Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2
Re: Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Fearless ή Ατρωτος(οπως το μετεφρασαν οι δικοι μας)

Με τον Jet Li στην τελευταια του ταινια οπως δηλωσε και ο ιδιος!!!

Αρκετα ενδιαφερουσα ταινια με θεμα την παρηκμασμενη Κινα στις αρχες του 20ου αιωνα. Σκηνοθετικα κινουμαστε στα γνωστα "κινεζικα λημερια" (οχι ομως και "ιπταμενα στιλετα") , ερμηνευτικα μην περιμενετε πολλα πραγματα(γνωστης πολεμικων τεχνων ειναι ο ανθρωπος), ομως η ταινια εχει εκπληκτικες χορογραφιες πολεμικων τεχνων, ισως οι καλυτερες που εχουν γινει στο σινεμα!!!

Συστηνεται για τα μηνυματα που περναει, τις χορογραφιες και εναν Jet Li που τα δινει ολα-για τελευταια φορα-: "βλεποντας την ταινια, ειναι σαν να βλεπετε τη ζωη μου" ειπε.
Η τελευταία του ταινία πολεμικών τεχνών καθαρά, όχι τελευταία ταινία γενικά. Ήδη γυρίζει κι άλλες ταινίες, μία μάλιστα μαζί με τον Jackie Chan!

Πολύ ωραία η ταινία όντως! :cool_4:

Reaction score
62
ΠΡΟχθές είσα το Λαβύρινθο του Πάνα. Πραγματικά πολύ ωραία ταινία, αρκετά ωμή σε ορισμένα σημεία, μου άφησε πολύ ωραίες εντυπώσεις. Δείχνει ότι δεν χρειάζεται να έχει η ταινία την στάμπα του Holywood για να συνδιάζει εφέ, σενάριο και μουσική μαζί. Της δίνω 8/10 κι αυτό επειδή είχε 1.85:1 κάδρο!!! :crazy_1:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Aποψε : "Πορφυρα ποταμια" με Ρενο-Κασελ (dvd στην τιβι): Προς πολυ καλη με...αριστο μαυρο !!! (α βρε Philips ποναει η καρδουλα μου για να σε αποχωριστω ωστε να γινω μοντερνος 1080αρης!!! μπα δεν το βλεπω!)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Η τελευταία του ταινία πολεμικών τεχνών καθαρά, όχι τελευταία ταινία γενικά. Ήδη γυρίζει κι άλλες ταινίες, μία μάλιστα μαζί με τον Jackie Chan!
Δικο μου λαθος τοτε.:mad_2: Αλλα αν γυριζει ταινια με τον Jackie Chan τι αλλο μπορει να ειναι εκτος απο πολεμικων τεχνων?

Εν παση περιπτωση, χθες ειδα το "Πεντε λεπτα ακομα" με τον Βασιλη Χαραλαμποπουλο. Αφθονο γελιο σε μια ταινια που το τελος θυμιζει πολυ(παρα πολυ) το "Stay". Κατα τη γνωμη μου ο Χαραλαμποπουλος ειναι απ΄τους λιγους κωμικους που με τον τροπο του και γενικα το στιλακι του σε κανει να γελας αυθορμητα. Στο ρολο των αγγελων οι Δημητρης Πιατας και Χρηστος Βαλαβανιδης ειναι ολα τα λεφτα:bravo:

Η ταινια ειδικευεται στο να σας κανει να περασετε ενα ομορφο και ευχαριστο βραδυ:bravo:

HV

Reaction score
0
Ειναι η τελευταια ΚΑΘΕΑΥΤΟΥ ταινια πολεμικων τεχνων του τζετ λι.
Οι αλλες θα ειναι κομωδιες με δοση πολεμικων τεχνων.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Sleepers:
Το 1967 μια μικροκλοπή που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός ανθρώπου γίνεται αιτία να οδηγηθούν στο αναμορφωτήριο τέσσερα αγόρια. Θα υποστούν μαρτύρια και βιασμούς και έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια θα θελήσουν να εκδικηθούν τους βασανιστές τους.

Πολύ καλή ταινία 8/10

Ε δεν μπορεί να είναι του 1967 και να την θυμάμαι σαν χτες.
Μάλλον του 1996 εννοούσε ο φίλος ο thomas:cool_4:

Reaction score
59
the illisionist!

πολυ καλη ταινια με υπεροχη φωτογραφια και με ενα τελος που σε πιανει "αδιαβαστο" !!!

