Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ειδικα τωρα τελευταια εχω πολυ ελευθερο χρονο. Και ευελπιστω να συνεχιστει ετσι, επ'αορίστω χρονικο διαστημα!!!!!!!! :D :D :D :D Καθε μερα βλεπω τουλαχιστον μια!!! :mrgreen:

Reaction score
49
Giota said:
Le couperet (Το τσεκούρι) του Κώστα Γαβρά

Υπάλληλος που απολύεται ύστερα από πολλά χρόνια εργασίας σε μεγάλη εταιρία έχοντας έρθει σε απόγνωση μη μπορώντας να βρει δουλειά...αρχίζει να εξοντώνει "αντιπάλους" που αναζητούν επίσης εργασίας στον τομέα του.

Πάρτε ιδέες...
Μου άρεσε σαν ταινία...Περνά τα μηνυματάκια της με πολύ όμορφο τρόπο.
Μου αρέσει η οπτική του Γαβρά που έχει αύρα Hollywood αλλά αποστασιοποιείται από τα πολλά κλισέ.......

Προσέξτε πχ στην ταινία το "ειρωνικό" υλικό των "ακριβών διαφημίσεων/προιόντων" που βλέπουμε συνεχώς ταυτόχρονα με την απόγνωση του απολυμένου......

Αξίζει για να προβληματιστούμε.....
Ο τύπος τελικά τα καταφέρνει (σχεδόν)
Στην πραγματική ζωή όμως....... :? :? :?

Reaction score
49
iannos said:
Collateral. Πολύ καλό θρίλερ στα χνάρια του ενός και μοναδικού HEAT του ιδίου σκηνοθέτη. Απίστευτη ατμόσφαιρα νυχτερινών γυρισμάτων: Από τα λίγα έργα που έχω δει στον προτζέκτορα είχε την καλύτερη φωτογραφία! Πολύ καλές ερμηνίες, μία σκηνή ανθολογίας στο club, χάνει λίγο στο φινάλε. Όπως και νά'χει το απόλαυσα.

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!:D :D :D :D
Ο M. Mann έκανε πάλι το θαύμα του!!!!
Άντε να δούμε και την σινέ-version του Miami Vice που θα βγει μέχρι το καλοκαίρι.........

Reaction score
49
GTXTC said:
VIDEOMIX said:
Το νησί.
Πολύ καλό, καταιγιστικό, αρκετά ψαρωτικό. Με μπέρδεψε αρκετά εως ότου αρχίσουν οι αποκαλύψεις.
Γεμάτο δράση σε όλη την διάρκειά της.
Και γω αυτό είδα!!!

Πολύ καλό για το είδος του, εμένα μου άρεσε πολύ!
Kαι πολύ καλό soundtrack!!!!!
Καλή επιλογή!!!! :D :D :D :D

Reaction score
3
ARARATΗ γενοκτονία των Αρμενίων απο τους Τούρκους,με τασ μάτια όμως Αρμένιου σκηνοθέτη.
Χωρίς έντονη ωμή βία,σε έβαζε στο πετσί της κατάστασης.
Κάπως βαρύ και αργό έργο,καμμία σχέση βέβαια με τα του Αγγελόπουλου.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Για πολλοστή φορά (μια και την είχε το ΣΙΝΕΜΑ). Πολύ ξεκάθαροι χαρακτήρες, πολύ κιτς και πολύ γέλιο. Που σημαίνει 100% Αλμοντοβάρ, ένας εξαιρετικός gay σκηνοθέτης που βλέπει τους άντρες από τη σκοπιά του άντρα και τις γυναίκες από τη σκοπιά της γυναίκας.

Reaction score
4.404
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Μολις ειδα το Haute tension. Πολυ αργη, δεν μ'αρεσε.... Ασε που τα μπουρδουκλωνει και χανει την μπαλα...

Θέλω να το δω.
Διάβασα ότι το τέλος είναι πατάτα -όπως στις περισσότερες ταινίες- αλλά θα περάσει η ώρα...

V

VIDEOMIX

Guest
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
VIDEOMIX said:
Το νησί.
Πολύ καλό, καταιγιστικό, αρκετά ψαρωτικό. Με μπέρδεψε αρκετά εως ότου αρχίσουν οι αποκαλύψεις.
Γεμάτο δράση σε όλη την διάρκειά της.

Ανδρέα, καλή επιλογή η αγορά αυτής της ταινίας. :wink:
Θα το βρούμε για αγορά?
Eίχε βγάλει μια κόπια και την αγόρασε ο cinemusic.
Εαν το βγάλει ξανά (θα το ζητήσω) θα το πάρω για σένα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ

Μαρία ζήλεψα και είδα μια ακόμη κλασική ταινία του Αλμοντοβάρ,με τον Αντώνιο Μπαντέρας στο ξεκίνημά του. :)
Έ, να που ζήλεψα κι εγώ γιατί τη συγκεκριμένη δεν την έχω δει...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Giota said:
Μολις ειδα το Haute tension. Πολυ αργη, δεν μ'αρεσε.... Ασε που τα μπουρδουκλωνει και χανει την μπαλα...

Θέλω να το δω.
Διάβασα ότι το τέλος είναι πατάτα -όπως στις περισσότερες ταινίες- αλλά θα περάσει η ώρα...
Περα απο 2-3 σκηνες, δε λεει...Μη πεις οτι δεν σε προειδοποιησα....

Reaction score
0
iannos said:
.

The cronicles of riddick: Η επιστ. φαντασία είναι η αγάπη μου οπότε θετικά βλέπω και αυτή την ταινία ακόμα και αν πρωταγωνιστεί σε αυτή ο Vin Diesel. Καλή περιπέτεια, προσεγμένη ταινία από τον towy. Αλήθεια έχει κανείς το 1ο μέρος νομίζω ο τίτλος είναι pitch black; Έχω φάει το τόπο στα video clubs αλλά δεν το έχω βρεί.
Αν σου αρεσει η Ε.Φ. πρεπει να το δεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Μιλαμε για ενα μικρο διαμαντι!!!!! Πολυ καλυτερο (κατα την ταπεινη μου αποψη) απο το The cronicles... Ο Ελληνικος τιτλος ειναι "Απεραντο Σκοταδι".
Μετά το σχόλιο του Μποπου... εεεεε του Λευτέρη, το είδα κι εγώ και συμφωνώ απόλυτα... iannos αν δεν σε πειράζει η απουσία ελληνικών υποτίτλων αλλά και η παρουσία forced nordic subs, ρίξε μου ενα πμ με διεύθυνση...

Είδα και το Ζητείται Ζωόφιλος... Αδιάφορη και προβλέψιμη κομεντί...

Reaction score
51

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940