιραία γυναίκα, ο τοπικός "άρχοντας" που δεν τον αγγίζει κανείς, κλπ.

Αξίζει να τη δει κανείς, αρκεί να μην έχει great expectations (όπως λέει μια άλλη ταινία).

Reaction score
786
n_olympios said:
Περί Λούφας & Παραλλαγής...
Είναι αλήθεια πολύ περισσότερο ανάλαφρο από το αυθεντικό. Το κακό είναι ότι αν το σκεφτείς καλά, και τα δύο δίνουν με απόλυτη ακρίβεια τα στίγματα της κάθε εποχής. Το πρώτο έχει πολλά πολιτικά νοήματα σε μια εποχή όπου κρινόταν η ζωή σου από το τι θα δηλώσεις. Το δεύτερο απλά είναι τριαλαρί τριαλαρό και όλοι καλοπερνάνε. Μα έτσι δεν είναι όλα γύρω μας?
Δεν εχεις καθολου αδικο στην τοποθετηση σου. Το κακο ειναι οτι ενω το πρωτο λειτουργουσε σε δυο επιπεδα (και ως ταινια "μυνηματων" και ως καθαρη κωμωδια με απιθανες ατακες και καταστασεις) το δευτερο... δεν λειτουργει σε κανενα. Δεν περιμενα εν ετει 2006 πολιτικο μυνημα απο τον Περρακη (αν και προσπαθησε, αποτυχημενα ΙΜΗΟ) αλλα εστω δυο-τρεις καλες, πραγματικα αστειες σκηνες. Τιποτα. Nada. Τζιφος. Μπορω να φανταστω τα γεματα multiplex να χαχανιζουν οποτε μιλαει ο Κρητικος ή ο gay, αλλα τελικα αν εχεις δει το trailer ειναι χασιμο χρονου η μιαμιση ωρα για να δεις και την ταινια. Αντιθετα η Λουφα & Παραλλαγη αντεχει σε πολλαπλες θεασεις, εστω και μονο για χαβαλε.

Ειμαι παντως περιεργος να δω τι σόι πραγμα θα ειναι η "Λουφα & Παραλλαγη: Η σειρα" που (υποτιθεται οτι) ξεκιναει συντομα

Γιωργο το ποστ σου ειναι ο ορισμος του spoiler, φιλαρακι! :D

Reaction score
2
Γιώργος Ανδρεάδης said:
tipoliani said:
"The game"
Απρόβλεπτη μεχρι την τελευταία στιγμή !
κάτι το διαφορετικό θα έλεγα ..την είδα πολύ ευχάριστα.
Tην εχω δει μια φορα και ΠΡΕΠΕΙ να την αγορασω...
Ταινιαρα.

Reaction score
49
Μιχαλης said:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
tipoliani said:
"The game"
Απρόβλεπτη μεχρι την τελευταία στιγμή !
κάτι το διαφορετικό θα έλεγα ..την είδα πολύ ευχάριστα.
Tην εχω δει μια φορα και ΠΡΕΠΕΙ να την αγορασω...
Ταινιαρα.

Το "THE GAME" είναι από τις πιο καλές ταινίες που έχω δει.
Και από τις ελάχιστες που ο Douglas ΔΕΝ είναι ξενέρωτος.
Πολύ καλή σκηνοθεσία, τρομερό σενάριο, οι ηθοποιοί παίζουν όλοι πολύ καλά και είσαι στην τσίτα (καλάαα...Ο Αρβανιτάκης θα ήταν έτσι κι αλλιώς... :lol: :lol:) μέχρι και την τελευταία σκηνή.
Αποδεικνύει σαφέστατα το γνωμικό ότι "οι άντρες είναι παιδιά αλλά απλά παίζουν με πιο ακριβά παιχνίδια!!"
Αξίζει κανείς να την έχει....
Και ΔΕΝ είναι ακριβή λογικά (αποκλείεται να έχει πάνω από 10€ ίσως και λιγότερα)

Αν είχε πιο ψαγμένο ήχο και λίγο καλύτερη εικόνα θα ήταν ήδη classic επιλογή!!
Χαλαρά της βάζω 9/10

Reaction score
7
Για μένα είναι χαλαρά classic το έργο....Και τρομερό σενάριο και Μάικλ Ντάγκλας και Σον Πεν σε πολύ καλές ερμηνείες. Φοβερή ταινία...Σαν αν κάνεις βόλτα με ρόλερ κόστερ...Στο τέλος σου μένει...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ο Sean Penn είναι μεγαλύτερο "ατού" για μια ταινία από τον Michael Douglas κατ'εμέ...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
n_olympios said:
Ο Sean Penn είναι μεγαλύτερο "ατού" για μια ταινία από τον Michael Douglas κατ'εμέ...
O άνθρωπος είναι ηθο+ποιός, γι' αυτό. Παίρνει ρόλους χαρακτήρων και τους ξεσκίζει, έχει άποψη, έχει πολιτικό λόγο, έχει IQ ανώτερο από του ραδικιού, κι όλα αυτά βοηθάνε.
Λίγοι ηθο+ποιοί υπάρχουν τα τελευταία χρόνια, και κατά τη γνώμη μου σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνεται ο Michael Douglas, ο οποίος το μόνο θετικό που διαθέτει είναι η καλλονή σύζυγος...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μπααα....χαλάει κι αυτή σιγά-σιγά!!!! :lol:
Μονά ζυγά δικά σας τα θέλετε εσείς οι άντρες!!! Από δω και μπρος να κάνετε εσείς τα παιδιά... :x

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas