Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4.444
Stelios said:
Είδα το Notebook έπειτα από την κριτική της Giotas (κάνει καλή δουλειά το topic)

Τρελή ταινία ........ προτείνεται ανεπιφύλακτα !!!
Μα κι εσύ!!!
Τρελή την χαρακτήρισες; :shock:
Ποιος θα τη δει τώρα; :lol:

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ; :p

Reaction score
5
Εντελώς !!!

Μου άρεσε και το casting, η φωτογραφία και ιδιαίτερα η μουσική !!! Το τέλος είναι για πολύ χαρτομάντηλο ......

Reaction score
60
eida to running scared !!!!

poli kali tenia kai oraia skinothesia.

axo mia aporia omos.

i tainia einai poli skliri gia ta 2 mikra pedia pou pezoun mesa. iparxei nomos pou epitrepei se pedia na pezoun se tetoies tainies ???? exei mesa poli akrees skines vias kai i ksini me tous pederastes einai poli agria gia mikra pedia .

Reaction score
5
Ladykillers.
Ως φανατικός των αδερφών Κοέν, μου άρεσε. Όχι τόσο δυνατή όσο παλιότερες ταινίες τους, αλλά οι διάλογοι μόνο ήταν όλα τα λεφτά.

Reaction score
4.444
My Life Without Me

Sarah Polley - Deborah Harry - Scott Speedman - Mark Ruffalo

23χρονη μητέρα 2 κοριτσιών μαθαίνει πως της μένουν 3 μήνες ζωής και προσπαθεί να κάνει αυτά που θέλει πριν πεθάνει.

Στα συν η πολύ ωραία μουσική.

Reaction score
3
Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Barbie, & 12 Princesses.
Αυτή ήταν η ταινία που σας έλεγα χτες.
Πολύ καλή για όλες τις ηλικίες.
Κι επειδή τώρα τελευταία το ποδόσφαιρο μας στεναχωρεί, οι παιδικές ταινίες είναι ότι καλύτερο ! ! ! !

Reaction score
4.444
Μόλις είδα το Mar adentro (Η θάλασσα μέσα μου)

Η αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που πάλεψε για να δικαιωθεί το αίτημά του για ευθανασία...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αποψε ειδα τον "ΗΡΩΑ" του Ζανγκ Γι Μου. Μονο μια λεξη: ΥΠΕΡΟΧΟ!
Το "ηθαλασσα μεσα μου" το ειδα στο σινεμα και ειναι πραγματι μια αυγκινητικη ανθρωπινη ταινια (καμια σχεση με...Αλμοδοβαρ - ευτυχως!)

Reaction score
5
Candy - http://www.imdb.com/title/tt0424880/

Ταινιάρα που έχει να κάνει με ένα ερωτευμένο ζευγάρι και την πορεία τους προς τα ναρκωτικά......

Σκληρές σκηνές και ενδεχομένως να σας πάρει από κάτω... Ερμηνείες τόσο αληθινές που ξεχνιέσαι στην πορεία, νομίζεις πως βλέπεις ντοκιμαντέρ.

Εικόνα: 6/10
Ήχος: 5/10 (Dolby Digital 2.0 ή Enchanced Dolby Digital 5.1)

Reaction score
60
match point.

para poli kali tainia !!

den perimena tetoia tainia apo to woody allen !

se krataei se agonia sinexos. arxizei xalara kai oso paei "gkazonei".

apsogi epilogi protagonistias !!!! :D :D

se vazei mesa sti tainia kai agonias gia to an ta kataferei sto telos o protagonistis .

deite tin oposdipote.

tha tin elega apo ta kalitera erotika thriller tis xronias

K

katerinaki

Guest
Οι Φήμες Λένε...

