Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
K

katerinaki

Guest
Η κυρία Χέντερσον παρουσιάζει

Mrs. Henderson presents

Τζούντι Ντεντς, Μπομπ Χόσκινς

Στίβεν Φρίαρς

Λονδίνο, 1937. Η εύπορη ηλικιωμένη κυρία Λώρα Χέντερσον δεν είναι μια συνηθισμένη χήρα! Αντί να το ρίξει στις φιλανθρωπίες, πρωτοτυπεί... αγοράζοντας ένα θέατρο! Και, βάζοντας παραστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, γεμίζει το θέατρό της, μέχρι τη στιγμή που οι άλλοι την αντιγράφουν. Τότε, μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεάτρου της η Λώρα σκέφτεται μία ανατρεπτική λύση: βγάζει τις χορεύτριες από τα ρούχα τους και... βάζει φωτιές στη συντηρητική κοινωνία της εποχής! Οι παραστάσεις γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, καθώς η Βρετανία μπαίνει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο... www.videorama.gr

πολυ ευχαριστη ταινουλα.....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Andrew said:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
The matador. Πολυ ευχαριστη ταινια! :D
R U Συριος??? :lol:
Όχι και Σύριος το παιδί... Μελαχρινούλης ίσως... :lol:

Όσο για το matador, δεν το είδα, αλλά το είδαν φίλοι που τους αρέσει αυτό το είδος ταινιών και τους φάνηκε καλογυρισμένο...

VG

Reaction score
0
Inside Man, http://www.imdb.com/title/tt0454848/

Ειχα υψηλες προσδοκίες παρά το οτι το θέμα είναι χιλιοφορεμένο από άπειρους άλλους σκηνοθέτες....
Τελικά στο ημιωρο πανω κοιμηθηκε η γυναικα μου,δέκα λεπτά μετά ακολούθησα κι εγώ.
Το τελος δεν το ειδαμε και δεν μας ενδιαφερει κιόλας :?

VG

Reaction score
0
spylab said:
VG το αδικεις το εργο ................
Γουστα ειναι αυτα,αλλα μονο που το σκέφτομαι μου έρχεται μια γλάρα :p
Μα γιατι εκανε τον κοπο να το γυρίσει;

Reaction score
5
Matador

Αρκετά καλό για dvd night. Έχει ενδιαφέρον story και δεν κάνει κοιλιά. Ο πρώην james bond δίνει ρέστα.

Δεδομένου ότι αυτό το topic είναι πολύ ενδιαφέρον και βοηθάει τους υπόλοιπους να επιλέγουν ταινίες για ενοικίαση, προτείνω να παραθέτουμε και μια προσωπική βαθμολόγηση σχετικά με την ποιότητα ήχου και εικόνας.

Εικόνα: 8 (ο infocus 4805 ζωγράφισε......)
Ήχος: 8 (η μπάντα DTS είναι πολύ καλή, αλλά μου φάνηκε ότι τα περιφερειακά ηχεία ήταν σε hibernation mode.....). Η έκρηξη στην αρχή είναι όλα τα λεφτά !

VG

Reaction score
0
Τhe Sentinel

http://www.imdb.com/title/tt0443632/

Καθησα να την δω φοβουμενος οτι μπορω να εχω πεσει σε ταινια που μαζευει ενσημα ο Daglas,τελικα ηταν καλη περιπετειούλα.
Ειχε σεναριο,ρυθμό,ερμηνειες,οτιδηποτε χρειαζεται μια ταινια.

Συνισταται για DVD και θεαση με φιλους,οταν με το καλο βγει στα videoclub.

Reaction score
50
Stelios said:
Η έκρηξη στην αρχή είναι όλα τα λεφτά !
Καλά κι εγώ όταν το είδα ήμουν στην αρχή ψιλοκουρασμένος/μισοκοιμισμένος και η σκηνή φαινόταν... αρκούντως ήρεμη. Ε με την (αναπάντεχη για την κατάσταση που ήμουνα) έκρηξη περιττό να σας πω ότι παραλίγο να τα ρίξω όλα κάτω έτσι που τινάχτηκα :) Το καλό είναι ότι είδα το υπόλοιπο έργο ξύπνιος :)

Reaction score
5
Μάνο και εγώ ακριβώς έτσι ήμουνα και το ίδιο ταράχτηκα !!!! Τελικά νομίζω πως το έκαναν επίτηδες ώστε να μείνεις στην τσίτα για την υπόλοιπη ταινία ;)

GTX

Reaction score
39
και γω είδα Ice Age 2 και συμφωνώ με το προλαλήσαντα :D

είδα και Finding Neverland στην αρχή πήγα να ξενερώσω αλλά τελικά μου βγήκε αρκετά καλό!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.045
Επισης ο GTXTC χθες ειδε και το <κανε το κορμι μου τρυπιο απο σφαιρες>

απο το WarRock Trilogy :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
spylab said:

Μιλάς και εσύ???? Εσύ τί τραγουδάς? Το "Δεν μου έχει μείνει σάρκα γιατί με κάνανε σαν Έμενταλ"?

GTX

Reaction score
39
Μάριος Λαζάρου said:
spylab said:

Μιλάς και εσύ???? Εσύ τί τραγουδάς? Το "Δεν μου έχει μείνει σάρκα γιατί με κάνανε σαν Έμενταλ"?
Μη του δίνεις σημασία Μάριε!!!
Δε ξέρει τι λέει μες την άγνοια του, δε διάβασες στο άλλο thread??? Είναι ο φονιάς με τον κόφτη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Και εσύ τί έκανες?
Του έδειξες να σου κόψει τις παρανυχίδες? :lol: :lol:

Garden State

Περίεργη ταινία με μια δική της αλλόκοτη ομορφιά...Είναι από τις ταινίες που το soundtrack με έκανε να θέλω να δω την ταινία...Δείτε το..

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Και εσύ τί έκανες?
Του έδειξες να σου κόψει τις παρανυχίδες? :lol: :lol:

Garden State

Περίεργη ταινία με μια δική της αλλόκοτη ομορφιά...Είναι από τις ταινίες που το soundtrack με έκανε να θέλω να δω την ταινία...Δείτε το..
Το OST ειναι πολυ super.
Kαι η ταινια ειναι ιδιαιτερη.
Μαριε ψαξε το OST του The Last Kiss .
Ειναι της ιδιας "συμμοριας".

Reaction score
14
Syriana - George Clooney, Mat Damon, Christopher Plummer,

http://www.imdb.com/title/tt0365737/photogallery-ss-0

Καλό εργο, λίγο κουραστικό γιατί είναι σχεδόν όλο γυρισμένο χωρίς τρίποδο (εφφέ για να δινει ENG (Electronic New Gathering) ατμόσφαιρα)

Η πλοκή αρκετά αληθινή και μέσα στα σημερινά πράγματα, το κοντρόλ του Πετρελαίου και τα παιχνίδια που παίζονται για αυτό. Ο Κλούνεϊ καλός (αν και μοιάζει πολύ με τον Φίλλιπο Συρίγο...!!!), και νομίζω ότι είναι και ένας απο τους σκηνοθέτες.

Λίγο βαρύ αλλά σε τελική ενα πολύ καλό έργο, μια αξιόλογη επιλογή.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524