ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 195
Ειδικα τωρα τελευταια εχω πολυ ελευθερο χρονο. Και ευελπιστω να συνεχιστει ετσι, επ'αορίστω χρονικο διαστημα!!!!!!!!
Καθε μερα βλεπω τουλαχιστον μια!!! :mrgreen:
Μου άρεσε σαν ταινία...Περνά τα μηνυματάκια της με πολύ όμορφο τρόπο.Giota said:Le couperet (Το τσεκούρι) του Κώστα Γαβρά
Υπάλληλος που απολύεται ύστερα από πολλά χρόνια εργασίας σε μεγάλη εταιρία έχοντας έρθει σε απόγνωση μη μπορώντας να βρει δουλειά...αρχίζει να εξοντώνει "αντιπάλους" που αναζητούν επίσης εργασίας στον τομέα του.
Πάρτε ιδέες...
iannos said:Collateral. Πολύ καλό θρίλερ στα χνάρια του ενός και μοναδικού HEAT του ιδίου σκηνοθέτη. Απίστευτη ατμόσφαιρα νυχτερινών γυρισμάτων: Από τα λίγα έργα που έχω δει στον προτζέκτορα είχε την καλύτερη φωτογραφία! Πολύ καλές ερμηνίες, μία σκηνή ανθολογίας στο club, χάνει λίγο στο φινάλε. Όπως και νά'χει το απόλαυσα.
Kαι πολύ καλό soundtrack!!!!!GTXTC said:Και γω αυτό είδα!!!VIDEOMIX said:Το νησί.
Πολύ καλό, καταιγιστικό, αρκετά ψαρωτικό. Με μπέρδεψε αρκετά εως ότου αρχίσουν οι αποκαλύψεις.
Γεμάτο δράση σε όλη την διάρκειά της.
Πολύ καλό για το είδος του, εμένα μου άρεσε πολύ!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Μολις ειδα το Haute tension. Πολυ αργη, δεν μ'αρεσε.... Ασε που τα μπουρδουκλωνει και χανει την μπαλα...
Eίχε βγάλει μια κόπια και την αγόρασε ο cinemusic.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Θα το βρούμε για αγορά?VIDEOMIX said:Το νησί.
Πολύ καλό, καταιγιστικό, αρκετά ψαρωτικό. Με μπέρδεψε αρκετά εως ότου αρχίσουν οι αποκαλύψεις.
Γεμάτο δράση σε όλη την διάρκειά της.
Ανδρέα, καλή επιλογή η αγορά αυτής της ταινίας.![]()
Έ, να που ζήλεψα κι εγώ γιατί τη συγκεκριμένη δεν την έχω δει...Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ
Μαρία ζήλεψα και είδα μια ακόμη κλασική ταινία του Αλμοντοβάρ,με τον Αντώνιο Μπαντέρας στο ξεκίνημά του.![]()
Περα απο 2-3 σκηνες, δε λεει...Μη πεις οτι δεν σε προειδοποιησα....Giota said:ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Μολις ειδα το Haute tension. Πολυ αργη, δεν μ'αρεσε.... Ασε που τα μπουρδουκλωνει και χανει την μπαλα...
Θέλω να το δω.
Διάβασα ότι το τέλος είναι πατάτα -όπως στις περισσότερες ταινίες- αλλά θα περάσει η ώρα...
Μετά το σχόλιο του Μποπου... εεεεε του Λευτέρη, το είδα κι εγώ και συμφωνώ απόλυτα... iannos αν δεν σε πειράζει η απουσία ελληνικών υποτίτλων αλλά και η παρουσία forced nordic subs, ρίξε μου ενα πμ με διεύθυνση...ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Αν σου αρεσει η Ε.Φ. πρεπει να το δεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Μιλαμε για ενα μικρο διαμαντι!!!!! Πολυ καλυτερο (κατα την ταπεινη μου αποψη) απο το The cronicles... Ο Ελληνικος τιτλος ειναι "Απεραντο Σκοταδι".iannos said:.
The cronicles of riddick: Η επιστ. φαντασία είναι η αγάπη μου οπότε θετικά βλέπω και αυτή την ταινία ακόμα και αν πρωταγωνιστεί σε αυτή ο Vin Diesel. Καλή περιπέτεια, προσεγμένη ταινία από τον towy. Αλήθεια έχει κανείς το 1ο μέρος νομίζω ο τίτλος είναι pitch black; Έχω φάει το τόπο στα video clubs αλλά δεν το έχω βρεί.