Η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται την Σάρα Χάτινγκερ, μια 30χρονη δημοσιογράφο, κλονισμένη επαγγελματικά και συναισθηματικά, η οποία επιστρέφοντας στο πατρικό της μαζί με τον αρραβωνιαστικό της ανακαλύπτει ένα απίστευτο οικογενειακό μυστικό! Παρακολουθήστε τη Σάρα καθώς ανακαλύπτει μυστικά που υπονοούν ότι η οικογένεια Χάτινγκερ δεν είναι ούτε ήσυχη, ούτε κανονική και καθώς ο Κέβιν Κόστνερ, η Σίρλεϊ Μακλέιν και ο Μάρκ Ράφαλο μπλέκονται σε αστείες καταστάσεις. Η ιστορία βασίζεται σε φήμες! Το γέλιο όμως είναι πραγματικότητα.

Δεν γελασα καθολου απλα την ειδα ετσι για να περασει η ωρα, καθως η τυχη δεν ηταν μαζι μου σε αυτην την επιλογη της ταινιας.....

Εχουμε μια κοπελα σε ηλικια γαμου η οποια πηγαινοντας στο γαμο της αδελφης της αρχιζει να υποπτευεται πως αυτος που πιστευε μεχρι τωρα δεν ηταν ο βιολογικος της πατερας....Σημειωτεον οτι ο "μεγας εραστης" ειχε συναψει σχεσεις και με τη μητερα αλλα και με τη γιαγια της....αφου λοιπον τον βρισκει και αφου επιβεβαιωνει οτι δεν ειναι τελικα αγνωστου πατρος(τινος ειναι βρε γυναικα το παιδι)...περνα και αυτη μια βραδια απο το κρεβατι αυτου του μοιραιου ανδρα :shock:.....α! μην ξεχασω ειναι και ενας φουκαρας ο οποιος της εχει κανει προταση γαμου και κατα τα αλλα τον αγαπαει....ενα μου εμεινε....ο αληθινος πατερας ηξερε για την περιπετεια της γυναικας του μια βδομαδα πριν το γαμο της, αλλα τη συγχωρεσε λεει γιατι τελικα αυτος την κερδισε και οχι ο εραστης της..... :shock: :shock: :shock:

K

katerinaki

Guest
ειδες? γι αυτο ειμαι εγω εδω βρε :lol: :lol: :lol:

αν δεν ηταν νωρις κι αν ειχε κατι καλο στην τηλεοραση θα ειχε επιστραφει η ταινιουλα χωρις να την δω.... 8)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
]

Φωτογραφία OR WHAT?
Θελεις να βαλω; Θα προσπαθησω αλλα φοβαμαι πως θα αδικησω και την ταινια και τον προβολεα!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
lakiss51 said:
]

Φωτογραφία OR WHAT?
Θελεις να βαλω; Θα προσπαθησω αλλα φοβαμαι πως θα αδικησω και την ταινια και τον προβολεα!
Αν και με τα quotes μπερδευτήκαμε, το αντιπαρέρχομαι...

Εννοούσα ότι η ταινία "HERO" έχει τρομερή φωτογραφία... 8)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Πραγματι η φωτογραφια στον ΗΡΩΑ ειναι ολα τα... λεφτα!
Αποψε ειδα το "SIN CITY-ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΟΛΗ".το ειχα δει στα STER εδω και με αγωνια ηθελα να συγκρινω το μαυρο του σινεμα με αυτο του ΟΠΤΟΜΑ. Εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος, αν και κατα λαθος ειχα βαλε Α1-εκτος στη ρυθμιση και κατα τη μεση το εβαλα "εντος" οποτε ανεβηκε η αντιθεση και το μαυρο. Για την ταινια τι να πω; Οποιος ειναι φαν των κομικς (σαν εμενα που ειχε τη βαβελ απο το πρωτο τευχος - που στο καλο πηγαν αραγε;) θα ενθουσιαστει, αν οχι...οχι!

Reaction score
119
Τhe Plague...
Δεν θυμαμαι Ελληνικο τιτλο,νομιζω δεν ειχε..Θριλερ με παραγωγο(?) τον γνωστο συγγραφεα Clive Barker και εδω τελειωνουν τα καλα νεα.Αλλη μια φτηνοπαραγωγη της SONY Pictures απο αυτες που μας βομβαρδιζει τελευταια.Γυρισμενη στο ποδι δεν καταφερνει να σε κρατησει οσο κι αν εισαι φαν του ειδους.Μακρια..

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members