Ποιο κινητό μέχρι 300 ευρώ και πολλά είναι

Reaction score
4.327
Και δεν μου λες ρε 666-ίδη. Το Γωγουλίνι ρουτάρει καθόλου; Δοκιμάζει σαν beta tester ότι rom της κάτσει μέχρι να βρει την ιδανική; Ότι και να κάνει όμως μετά από λίγο καιρό όλες οι android based καίνε κάρβουνο.... Δώστης το δικό σου και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου μαζί με ακόμα ένα δεκαοχτάρι.... :gotcha::fuckyou::roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.199
Και δεν μου λες ρε 666-ίδη. Το Γωγουλίνι ρουτάρει καθόλου; Δοκιμάζει σαν beta tester ότι rom της κάτσει μέχρι να βρει την ιδανική; Ότι και να κάνει όμως μετά από λίγο καιρό όλες οι android based καίνε κάρβουνο.... Δώστης το δικό σου και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου μαζί με ακόμα ένα δεκαοχτάρι.... :gotcha::fuckyou::roflmao:
αν ρουτάρει λέει? όλη την ώρα
που την χάνεις που την βρίσκεις...όλο ρουτινγκ κάνει:roflmao::laugh:

τι εννοείς καίνε κάρβουνο? γιατί να καίνε? ξηγήσου λαρισαίε :cautious:

Αυτό το τελευταίο που είπες...πόσες φορές το έχω σκεφτεί σήμερα....δεν φαντάζεσαι:(

Reaction score
4.327
Καλά ρε δεν μιλάς κυριλάτα; Εννοώ ότι επιβραδύνονται πολύ. Πως λέμε εμείς οι gamer (gayer ένα πράμα ... :D) lag. Xαχαχ

Εχω δοκιμάσει καμιά δεκαπενταριά ρομ σε ένα χρέπι δικό μου. Αηδία λέμε

daharis666

Moderator
Reaction score
83.199
Καλά ρε δεν μιλάς κυριλάτα; Εννοώ ότι επιβραδύνονται πολύ. Πως λέμε εμείς οι gamer (gayer ένα πράμα ... :D) lag. Xαχαχ
το κατάλαβα μαρή.....το γιατί δεν κατάλαβα...τι συμβαίνει?

Reaction score
4.327
Ξέρω γω επειδή δεν έχουν ssd με slc based chips και υδρόψυξη.... Πάρε ενεργά.
Σοβαρά τώρα αν το χρησιμοποιεί για πρόσβαση σε νετ και διάφορα άλλα τέτοια πράματα του διαβόλου, καλύτερα σαν το δικό σου

daharis666

Moderator
Reaction score
83.199
Ξέρω γω επειδή δεν έχουν ssd με slc based chips και υδρόψυξη.... Πάρε ενεργά.
Σοβαρά τώρα αν το χρησιμοποιεί για πρόσβαση σε νετ και διάφορα άλλα τέτοια πράματα του διαβόλου, καλύτερα σαν το δικό σου
μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να βάλω 2ο dayton:party:
αλλά αι φον δεν παίρνει:smg:

Υ.Γ.Δεν υπάρχει κανένα app να το στρώνει?

Reaction score
4.327
Να σου κάνω μια σύνδεση τότε. Επειδή το ψάχνω για 65-άρα tv και κοίταγα και την sony 9005, όλοι οι χρήστες λένε ότι το γαμώ -android λειτουργικό όσο το χρησιμοποιείς τόσο πιο χρέπι γίνεται.... Άντε βγάλε άκρη τώρα. Παλιά στα win πηγαίναμε στο φάκελο prefetch και αφού τα σβήναμε λέγαμε και στην registry να μην γράφει εκεί μέσα. Από γ@μώ ανδρόιντ δεν κατέω πράμα.....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.404
Καμία σχέση. Αυτά συμβαίνουν όταν αγοράζουμε χαμηλά specs με παλιό version και απαιτούμε να παίξει τα νέα apps.
Ακριβώς όπως δεν παίζουν στα παλιά πισιά τα νέα apps και games που εξελίσσονται ταχύτατα απαιτώντας καλύτερα specs.

όλοι οι χρήστες λένε ότι το γαμώ -android λειτουργικό όσο το χρησιμοποιείς τόσο πιο χρέπι γίνεται....
Φταίει η άθλια εφαρμογή ιδιαίτερα πτωχού hardware σε συνδυασμό με αρχαία version λειτουργικού με τις παραπάνω απαιτήσεις νέων apps. Για βρες πόση RAM και πόσο χώρο έχουν οι τιβίδες που μου θέλουν και apps.

Από γ@μώ ανδρόιντ δεν κατέω πράμα.....
Δεν κατέχεις αλλά έχεις άποψη. :)
Τι σχέση έχει το prefetch; :O_o:

Reaction score
4.327
Δεν κατέχεις αλλά έχεις άποψη; :)
Eίπα ότι δεν κατέω στο να του βάλω χέρι βαθιά στα σωθικά του (os). Και πιο πάνω είπα ότι σε ένα χρέπι ανδροειδές που έχω του άλλαξα καμιά δεκαπενταριά ρομ αφού το ρούταρα και αφού του έκανα ισόποσες καθαρισμούς στις διάφορες caches που έχει. Τόσες ώστε να χρειάζεται να του φλασάρω το ιμέι κάθε φορά για να μπορώ να δέχομαι κλήσεις.
Oπότε τι λες κατέχω ή όχι; Εσύ κατέχεις;

Το prefetch (από win 7 αν θυμάμαι καλά) παλιά το πειράζαμε από την registry έτσι ώστε να σταματάει να γράφει στον συγκεκριμένο φάκελο, γιατί με την πάροδο του χρόνου επιβράδυνε πολύ την διαδικασία εκκίνησης αλλά και διάφορα άλλα. Ήταν σημαντικό για κάποιους από μας που bench-άραμε σε διάφορα εξαρτήματα του pc. Το ανέφερα σαν παράδειγμα στο ότι δεν κατέχω να κάνω διάφορα πειράγματα στο android.

A και ακόμα ισχύει αυτό με το prefetch όταν έχουμε ssd καθώς λένε ότι παρατείνει τη ζωή του δίσκου-δίσκων

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.199
Καμία σχέση. Αυτά συμβαίνουν όταν αγοράζουμε χαμηλά specs με παλιό version και απαιτούμε να παίξει τα νέα apps.
Ακριβώς όπως δεν παίζουν στα παλιά πισιά τα νέα apps και games που εξελίσσονται ταχύτατα απαιτώντας καλύτερα specs.

Φταίει η άθλια εφαρμογή ιδιαίτερα πτωχού hardware σε συνδυασμό με αρχαία version λειτουργικού με τις παραπάνω απαιτήσεις νέων apps. Για βρες πόση RAM και πόσο χώρο έχουν οι τιβίδες που μου θέλουν και apps.

Δεν κατέχεις αλλά έχεις άποψη. :)
Τι σχέση έχει το prefetch; :O_o:
Eίπα ότι δεν κατέω στο να του βάλω χέρι βαθιά στα σωθικά του (os). Και πιο πάνω είπα ότι σε ένα χρέπι ανδροειδές που έχω του άλλαξα καμιά δεκαπενταριά ρομ αφού το ρούταρα και αφού του έκανα ισόποσες καθαρισμούς στις διάφορες caches που έχει. Τόσες ώστε να χρειάζεται να του φλασάρω το ιμέι κάθε φορά για να μπορώ να δέχομαι κλήσεις.
Oπότε τι λες κατέχω ή όχι; Εσύ κατέχεις;
:rolleyes:
Από Huawei κανένα νέο κορίτσα? :p:roflmao:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.404
Εγώ δεν rootάρω ούτε κατέχω απ' αυτά*, αλλά ξέρω γιατί δεν λειτουργεί το παλιό hardware με νέα apps και versions σε κινητά και τηλεοράσεις όσα roots και να κάνεις. :)

Απόρριπτεις ένα λειτουργικό με ελλειπή στοιχεία. Τα αηφόνια με 512MB ή 1GB RAM, ή τα πισιά με 2GB RAM και 250GB σκληρούς δεν γίνονται αργότερα με τη χρήση;
Τα παλιότερα πισιά με 16GB RAM επηρεάζονται το ίδιο; Όχι βέβαια, έχω εδώ ένα εξαετίας που θα είναι αστραπιαίο για άλλα 6 με τη χρήση μου, χωρίς format φυσικά. ;) Τα ίδια και το 2,5 ετών Nexus (αλλά και το 4 ετών) μου που είναι τέλειο χωρίς reset απο τότε που το άδειασα λίγο.

Τα κινητά δεν είναι πισιά να αλλάξουμε μνήμη και σκληρούς, και η εξέλιξή τους είναι κατά πολύ ταχύτερη απ' αυτά, οπότε γίνονται ταχύτερα obsolete.

Γι' αυτό και συστήνω όσο καλύτερα specs γίνεται αντί για μπλιμπλίκια.

Από Huawei κανένα νέο κορίτσα? :p:roflmao:
Το καθαρότερο λειτουργικό με τα καλύτερα δυνατά specs. Nokia, κάποιο Android One ή Pixel. ;)

*λέμε τώρα. :p

daharis666

Moderator
Reaction score
83.199
Το καθαρότερο λειτουργικό με τα καλύτερα δυνατά specs. Nokia, κάποιο Android One ή Pixel. ;)

Και συ nokiaπαναθεμασε !:cautious::D

ΟΥΦ!

Reaction score
4.327
Εγώ δεν rootάρω ούτε κατέχω απ' αυτά*, αλλά ξέρω γιατί δεν λειτουργεί το παλιό hardware με νέα apps και versions σε κινητά και τηλεοράσεις όσα roots και να κάνεις. :)

Απόρριπτεις ένα λειτουργικό με ελλειπή στοιχεία. Τα αηφόνια με 512MB ή 1GB RAM, ή τα πισιά με 2GB RAM και 250GB σκληρούς δεν γίνονται αργότερα με τη χρήση;
Τα παλιότερα πισιά με 16GB RAM επηρεάζονται το ίδιο; Όχι βέβαια, έχω εδώ ένα εξαετίας που θα είναι αστραπιαίο για άλλα 6 με τη χρήση μου, χωρίς format φυσικά. ;) Τα ίδια και το 2,5 ετών Nexus (αλλά και το 4 ετών) μου που είναι τέλειο χωρίς reset απο τότε που το άδειασα λίγο.

Τα κινητά δεν είναι πισιά να αλλάξουμε μνήμη και σκληρούς, και η εξέλιξή τους είναι κατά πολύ ταχύτερη απ αυτά, οπότε γίνονται ταχύτερα obsolete.

Γι' αυτό και συστήνω όσο καλύτερα specs γίνεται αντί για μπλιμπλίκια.

Διάλεξε όπλο και ώρα να διαλέξω εγώ μέρος >:(..... Όχι πρωί όμως γιατί νυστάζω..... :gotcha::roflmao:

Ντάξ αυτό που έχω δεν το λες και τραγικά αργό, (αν και παλιό τώρα στην εποχή του πηδούσε k3 note) οχταπύρηνο στα 2 κάτι αν θυμάμαι καλά και 2 γίγα μνήμη. Από την τελευταία φορά που το πέρασα καινούργια ρομ μετά από κανα 2 μήνες άρχισε να λαγκάρει πάλι. Αντίθετα ένας πλούσιος φίλος :beach: που έχουν περάσει πολλά από τα χέρια του ορκίζεται στα αιφόνια γιατί λέει δεν degrade-άρουν ντιπ με την πάροδο του χρόνου σε σχέση με κάτι άλλα ανδρόιντ που χε samsung κ.λ.π.
Μου φαίνεται θα ξαναπάρω από κείνα τα παλιά τα χαζά που κρατάει η μπαταρία μια βδομάδα.... :whistling:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.404
Κυρίως τα ZTE μπλόκαρε, που όμως αντίθετα με τα Huawei πωλούνται στις ΗΠΑ, και αναγκάστηκαν να γίνουν Νούμπιες. :D Τα Huawei είναι κάπως διαφορετική ιστορία.

Καμία απο τις 2 δεν έχει πρόβλημα στην ΕΕ.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.199
Βρε συ, ολο το αμερικασυνεταιριστικοσυνδεσμο μπλοκαρει τα Χαβαϊα για ζητηματα πρακολουθησοκατασκοπιας κτλ και συ αρωτας για Χαβάϊα; Τς τς τς..
λες τώρα που θα μας κάνουν βάση τα αμερικανάκια εδώ πάνω να έχω πρόβλημα?
να γραφτώ στο ΚΚΕ?
''έξω οι βάσεις του θανατέι να ρθει σήμα στα Χαουγέι!'' :laugh::lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88