Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.238
κατι Jbl δεν εχει και η rebound... ?
A Flock of Seagulls - I Ran
Oto - Anyway

A Flock of Seagulls - I Ran
Oto - Anyway

Μα προφανώς και δεν χρειάζονται sub τα Cerwin Vega!!!Έβαλα να ακούσω λίγο τα ηχεία.
Παρατήρησα τον εαυτό μου να χαμογελάει χωρίς λόγο.
Πρώτη φορά χαμηλώνω την ένταση όχι επειδή παραμορφώνει αλλά επειδή νοιώθω άσχημα για τους γείτονες.
Μα τόσο δυνατά και τόσο άνετα, χαλαρά, χωρίς να νοιώθεις οτι τα ζορίζεις, οτι πιέζονται;;!!
Τα ηχεία έχουν 10 εκ. απόσταση απο τον πίσω τοίχο και 2-3 εκ. από τον πλαϊνό.
Δεν μπουμάρουν.
Ένα 15" sub Jamo που έχω το αποσύνδεσα. Δεν χρειάζεται.
+1 και απο εμένα. Ειλικρινα πιστεύω οτι θα γεράσω με αυτά τα ηχεία...Θεωρώ οτι είναι ίσως το πιο τίμιο ηχείο που έχω ακούσει και είχα ποτέ στο συστημά μου. Εχω αλλάξει ηχεία 9 φορές - αναφέρομαι πάντα στα main - και τολμώ να πώ πως τα συγκεκριμένα είναι τα ηχεία με τα οποία έχω κάνει τους λιγότερους συμβιβασμούς. Είτε αυτό αναφέρεται στο χώρο, είτε αναφέρεται στα συνοδευτικά, είτε αναφέρεται στις πηγές, είτε στους ενισχυτές που τα οδηγούν. Το ηχείο παίζει καλά - στα δικά μου αυτιά - ότι και αν του σερβίρεις. Με το ίδιο σύστημα έχω ακούσει ηχεία πολύ περισσότερων ευρώ (sic) και πραγματικά γέλαγα για το πώς έπαιζαν έχοντας ακούσει τα XLS...Με λίγα λόγια φίλε Μάνο....μην τα πουλήσεις θα το μετανιώσεις...Μα προφανώς και δεν χρειάζονται sub τα Cerwin Vega!!!
Μην κάνεις το λάθος να τα πουλήσεις, θα το μετανιώσεις...
Ασε την γυναίκα να γκρινιάζει...
Το πολύ πολύ άμα σού γκρινιάζει πάνω από το κεφάλι σου τα δυναμώνεις λιγάκι και φεύγει. Πάει στα άλλο δωμάτιο, κλείνει και τις πόρτες και σε αφήνει στην ησυχία σου να απολαύσεις την μουσική σου.
Και μετά μπορείς να τα ξαναχαμηλώσεις!![]()
Μάλλον δύσκολο να γίνει αυτό χωρίς να «κατσαβιδιάσεις» τα μηχανήματα διότι:Αρχίζω και τα συνηθίζω σαν όγκο. Πιστεύω να τα συνηθίσει και η σύζυγος.
Πως μπορώ να κάνω τον ενισχυτή να αυξάνει την ένταση πιο αργά, πιο σταδιακά;
Τώρα με ένα δυο κλικ έχει αρκετή ένταση. Θα ήθελα να ανεβαίνει πιο αργά.
Ο χώρος είναι 50τμ.Δεν υπαρχει κανας νοημων ανθρωπος να πει στο παλληκαρι οτι ωραια ηχεια πηρε αλλα για 70 και τετραγωνικα χωρο με εξασφαλισμενες αποστασεις απο πισω πλαι τοιχους 1'5 μετρο τουλαχιστον.Αλλαξε ηχειο αγαπητε,δεν παιζουν αυτα μεσα στο δωμ της φωτο ,ειλικρινα δεν σε ζαλιζει το βουητο που παραγουν?
Θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική γνώμη...Ως κάτοχος των συγκεκριμένω ηχείων και έχοντας στήσει 2 διαφορετικούς χώρους, μπορώ να σου πώ με βεβαιότητα οτι παίζουν εξαιρετικά τόσο στα 35τμ όσο και στα 80τμ. Σε εκείνο που θα συμφωνήσω είναι οτι χρειάζονται κατ'ελάχιστο μια απόσταση 80-100cm απο τον πίσω τοίχο και 30-40cm απο τους πλαινούς (εφόσον υπάρχουν). Τα ηχεία δεν παράγουν κανένα απολύτως βουητό ακόμα και σε ελάχιστη ένταση. Το όνομα cerwin vega παραπέμπει σε disco-μπάλες ωστόσο νομίζω ένα άκουσμα θα σας αλλάξει γνώμη τουλάχιστον για τα συγκεκριμένα ηχεία...Δεν υπαρχει κανας νοημων ανθρωπος να πει στο παλληκαρι οτι ωραια ηχεια πηρε αλλα για 70 και τετραγωνικα χωρο με εξασφαλισμενες αποστασεις απο πισω πλαι τοιχους 1'5 μετρο τουλαχιστον.Αλλαξε ηχειο αγαπητε,δεν παιζουν αυτα μεσα στο δωμ της φωτο ,ειλικρινα δεν σε ζαλιζει το βουητο που παραγουν?