Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Εχθές είδα την Μαύρη Ντάλια καλογυρισμένο και πολύ καλή ταινία. Σε κρατάει με πολύ καλές ερμηνείες!

Firewall καλό με αρκετή δράση.

Miami Vice τίποτα το ιδιαίτερο στην αρχή ψιλοβαριέσαι. Βέβαια για όσους γνωρίζουν το σκηνοθέτη η εικόνα και τα πλάνα τον χαρακτηρίζουν. Περίμενα κάτι περισσότερο...

Superman Returns καλό, απίστευτη εικόνα όχι όμως καλύτερο από τον 'σκοτεινό' Batman Begins.

To Στοίχημα του Σλέβιν πάρα πολύ καλό με πολύ καλή πλοκή!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
VG said:
Saw

http://www.imdb.com/title/tt0387564/

Δυνατό θρίλερ με πολλες ανατροπές και καλες ερμηνείες,ισότιμος ανταγωνιστής του seven.

Βαθμολογία: 7.5/10
Εγώ πάλι δεν θα το έβαζα στην ίδια κατηγορία με το seven... Πολύ πιο gore. Πάντως σίγουρα έχει "μυαλό" και είναι κλάσεις ανώτερο από τις ταινίες του είδους που έχουν γεμίσει τελευταία τα ράφια των video clubs.

Reaction score
7
VG said:
Saw

http://www.imdb.com/title/tt0387564/

Δυνατό θρίλερ με πολλες ανατροπές και καλες ερμηνείες,ισότιμος ανταγωνιστής του seven.

Βαθμολογία: 7.5/10

Ε όχι και με το Seven...Αυτό είναι ιεροσυλία....Για να γίνει το Saw Seven έχει να φάει ΠΠΠΑΑΑΑΡΡΡΑΑΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ ψωμιά ακόμα...

Reaction score
427
MEMOIRS OF A GEISHA
ή αλλιώς ο ελληνικός τίτλος το μ@@@@ σέρνει καράβι.
Καλή ταινία αλλά δυστυχώς, λόγω διαφορετικής κουλτούρας λαών, δεν μπορούσα να την παρακολουθήσω με την ανάλογη σοβαρότητα.
Κατά τα άλλα, πολύ καλή εικόνα και ήχος.

Reaction score
4.428
Μόλις είδα το Heights (Μια νύχτα στο Μανχάτταν)

Glenn Close , James Marsden

Μια φωτογράφος που έχει αμφιβολίες για τον επικείμενο γάμο της ανακαλύπτει πως ο μέλλων άντρας της είναι ομοφυλόφιλος, η μητέρα της βρίσκεται σε έναν δυστυχισμένο γάμο...

Reaction score
49
Cinemusic - Ανδρεας said:
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Stelios said:
Magnolia

Το είχα ξεκινήσει κάποτε και το έκλεισα στο δεκάλεπτο. Χθες το είδα (τεράαααααααααστιο) και το κατατάσω στις αγαπημένες μου ταινίες.
Μια πραγματικά πάρα πολύ καλή ταινία, με παράλληλες ιστορίες που τέμνονται, η οποία κατά τη γνώμη μου αδικήθηκε λόγω της τεράααααααστιας διάρκειάς της. Μου έχει μείνει η εξαιρετική ερμηνεία του Φίλιπ Σέυμουρ Χόφμαν και το ωραιότατο συμβολικό τέλος!
Το εχω εδώ και αρκετό καιρο στα χερια μου .
Ελπιζω να καταφέρω μεσα στην βδομάδα να το δω
Ακόμα να το δεις??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Ντροπή σας κύριε συντονιστά....... :lol: :lol:

VG

Reaction score
0
Giota said:
Μόλις είδα το Heights (Μια νύχτα στο Μανχάτταν)

Glenn Close , James Marsden

Μια φωτογράφος που έχει αμφιβολίες για τον επικείμενο γάμο της ανακαλύπτει πως ο μέλλων άντρας της είναι ομοφυλόφιλος, η μητέρα της βρίσκεται σε έναν δυστυχισμένο γάμο...
Η αδερφη της λεσβία να υποθέσω και ο μικρος της ανηψιος drag queen :lol:

VG

Reaction score
0
http://www.imdb.com/title/tt0196229/

Zoolander

Kωμωδια,σαφως υποτιμημένη κατα την γνωμη μου.
(Kαλύτερη απο το μεταγενέστερο dodgeball, που μετα απο τα μισα βαριεσαι.)
Εχει σκηνες που θες να πεσεις κατω απο τα γελια.
Για μενα το πιο σημαντικο σε μια κωμωδια ειναι να σε κανει να γελας ενω δεν καθεσαι με αυτο το σκοπο.
Και το zoolander τα καταφερνει να σε ξεσηκωσει και να αναρωτηθεις "μα που τα βρισκουν οι ατιμοι;"

Βαθμολογία 8/10

Reaction score
4.428
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Χ3. Δεν ειναι σαν τα προηγουμενα, αλλα βλεπεται ευχαριστα...

Άντε ρε, που θα μιλήσεις εσύ για το X-MEN!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ανακαλω!! Ειναι μια υπεροχη ταινια που ασχολειται ευρεως με τις κοινωνικοπολιτικοσυναισθηματικοερωτικοπολεμικες σχεσεις μεταξυ μεταλλαγμενοψυχοπαθοχαβαλεδων και απλων θνητων. Λαθος μου... :mrgreen: :lol: :lol:

Reaction score
0
"Διακοπές για τέσσερεις" με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς . Βλέπεται ευχάριστα, γελάς αρκετά αλλά στο τέλος σου αφήνει μια ανάλατη γεύση γιατί περίμενες κάτι περισσότερο από τον κορυφαίο ηθοποιό.
"Ντιούκς οφ Χάζαρντ" . Άνευ σχολίου Αμερικάνικη σαχλαμάρα, μην το δείτε καθόλου ! :?

Reaction score
5
"Σχεσεις Διαζυγιου" (η καπως ετσι...), αγγλικος τιτλος The squid and the whale, με τους Jeff Daniels και Laura Linney.

Ομορφη ταινια, πρωτοτυπο και δυνατο σεναριο (υποψηφιο για Oscar 2005), κοφτεροι διαλογοι (ειδικα αναμεσα σε γονεις και παιδια).

Την συστηνω ανεπιφυλακτα σε οσους αρεσει το ειδος...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Mολις τωρα (!) ειδα το "V for Vendeta". Καλη ταινιουλα με αρκετα καλο νοημα, επικαιρο θεμα, αλλα καπως αλλιως την περιμενα με ο,τι διαβασα.Δυστυχως την ειδα με χαμηλα τον ηχο λογω ωρας αλλα δε νομιζω να ειχε κατι το εκκωφαντικο

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
lakiss51 said:
Mολις τωρα (!) ειδα το "V for Vendeta". Καλη ταινιουλα με αρκετα καλο νοημα, επικαιρο θεμα, αλλα καπως αλλιως την περιμενα με ο,τι διαβασα.Δυστυχως την ειδα με χαμηλα τον ηχο λογω ωρας αλλα δε νομιζω να ειχε κατι το εκκωφαντικο
Καμιά φορά αυτό γίνεται άμα παρα-συζητηθεί μια ταινία. Περιμένεις πια κι εγώ δεν ξέρω τι.. Αποτέλεσμα, τη βρίσκεις σχεδόν πάντα κατώτερη των προσδοκιών σου.
Εκκωφαντικό ήχο πάντως όχι, δεν είχε.

Reaction score
4.428
Laurel Canyon

Christian Bale - Kate Beckinsale -Frances McDormand

Τί κάνει ο γιος όταν πάει να μείνει στο σπίτι της μάνας του η οποία,εκτός του ότι είναι παραγωγός δίσκων,καπνίζει χόρτο,κρακ και το κάνει με γυναίκες και άντρες;

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988