Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

• Total voters
    74

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.526
Απάντηση: Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

E να μην τα συντηρούν τα κρέατα;
Να στα δώσουν σάπια;

:biggrin: :biggrin:

Reaction score
50

Το καλύτερο burger πάντως το χω φάει στο cozi 's στα μελίσσια!
Για μένα ξεπερνάει το καλύτερο σουβλάκι!
Στο Cozi's πάω αρκετές φορές το μήνα από τότε που άνοιξε... :biggrin:
Εγώ όμως προτιμώ άλλα πιάτα. Όχι ότι το burger του δεν είναι καλό, απλά είναι πιο κοντά στα ελληνικά πρότυπα.
Αγαπητοί φίλοι!

καταρχας το κοζί εχει απιστευτο burger αλλά θα συμφωνήσω οτι εχει και αλλα πιάτα φοβερά, εγω πχ προτιμώ να παιρνω τα μπιφτεκακια που έχει

μιας και μιλατε για βορεια να τονισω χωρίς να αναφέρω ονομασίες καταστημάτων οτι στα 5 λεπτά από το κοζί παιζει και η καλυτερη πιτσα των β.π. στη πλατεια της ν. πεντελης και επίσης να σας πω αφού είσαστε φαν του είδους οτι το καλύτερο μα καλύτερο burger στα βόρεια ειναι στην πλατεία της δροσιάς το μαγαζί που ανοιξε φέτος το χειμώνα και σερβίρει αποκλειστικά μπεργκερ, οποιος δεν βαριεται ας παει μια βόλτα, ακριβουτσικο αλλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Reaction score
1.458

Ε πες μας και τα ονόματα για να μην ψάχνουμε εμείς οι νότιοι!:biggrin:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.526

Πάντως, δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει φορμαλδεΰδη στα τρόφιμα που μας πασάρουν.
Θα μύριζαν πολύ άσχημα, καθώς η μυρωδιά της είναι έντονη και αποπνικτική.
Λόγω της επαφής μου με το ανατομείο στην ιατρική σχολή του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου και των πολλών επισκέψεών μου εκεί μέσα, πιστεύω ότι αυτή η μυρωδιά δεν μπορεί να μην είναι ανιχνεύσιμη σε τρόφιμο, είτε με την γεύση, είτε με την όσφρηση.
Αρκετές φορές μου ήταν αφόρητη, ειδικά όταν ερχόταν ένα "φρέσκο" πτώμα για "επεξεργασία".
Άλλωστε είναι πολύ τοξικό και θα κατέστρεφε την τροφή.
Αλλά από την άλλη, αν σκεφτείς ότι οι άνθρωποι για το κέρδος κάνουν τα πάντα .............. όλα είναι πιθανά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.083

Ε πες μας και τα ονόματα για να μην ψάχνουμε εμείς οι νότιοι!:biggrin:
Θα τα πω εγώ γιατί κατάλαβα ποια εννοεί.
Για πίτσα είναι το Coupepe στη Ν. Πεντέλη.
Στη Δροσιά είναι το Gigi Burger. Πήγαινα συχνά το χειμώνα. Καλό είναι αλλά έχω κάποιες ενστάσεις που δεν προλαβαίνω να γράψω τώρα.

Reaction score
1.458

Οταν θα έχεις χρόνο και διάθεση,να μας τις πεις όμως!:wink:

Reaction score
50

Θα τα πω εγώ γιατί κατάλαβα ποια εννοεί.
Για πίτσα είναι το Coupepe στη Ν. Πεντέλη.
Στη Δροσιά είναι το Gigi Burger. Πήγαινα συχνά το χειμώνα. Καλό είναι αλλά έχω κάποιες ενστάσεις που δεν προλαβαίνω να γράψω τώρα.
ε εντάξει άμα φτάσεις μεχρι δροσια και έχεις ένσταση για το μπεργκερ,υπαρχει πάντα άφθονο πεινιρλι! :)

Reaction score
1.458

Ποιός ήταν αυτός στη Δροσιά που έλεγε πεϊνιρλί με το μέτρο,παλιά?Υπάρχει ακόμη?

Reaction score
38

μιας που μενω δροσια ας πω εγω ,πεινιρλι με το μετρο δεν υπαρχει και ουτε θυμαμαι να υπηρχε ποτε ,παντως πραγματι και οι 3 που πουλανε πεινιρλι ειναι πολυ καλοι ελευθεριαδης τεχλικιδης θεμης ...για το μαγαζι με τα χαμπουργκερ να πω οτι ειχα παει οταν ειχε ανοιξη ,τιποτα τα ιδιαιτερο και το σερβις χαλια...περιμενα 45 λεπτα χωρις να εχει κοσμο τωρα δεν ξερω τι γινεται μαλλον πρεπει να εχει βελτιωθει γιατι βλεπω αρκετο κοσμο ...η δροσια φημιζεται και για τα σουβλακια του μητσου σκετο καλαμακι κομενο στο χερι χοιρινο και εβαλε τωρα κοτοπουλο για εμενα το καλυτερο καλαμακι που υπαρχει !!!

Reaction score
1.458

Δεν ξέρω μήπως τα έχω μπερδέψει με κάτι άλλο.
Μιλάω για 1974-1986 εκέινες τις εποχές.Πηγαίναμε οικογενειακώς 2-3 φορές το μήνα στη Δροσιά,ειχε κάτι ταβέρνες που άρεσαν στους δικούς μου.Και θυμάμαι ότι υπήρχαν κάποιες διαφημιστικές ταμπέλες που έλεγαν "πεϊνιρλί με το μέτρο".Ημουν παιδάκι τότε και τις έβλεπα από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του μπαμπά μου.Νομίζω το θυμάμαι καλά.

Reaction score
50

Ναι μωρε απλα ειναι λίγο ακριβός,πας και μια νοστιμια και κάθεσαι και έξω εκει σε πιο ωραίο περιβάλλον,κανεις συμβιβασμό ποιότητας vs τιμη-χώρος. Γενικα δροσια εχει ανοίξει πολυ πράγμα τον τελευταίο καιρο πχ κικιμωλια ναι πεινιρλι με το μετρο ούτε εγω ξέρω αλλαελευθεριαδης έξω στο βότσαλο η τεχλικιδης delivery = εγγύηση!

υγ άμα χρειαστεί σε 1' απόσταση ειναι και υπεροχη -για τα γούστα μου-γερμανική μπυραρια ;)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δεν ξέρω μήπως τα έχω μπερδέψει με κάτι άλλο.
Μιλάω για 1974-1986 εκέινες τις εποχές.Πηγαίναμε οικογενειακώς 2-3 φορές το μήνα στη Δροσιά,ειχε κάτι ταβέρνες που άρεσαν στους δικούς μου.Και θυμάμαι ότι υπήρχαν κάποιες διαφημιστικές ταμπέλες που έλεγαν "πεϊνιρλί με το μέτρο".Ημουν παιδάκι τότε και τις έβλεπα από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του μπαμπά μου.Νομίζω το θυμάμαι καλά.
Μάλλον πηγαίνατε απο Εθνική και στη Ν.Κηφισιά είχε πίτσα με το μέτρο.

Reaction score
1.458

Μάλλον πηγαίνατε απο Εθνική και στη Ν.Κηφισιά είχε πίτσα με το μέτρο.
Πρέπει να'χεις δίκιο.Πίτσα με το μέτρο ήταν και όχι πεϊνιρλί!

Reaction score
1.844

Το μαγαζί "Τσαφ, πίτσα με το μέτρο" το άνοιξε ο πρώην παίκτης Εθνικού Τάκης Χατζηιωάννογλου, ψευδώνυμο Τσαφ, γιατί ήταν γρήγορος για την εποχή.

Reaction score
1.458

Το μαγαζί "Τσαφ, πίτσα με το μέτρο" το άνοιξε ο πρώην παίκτης Εθνικού Τάκης Χατζηιωάννογλου, ψευδώνυμο Τσαφ, γιατί ήταν γρήγορος για την εποχή.
Μπράβο!Αυτός ήταν,θυμήθηκα και το όνομα τώρα.Τσαφ pizza με το μέτρο!!!:thumbsup:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Ας πούμε ότι μ' εχει κόψει πείνα και είμαι εκτός σπιτιού. Δεν χαραμίζω το στομάχι μου σε σαβούρες, με τίποτα, εδώ και χρόνια. Κι όχι για λόγους βάρους, υγιεινής διατροφής, κλπ, αλλά γιατί χαλιέμαι αφάνταστα το να γευτώ στον ουρανίσκο μου παλιόλαδα, περίεργα λίπη, κρέατα που "μυρίζουν" περίεργα. Προτιμώ να πεινάω.

Αν πάλι είμαι σπίτι, θα πρέπει να συντρέχει πολυ ιδιαίτερη περίσταση για να φάμε delivery....Κι αν τελικά θα πρέπει να πάρουμε κάτι, αυτό συνήθως είναι πίτσα.

Reaction score
1.844

Μπράβο!Αυτός ήταν,θυμήθηκα και το όνομα τώρα.Τσαφ pizza με το μέτρο!!!:thumbsup:
Ναι εσύ το θυμήθηκες, πας να μας κλέψεις τη δόξα ασούμε. :laugh:

Reaction score
1.981

Σουβλάκι......πλήρες γεύμα....!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος