Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Μαζι σου Γιατρε!!!!
Δυο τρελλοι κομπιναδοροι (Le Tatooe)
Ζαν Γκαμπεν-Λουι ντεΦινες
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
427
HOUSE OF WAX
Πέρασε ευχάριστα η ώρα, γιατί είχα όρεξη να δω τέτοιου είδους ταινία.

Reaction score
4.444
Samaritan girl - ΚΙΜ ΚΙ ΝΤΟΥΚ

Θα μου πει κάποιος τί έγινε στο τέλος;;
Λευτέρη;

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Αντε για να μη φαω κανα μπινελικι παλι, να σου πω... Ο πατερας του κοριτσιου, το αφηνει μονο του με το αμαξι, αφου πρωτα το μαθαινει να οδηγει και παραδιδεται στην αστυνομια, στους συναδελφους του δηλαδη. Για να δεις τι ανεπτυγμενη αισθηση του καθηκοντος εχουν οι αστυνομικοι. Απιστη Θωμαϊς... :lol:

Reaction score
4.444
Παιδάκι μου :shock:, την είδα την ταινία :twisted: :twisted: :twisted:!!!!!!!!!!!!!

Απλά :twisted:, δεν κατάλαβα ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ :roll: :roll: :roll:...

GTX

Reaction score
39
Την Κυριακή είχαμε όρεξη για ποιοτικό κινηματογράφο :lol: :lol:
Έτσι είδαμε House of Wax και Electra

Το πρώτο, κλασικό μουφοτρόμου τίποτα άξιο αναφοράς όπως ακριβώς το περίμενα,
Το δεύτερο ομως ήταν απαράδεκτο, έδινε την αίσθηση προχειρότητας και γενικά μοναδικός λόγος να το δει κάποιος είναι η J.Garner.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Giota said:
Παιδάκι μου :shock:, την είδα την ταινία :twisted: :twisted: :twisted:!!!!!!!!!!!!!

Απλά :twisted:, δεν κατάλαβα ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ :roll: :roll: :roll:...
Μα βεβαια, βεβαια... Ειναι φυσικο... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
427
CINDERELLA MAN
Πολύ καλή ταινία.

Υ.Γ. Ο άνθρωπος περνούσε το δράμα του, κι εγώ κοιτούσα το μαύρο στην ταινία.
Πέρα από μία καλή ταινία, αν θέλετε να ξεγυμνώσετε και το προβόλι σας και να δείτε τι αξίζει στα μαύρα, προτείνεται ανεπιφύλακτα.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Είδα χθες, σε avant-premiere, το "Τριστάνος & Ιζόλδη". Ναι, την κλασική ιστορία που ενέπνευσε και τον Wagner. Αντιγράφω από το site του Δίεση 101.3:

"Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Αγγλία, μεσαιωνικά χρόνια...
# Μετά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ Αγγλίας και Ιρλανδίας, ο Τριστάνος, ο καλύτερος ιππότης του αγγλικού στρατού μαχαιρώνεται σχεδόν θανάσιμα. Μια μυστηριώδης ιρλανδέζα με εκθαμβωτική ομορφιά, η Ιζόλδη θα τον κρύψει και θα τον περιθάλψει, επαναφέροντάς τον στη ζωή. Οι δυο τους θα ερωτευτούν παράφορα, χωρίς να γνωρίζει ο ένας την καταγωγή του άλλου. Η παθιασμένη τους σχέση όμως σύντομα διακόπτεται, καθώς ο Τριστάνος πρέπει να επιστρέψει στην Αγγλία.
# Ο πόλεμος και τα συμφέροντα των "στρατοπέδων" τους θα τους χωρίσουν. Όμως εκείνοι θα ρισκάρουν τα πάντα για μια τελευταία στιγμή ο ένας στην αγκαλιά του άλλου...
# Βασισμένο σ' έναν από τους ωραιότερους ερωτικούς μύθους του 12ου αιώνα, το διάσημο ομώνυμο ιπποτικό μυθιστόρημα παρουσιάζει την ιστορία του Τριστάνου και της Ιζόλδης. Δύο τραγικών μορφών της πρώιμης ευρωπαϊκής μυθιστορίας που συγκίνησαν και ακόμα συγκινούν τους αναγνώστες με τη δραματική ερωτική τους ιστορία. Που ενέπνευσε ακόμα και τον Ρίτσαρντ Βάγκνερ να συνθέσει ένα εκπληκτικό μουσικό έργο, τη γνωστή όπερα Τρίστάνος & Ιζόλδη."

Στην πράξη, δείχνει να χάνει. Η επιλογή των ηθοποιών δεν είναι τόσο κακή, αν και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα προτιμούσα κάποιον άλλον παρά τον ανέκφραστο James Franco (γιος του Willem Dafoe στο Spiderman I). Γενικά ήταν 2 ώρες ταινίας κατά τη διάρκεια των οποίων δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό κενό στην πλοκή, αλλά από την άλλη είναι πολύ προβλέψιμη και χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Πρεμιέρα έχει στις 15 Ιουνίου (την Πέμπτη).

Reaction score
14
Sambalis said:
Ξεκίνησα να δώ τις παλιές ταινίες του Λουί Ντε Φυνές "Φαντομάς"!!!!!
Επαθα την πλάκα μου που ξαναζώ τις παιδικές μου μνήμες!!!!
[
Που τις βρήκες Δόκτωρα;

Ε ρε κάτι θερινά που είχαν γίνει με τους γονείς μου.... :)

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Τρομος στο δρομο με τις λευκες
Φρεντι,Φρεντιι..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
0
THE RIVER KING . http://www.imdb.com/title/tt0386751/
Ερευνοντας τα αιτια θανατου ενος κολλεγιοπαιδου ο τοπικος αστυνομικος
ανακαλυπτει πραγματα για το πτωμα, για τη δουλεια του ,για την οικογενεια του ,για τον ιδιο
Βασισμενη στο βιβλιο της Alice Hoffman.
Πολυ ωραια ταινια.

Kiss Kiss Bang Bang. http://www.imdb.com/title/tt0373469/
Τρελλο σεναριο, Νεονουαρ ταινια.Ενογιοτανε τρελλη!!! :lol:
Με πρωην κλεφτη που γινεται κατα λαθος ηθοποιος
αλλα παριστανει τον ντεντεκτιβ(Robert Downey Jr.)
ενω εχει φιλο αληθινο ντεντεκτιβ και συβουλο ταινιων
ο ποιος λεγεται Gay Perry και ειναι gay (Val Kilmer)
Καλη.

Breakfast on Pluto http://www.imdb.com/title/tt0411195/
του Neil Jordan βασισμενη στο βιβλιο του Pat McCabe .
Δευτερη φορα του Jordan να κανει ταινια βιβλιο του McCabe μετα το The Butcher Boy .
Η ταραγμενη Ιρλανδια μεσα απο την στρεβλη??? εικονα ενος ονειροπολου ?? gay στα 70s.
Πολυ καλη ταινια χωρις ομως την δυναμη που εχει το Butcher Boy.
Ομως Neil Jordan ειναι αυτος .Respect.

Reaction score
130
Η ΚΑΘΟΔΟΣ

Μου άρεσε αρκετά. τρομερή ατμόσφαιρα, και πολλύ ωραίος περιφερειακός ήχος. Μακράν η καλύτερη ταινία τρόμου για φέτος κατά τη γώμη μου!!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Flight Plan
Καλό ήταν, ομολογώ πως κάτι είχα ψιλιαστεί αλλά το έπαιζε πολύ "Εκτη Αίσθηση" μέχρι ένα σημείο οπότε σε αποπροσανατόλιζε...

X-Men 2
Νομίζω πως το 1 μου άρεσε περισσότερο αισθάνθηκα πως κάποιοι υπερήρωες πληρώθηκαν λίγο κι έτσι δεν αξιοποίησαν τις ικανότητές τους όσο θα ήθελαν. :lol:

Reaction score
4.444
Profondo Rosso - DARIO ARGENTO

Γιατί άλλα περιμένω απ' αυτόν τον άνθρωπο και άλλα βρίσκω;;;;;;;;;; :x :x :x :? :? :? :x

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Benny's video - Μίκαελ Χάνεκε

Κάπως "ενοχλητικό" αλλά τραγικά υπαρκτό θέμα, αυτό της εμπλοκής ενηλίκων στην παιδική βία (θυμίζει καθόλου την επικαιρότητα;).

Κατά τα άλλα, το γνωστό αποστασιοποιημένο ύφος του Χάνεκε που δεν επιτρέπει την ταύτιση με κανέναν από τους ήρωες, και λιτή σκηνοθεσία, που είναι άλλωστε και το ζητούμενο σε μια τέτοια ταινία.

Συνοπτικά, μια αρκετά καλή ταινία αν κάποιος ενδιαφέρεται για το θέμα ή για τη δουλειά του σκηνοθέτη.

Reaction score
164
Τις τελευταίες μέρες έχω δει:
-Face Off. Καλή περιπέτεια, πρωτότυπη, πέρασε ωραία η βραδιά, αν και την είχα ξαναδεί.
-Mystic River. Διάβαζα διθυραμβικά σχόλια και περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Καλή ήταν πάντως.
-Croupier. Μου άρεσε. Είχε ενδιαφέρον.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas