- Reaction score
- 83.198
όχι βρε....τα ξύνω απολαυστικά σαν τον ζιζίκοΠες μας τώρα ότι έχεις κι άλλες δουλειές...![]()

όχι βρε....τα ξύνω απολαυστικά σαν τον ζιζίκοΠες μας τώρα ότι έχεις κι άλλες δουλειές...![]()
απ όσο είχα δει...εκτός από διαφορετική οθόνη(στα @@μας) έχουν και διαφορετική κάμεραΝα κοιτάξεις με αρκετή προσοχή το pocofon είναι απο τα πιο value κινητά στην κατηγορία του πρέπει να έχει και amoled οθνονη
οκ είναι πλαστικό αλλα έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με το mi8
αυτά είναι εικασίες...Χάρη, τραίναρέ το λίγο ακόμη το θέμα. Ως το 15αύγουστο του 2025 θα έχουν βγει κινητά με 2TB rom και 16GB ram...![]()
ΟΧΙ. Αυτό ήθελα να της πάρω και διάβασα τα χειρότερα για τη κάμερα και κατέληξα σε α8 18.απ όσο είχα δει...εκτός από διαφορετική οθόνη(στα @@μας) έχουν και διαφορετική κάμερα
οι επιδόσεις όπως είπα και χθες και οι gpu δεν μας καίνε ιδιαίτερα
θα κάτσω να δω συγκριτικό καμερών
[DOUBLEPOST=1544697110][/DOUBLEPOST]βάζω στο παιχνίδι και το...λόγω κάμερας
Samsung Galaxy A7 (2018) Dual (64GB)
που τα διάβασες καλέ?!ΟΧΙ. Αυτό ήθελα να της πάρω και διάβασα τα χειρότερα για τη κάμερα και κατέληξα σε α8 18.
Στο youtube έβλεπα reviews και σε όλα έλεγαν ναι μεν αλλα. Για τις κάμερες το λέω. Α και κάτι βασικό να κοιτάξεις. Earphone jack και θύρα φόρτισης. Το earphone jack ήταν βασικό για εκείνη.που τα διάβασες καλέ?!
εγώ καλά διαβάζω και σε τεστάκια που είδα τα πάει γκρέιτ![]()
Ενδιαφερομαι και εγω για κινητο στην ιδια κατηγορια τιμης και βεισκω τις προτασεις στο thread πολυ ενδιαφερουσες.Στο youtube έβλεπα reviews και σε όλα έλεγαν ναι μεν αλλα. Για τις κάμερες το λέω. Α και κάτι βασικό να κοιτάξεις. Earphone jack και θύρα φόρτισης. Το earphone jack ήταν βασικό για εκείνη.
Όλα. Μην είναι Chinese version μόνο.Εχουν πχ ολα ελληνικα,γιατι βλεπω καποια να λενε global version, καποια EU κάποια LTE κτλ.
Εξαρτάται απ' την εταιρεία και το μαγαζί. Συνήθως αναφέρουν όρους εγγύησης.Και με εγγυησεις ειμαστε οκ ή αν συμβει κάτι δε θα βρισκουμε ακρη?
Και 4g κλειστό μην ξεφτυλιστουμε.Μου αρέσουν που λένε για κατασκοπεία μέσω μόνο κάποιων κινητών.
Εδώ μου στέλνει μνμ το google τις διαδρομές που πήγα και πόσο έκατσα εκεί,κι όλα αυτά με κλειστά 3g ,wifi ,gps κλπ
Άστα .....
Πρέπει αν κάτσω να το δω και αυτό.Αν δεν θέλεις, δεν το κάνει.