Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Αν σου αρεσει η Ε.Φ. πρεπει να το δεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Μιλαμε για ενα μικρο διαμαντι!!!!! Πολυ καλυτερο (κατα την ταπεινη μου αποψη) απο το The cronicles... Ο Ελληνικος τιτλος ειναι "Απεραντο Σκοταδι".
Αμάν Λευτέρη με έβαλες στην πρίζα. Θα ξαμοληθώ παντού μήπως και το βρώ.

Reaction score
0
petesoulis said:
Πάντως χθες είδα το "The Manchurian Candidate" που είχα παρατήσει στη θήκη με τα... δανεισμένα DVD εδώ και τουλάχιστον 7-8 μήνες, έχοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για άλλη μία αστυνομική περιπέτεια με τον Ντένζελ Ουάσιγκτον. Με εξέπληξε ευχάριστα (κυρίως ως υπόθεση - μην τρελαθούμε κιόλας), αν και τον πρωταγωνιστή δεν τον πάω καθόλου.
Και να φανταστείς ότι το συγκεκριμένο είναι remake της μεγάλης ταινίας (ελέω ψυχρού πολέμου) του 1962 με τον ίδιο τίτλο και πρωταγωνιστές τους Lawrence Harvey, Frank Sinatra, Janet Leigh, Angela Lansbury. Άμα το βρεις χτύπα το αλύπητα.

Reaction score
0
"The Village"

Ένα διαμαντάκι από τον Night Shyamalan. Μετά το "Signs" είχα κρυώσει λίγο με αυτόν τον σκηνοθέτη αλλά η ταινία αυτή επανέφερε το ενδιαφέρον μου. Το κακό με αυτό τον σκηνοθέτη είναι πως κάθε νέα ταινία του συγκρίνεται με την πρώτη του ταινία την 6η αίσθηση οπότε μοιραία αδικούνται. Όπως και νά'χει η ταινία έχει έξυπνο σενάριο, καταπληκτική σκηνοθεσία, απίστευτο cast και φυσικά σασπένς και την απαραίτητη αναντροπή. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι την έχετε δεί αλλά προτρέπω και τους υπόλοιπους να μην την χάσουν.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Τhe sword and the sorcerer. H τριτη απο τις περιοχης 1. Περιπετεια ηρωικης φαντασιας του 81. Πολυ ωραια ταινια. Εχω κολλησει με τα παλια, τι να κανω???? :)

Reaction score
4.421
iannos said:
"The Village"

Ένα διαμαντάκι από τον Night Shyamalan. Μετά το "Signs" είχα κρυώσει λίγο με αυτόν τον σκηνοθέτη αλλά η ταινία αυτή επανέφερε το ενδιαφέρον μου. Το κακό με αυτό τον σκηνοθέτη είναι πως κάθε νέα ταινία του συγκρίνεται με την πρώτη του ταινία την 6η αίσθηση οπότε μοιραία αδικούνται. Όπως και νά'χει η ταινία έχει έξυπνο σενάριο, καταπληκτική σκηνοθεσία, απίστευτο cast και φυσικά σασπένς και την απαραίτητη αναντροπή. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι την έχετε δεί αλλά προτρέπω και τους υπόλοιπους να μην την χάσουν.

Για μένα, πάντως, δεν ήταν αυτό που περίμενα...

Reaction score
0
Flight Plan: Αφού κατάφερε να κρατήσει την γυναίκα μου ξύπνια για να δει τι γίνεται στο τέλος... χαλάλι η δική μου γνώμη που την έστειλε στη σφαίρα της μετριότητας!

V

VIDEOMIX

Guest
Το χρονικό της ΝΑΡΝΙΑ.
Καλά, οι ανθρώποι έχουν ξεφύγει τελείως. Που θα φτάσουν τελικά τα ψηφιακά εφέ; Αλλα και τι φαντασία!!!!!
Μπράβο τους. Άπαικτο και πολύ καλύτερο απ'ότι το περίμενα. 8)

Reaction score
786
Crash (2004)
Imdb
Κυριαρχο θεμα ο κοινωνικος και προσωπικος ρατσισμος απο ολους προς ολους, στην συγχρονη Αμερικη. Τεσσερεις παραλληλες ιστοριες που συνδεονται απο τα ξεσπασματα μισους και τις επιπτωσεις τους αλλα και τις ανθρωπινες στιγμες. Μετα απο πολυ καιρο μπορω να πω πως ειδα μια "καλη ταινια". Προβληματισμος, συγκινηση (ισως μια σταλια υπερβολικη αλλα καλυτερη απο το αναιτιο πιστολιδι) και ωραιες ερμηνειες απο all-star cast. Οσκαρικη "ανεξαρτητη" παραγωγη, με πολυ καλη σκηνοθεσια σε μια πολυ καλη Ελληνικη εκδοση.
Βαθμολογια 7/10

Reaction score
164
Βραδυά ποπ-κορν η χτεσινή:
The 40 years old virgin.
Πιο καλό ποπ-κορν απ' ό,τι το περίμενα. Είχε μερικές καλές σκηνές... :)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
V for Vendetta

Εντυπωσιακή ταινία, με πολύ καλό σενάριο με πολιτικά τολμηρή άποψη, και "θεατρικό" στήσιμο, ωστόσο μου έδωσε την εντύπωση ότι στα χέρια κάποιου άλλου σκηνοθέτη θα είχε περάσει καλύτερα..

Reaction score
1
transporter 2
η αποθεωση του ποπ-κορν :)
ελειπε το παιδι, και ετσι απολαυσαμε μετα απο καιρο το home-cinema με ολες τις δυνατοτητες του
μια χαρα ταινια με ολες τις υπερβολες που μπορει να εχει μια ταινια του ειδους
περνανε 2 ωρες ευχαριστα

V

VIDEOMIX

Guest
Είδα τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ στην νέα special edition. Καλύτερη εικόνα και DTS-ES ήχος.
Το ευχαριστήθηκα.

Reaction score
164
Runaway Jury
Δικαστικό θρίλερ. Καλή προσπάθεια, πέρασε το βράδυ, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο.

Reaction score
4.421
Le couperet (Το τσεκούρι) του Κώστα Γαβρά

Υπάλληλος που απολύεται ύστερα από πολλά χρόνια εργασίας σε μεγάλη εταιρία έχοντας έρθει σε απόγνωση μη μπορώντας να βρει δουλειά...αρχίζει να εξοντώνει "αντιπάλους" που αναζητούν επίσης εργασίας στον τομέα του.

Πάρτε ιδέες...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Fun with Dick and Jane. Ευχαριστη κωμωδια που βγαζει γελιο σε μερικες στιγμες, αλλα τιποτα το εξαιρετικο.
Nightwatch. Ωραια ταινια με αρκετα ενδιαφερουσα υποθεση, αλλα με χαλαει λιγο η videoclip αισθητικη της...

Reaction score
0
Τα τσακισμένα λουλούδια του Τζάρμους. Πολύ καλή ταινία - αν σας αρέσει ο Τζάρμους ή αν σας άρεσε ο Μάρει στο χαμένοι στη μετάφραση.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa