Ποιο κινητό μέχρι 300 ευρώ και πολλά είναι

Reaction score
3.341
Να κοιτάξεις με αρκετή προσοχή το pocofon είναι απο τα πιο value κινητά στην κατηγορία του πρέπει να έχει και amoled οθνονη
οκ είναι πλαστικό αλλα έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με το mi8

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.199
Να κοιτάξεις με αρκετή προσοχή το pocofon είναι απο τα πιο value κινητά στην κατηγορία του πρέπει να έχει και amoled οθνονη
οκ είναι πλαστικό αλλα έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με το mi8
απ όσο είχα δει...εκτός από διαφορετική οθόνη(στα @@μας) έχουν και διαφορετική κάμερα
οι επιδόσεις όπως είπα και χθες και οι gpu δεν μας καίνε ιδιαίτερα
θα κάτσω να δω συγκριτικό καμερών
[DOUBLEPOST=1544697110][/DOUBLEPOST]βάζω στο παιχνίδι και το...λόγω κάμερας
Samsung Galaxy A7 (2018) Dual (64GB)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.404
Το sweet spot σήμερα είναι τα 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος των 64GB* για άνετη χρήση Android 8 και 9.

*Ή 32GB με καθάρισμα πού και πού των φωτό και βίντεο απο τη συσκευή, να είναι όμως ενεργό το αυτόματο upload. :p
Τα 17GB που δίνει το Google δωρεάν προσωπικά μου αρκούν, αλλά στο Ντολμαδάκι για παράδειγμα όχι. :rolleyes:

Reaction score
7.889
απ όσο είχα δει...εκτός από διαφορετική οθόνη(στα @@μας) έχουν και διαφορετική κάμερα
οι επιδόσεις όπως είπα και χθες και οι gpu δεν μας καίνε ιδιαίτερα
θα κάτσω να δω συγκριτικό καμερών
[DOUBLEPOST=1544697110][/DOUBLEPOST]βάζω στο παιχνίδι και το...λόγω κάμερας
Samsung Galaxy A7 (2018) Dual (64GB)
ΟΧΙ. Αυτό ήθελα να της πάρω και διάβασα τα χειρότερα για τη κάμερα και κατέληξα σε α8 18.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.199
ΟΧΙ. Αυτό ήθελα να της πάρω και διάβασα τα χειρότερα για τη κάμερα και κατέληξα σε α8 18.
που τα διάβασες καλέ?!:o
εγώ καλά διαβάζω και σε τεστάκια που είδα τα πάει γκρέιτ8-)

Reaction score
7.889
που τα διάβασες καλέ?!:o
εγώ καλά διαβάζω και σε τεστάκια που είδα τα πάει γκρέιτ8-)
Στο youtube έβλεπα reviews και σε όλα έλεγαν ναι μεν αλλα. Για τις κάμερες το λέω. Α και κάτι βασικό να κοιτάξεις. Earphone jack και θύρα φόρτισης. Το earphone jack ήταν βασικό για εκείνη.

Reaction score
228
Στο youtube έβλεπα reviews και σε όλα έλεγαν ναι μεν αλλα. Για τις κάμερες το λέω. Α και κάτι βασικό να κοιτάξεις. Earphone jack και θύρα φόρτισης. Το earphone jack ήταν βασικό για εκείνη.
Ενδιαφερομαι και εγω για κινητο στην ιδια κατηγορια τιμης και βεισκω τις προτασεις στο thread πολυ ενδιαφερουσες.
Μια ερώτηση μονο, απο μαγαζια στο skroutz που οι τιμες ειναι σημαντικα χαμηλοτερες σε σχεση με τα μεγάλα καταστηματα, αγοραζουμε αφοβα? Ειναι ιδιες εκδοσεις με αυτα που βλεπουμε στα πολυκαταστηματα? Εχουν πχ ολα ελληνικα,γιατι βλεπω καποια να λενε global version, καποια EU κάποια LTE κτλ.
Και με εγγυησεις ειμαστε οκ ή αν συμβει κάτι δε θα βρισκουμε ακρη?
Ευχαριστω.

Επι την ευκαιρια ειμαι μαλλον μεταξυ xiaomi mi 8 lite, huawei p20 lite και honor play (και τα 3 στα 299 στα πολυκαταστηματα, χαμηλοτερα σρο σκρουτζ), αλλά θεωρω πολυ ενδιαφέρουσα προταση και το επερχομενο honor 10 lite (δεν το εχω δει ακομα στο skroutz).

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.404
Εχουν πχ ολα ελληνικα,γιατι βλεπω καποια να λενε global version, καποια EU κάποια LTE κτλ.
Όλα. Μην είναι Chinese version μόνο.

Και με εγγυησεις ειμαστε οκ ή αν συμβει κάτι δε θα βρισκουμε ακρη?
Εξαρτάται απ' την εταιρεία και το μαγαζί. Συνήθως αναφέρουν όρους εγγύησης.

Reaction score
3.486
Μου αρέσουν που λένε για κατασκοπεία μέσω μόνο κάποιων κινητών.
Εδώ μου στέλνει μνμ το google τις διαδρομές που πήγα και πόσο έκατσα εκεί,κι όλα αυτά με κλειστά 3g ,wifi ,gps κλπ
Άστα .....
[DOUBLEPOST=1545144802][/DOUBLEPOST]
Μου αρέσουν που λένε για κατασκοπεία μέσω μόνο κάποιων κινητών.
Εδώ μου στέλνει μνμ το google τις διαδρομές που πήγα και πόσο έκατσα εκεί,κι όλα αυτά με κλειστά 3g ,wifi ,gps κλπ
Άστα .....
Και 4g κλειστό μην ξεφτυλιστουμε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750