Reaction score
11
Ματωμένο διαμάντι:
Αναφέρεται στο λαθρεμπόριο διαμαντιών στην Αφρική.
Μετριότατη ταινία βασισμένη αποκλειστικά στο αδιάκοπο τουφεκίδι.
Δεν είχε τίποτα άλλο να επιδείξει.
5/10

Reaction score
0
Παιδιά,τι να κάνω που δε θυμάμαι από πότε έχω να δώ ολόκληρη ταινία???
Τι να κάνω για να δώ επιτέλους το τέλος???
Έχω δοκιμάσει να πιω τριπλό νες,αλλά τίποτα......

Reaction score
11
Φαίνεται οτι οι ταινίες που διαλέγεις είναι χάλια.
Να κάνεις καλύτερες επιλογές!

Reaction score
14
The Pursuit of Happyness με τον απίστευτα καλό υποκριτικά Will Smith.

O Chris Gardner είναι ένας ταλαντούχος πωλητής ο οποίος παλεύει καθημερινά για να συντηρήσει οικονομικά την οικογένειά του. Τα πράγματα του έρχονται κάπως στραβά και κάποια στιγμή βρίσκεται χωρίς διαμέρισμα και χωρίς σύζυγο, μία που η σύζυγός του δεν αντέχει την οικονομική πίεση και τον εγκαταλείπει. Μόνος υπεύθυνος για τον γιο του, κυνηγάει το αμερικανικό όνειρο την ημέρα ενώ το βράδυ βρίσκει καταφύγιο για τον ίδιο και το παιδί του σε σταθμούς λεωφορείων και σε άσυλα απόρων. Ωστόσο δεν σταματά ούτε μία στιγμή να είναι ένας τρυφερός πατέρας και να τιμά την εμπιστοσύνη του γιού του.

Εμένα με άγγιξε και θα του έδινα 8/10 επειδή είναι ενα απο τα λίγα έργα που με έκανε να δακρύσω στο τέλος....!!!

π μικρός γυιός του στην ταινία είναι ο ίδιος ο γυιός του Will Smith o μικρός Jaden Smith, ο οποίος θα γίνει πολύ καλός ηθοποιός. Εξααίρετη απόδωση απο τον πιτσιρίκο!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Καταλαβαινω απολυτα το προβλημα σου.... Η μονη λυση ειναι να ξεκινας να βλεπεις ταινια νωριτερα:happy_6:

Reaction score
59
crank !

σπινταριστη περιπετεια με παρα πολλες "απιθανες" καταστασεις .

παιζει ο jason statham τον οποιο εχουμε δει στον μεταφορεα ( τhe transporter 1 & 2 ).

περναει η ωρα !!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
crank !

σπινταριστη περιπετεια με παρα πολλες "απιθανες" καταστασεις .

παιζει ο jason statham τον οποιο εχουμε δει στον μεταφορεα ( τhe transporter 1 & 2 ).

περναει η ωρα !!
Αυτό θέλω να το δω, λόγω της αδρεναλίνης και μόνο, αλλά όλα τα αντίτυπα ήταν νοικιασμένα και περιμένω...

Κατά τα άλλα χτες είδα

Οι περιπέτειες του Ραμπί Ζακόμπ (με το Λουί ντε Φινές).

Παρακολούθησα την ταινία από περιέργεια, για να σχηματίσω γνώμη για το αν αντέχει στο χρόνο. Τελικά, κατά τη γνώμη μου, αντέχει, όπως και η περσόνα του Λουί ντε Φινές.
Μια ασφαλής επιλογή για "ελαφρές" στιγμές.

Reaction score
0
Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Eγω πηρα αμπαριζα και ειδα τα Final Destination 1 & 2 σε HD βεβαιως βεβαιως... "happy_1" η πρωτη ηταν καλη, η δευτερη αντιγραφη της πρωτης :happy_9: ψαχνω την τριτη που απο τι φανταζομαι θα ειναι ιδια με την δευτερη....:crazy_1:

VG

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Eγω πηρα αμπαριζα και ειδα τα Final Destination 1 & 2 σε HD βεβαιως βεβαιως... "happy_1" η πρωτη ηταν καλη, η δευτερη αντιγραφη της πρωτης :happy_9: ψαχνω την τριτη που απο τι φανταζομαι θα ειναι ιδια με την δευτερη....:crazy_1:
Κλασσικη περιπτωση οπου εχουμε μια καλη ταινια,και μετα για να βγαλουμε και απο την μυγα ξύγκι το τραβαμε με sequels μεχρι οχι απλως να ξεχειλώσει αλλα να χαθει στο διάστημα..
Η 3 ειναι απο τις χειροτερες ταινιες ολων των εποχων,καμια σχεση με την 1.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος