stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.425
εχει notch.iPhone όπως λέμε Porsche
Με 30€ στην αντιπροσωπεία της Huawei βάζουν καινούργια μπαταρία.Η μπαταρία έχει ελαφρά κουραστεί.
Διαβάζω περίεργα για το shell της Huawei και δεν ψήνομαι.Και φυσικά mate10pro.
Μία χαρά είναι το UI με κάτι μικρό εξαιρέσεις.Διαβάζω περίεργα για το shell της Huawei και δεν ψήνομαι.
Το 6P είχα σκοπό να το πάω γιατί είναι τέλειο. Στα Nexus 5 και 10 έχω αλλάξει μπαταρίες μόνος μου.
Όντως.Το 6P είχα σκοπό να το πάω γιατί είναι τέλειο
Μπράβο αγόρι μου άργησες αλλα πήρες καλό τηλέφωνοΆργησα λίγο γιατί το ταλαιπωρούσα σκεπτόμενος Samsung, αλλά σήμερα πήρα Mi Mix 2S.
Είναι αδιανόητα γρήγορο σε σχέση με το καημένο το 6P, που το έχω τουμπανιάσει δυόμισι χρόνια χωρίς reset και απο τα 32GB έχει μόνο 5 υπόλοιπο.
ΣωστόςUnpacking video or it didn’t happened![]()
Πρόλαβες και κατέβασες και το app της Nissan μπραβο ....Ναι, καλά. Το άνοιξα μέσα στο μαγαζί την ώρα που ετοίμαζε την απόδειξη και παραλίγο να μου πέσει.
Πάρτε και λίγες χάλια γιατί είναι απίστευτος μαγνήτης δαχτυλιών το κεραμικάκι, και το Νέξους δεν σκίζει στις σκοτεινές.
View attachment 105464
View attachment 105465
Έχει και θηκάρι που ξαναμπήκε στο κουτί μετά τη φωτογράφιση.
View attachment 105467
Χωρίς αυτό δεν έχει search από το αυτοκίνητο.Πρόλαβες και κατέβασες και το app της Nissan μπραβο ....![]()
Το aspect ήταν λίγο περίεργο τις πρώτες ώρες. Το μέγεθος δεν το κατάλαβα ιδιαίτερα.Πώς σου φαίνεται το μέγεθος της οθόνης σε σχέση με το 6ρ;